GÖZDEN UZAK GÖNÜLDEN NERE?

Bitecegi varsa biter. Olmayacaksa ayni sehirdeyken de biter.
O benim hayatimi paylastigim insan ama hayatimin merkezine koyamadim galiba.
Once ben onemliyim, yanimda olmak isteyen olsun kafasindayim.
Ozellikle son zamanlarda boyle dusunuyorum nedense.

Biter ya da bitmez . Aynı şehirde de biter .

O iş çıkışı "şimdi Sinan'la bi kahve içer rahatlarım " düşüncesi pekte yanımda olursa olur olmazsa keyfi bilir gibi gelmedi.

Neyse , gözden ırak .. gönülden ırak bi kaide değildir .

Aksi çok örnek ilişki var .

Sizin ki hangisi olacak , deneyip görün.

Yanyana olan sevgılıler uzagı kaldıramayabılır uzaktan uzaga cok zor olur bı sure snra sevdıgın bı telefondan ıbaret oluyor sureklı mesaJ mesaJ muhabbetler desen hal hatır srmaktan oteye gıdemıyor . bırnırınıze ıhtıyacınız olan anlarda yuzunuzu gremedıgınız ıcın sevgılının halınden anlamıyrsun bu durum araya sgukluk sokabılıyor zaman yoksa grusulmuyrsa hayat daha zor olabılıyor

ayşe tusu ne ara kazandın da izmiri tutturdun. Ben erkek olsam ve nişanlım ya da evlenmek istediğim kadın imkanı varken benim bulunduğum şehri değil başka şehri tercih ediyorsa ben yol veririm. Daha geçen gün nişandan 1 hafta önce istanbula gidicem diye tutturan sebep olarak da burada iş bulamadım diyen kıza yol verdiler.

Ben gidersem bu ortak bir karar olur muhtemelen. Basimi alip gitmem arkamda kirik kalpler birakarak.
Ayrica gitmemin sebebi de nisanlimla orda bir hayat kurmak istemem olur.
Aksi takdirde 6-7 sene daha Ankara'ya mahkumuz demektir.
Tus'a henuz girmedim zaten ihtimaller uzerinden konusuyoruz.

Sinan ın seninle izmire gelme gibi bir durumu yok mu? Beraber gidin izmir e.
Maalesef onun burada islerini halletmesi dedigim gibi 2 yil. Asistanligi bitmeden cikamaz Ankara'dan.
Dusuncem de ben Izmirde asistan olursam o mecburi hizmette nikahtan sonra es durumuyla yanimda kalir seklinde.

Sen gidersin İzmir e bana öyle geliyor Sinan bile engel olamaz buna
Sehir degistirmek istediginde, eger esinle mesela islerinizin zamani birbirini tutmuyorsa, once ben gideyim sen de islerini ayarlayinca gel demek mantiksiz mi?
2 yil benden ayri kalmamak icin gitmemi istemiyor. Ama birkac yil sonra artik eskisi gibi anlasamadigimizi fark edersek?
Ya da evlendik diyelim bir sure sonra Allah korusun beni aldatti.
Hem gitmeme engel oldun hem de beni yari yolda biraktin diyecegim bu kez.
O zaman cok pisman olmaz miyim gitmedigime?
Kimse aldatilma dusuncesiyle evlenmez tamam ama burada hepimiz biliyoruz insanoglu cig sut emmis.
Tek bir kadin cikip diyebilir mi benim kocam aldatmaz, terk etmez vs?

Yol vermek diye bahsettigin olay da kizin hayrina olmus.
Is bulamadim demis, birlikte bu sorunun ustesinden gelinebilirdi.
Bu sebeple iliskisini bitiren adam o kizin hayatinda olmasin bi zahmet.

Diyemez senin de dediğin gibi insan oğlu çiğ süt emmiş zaten bu yorumun da benim ilk yorumuma destek niteliğinde bence sen kararını vermişsin kafanda oturtmuşsun herşeyi o yüzden gidersin diyorum ama bu ilişkinizi ne yönde etkiler bilemeyiz bi çok üyenin yazdığı gibi bu ilişkinin imtihanı olur diyorum ben de zaten gördüğüm kadarıyla olumlu ya da olumsuz etkilerini göze almış durumdasın

Yol vermek diye bahsettigin olay da kizin hayrina olmus.
Is bulamadim demis, birlikte bu sorunun ustesinden gelinebilirdi.
Bu sebeple iliskisini bitiren adam o kizin hayatinda olmasin bi zahmet.

yalnız iş bulamama hazirandan bu yana. Kaldı ki çok acil işe ihtiyacı da yok. Hem kızın babası çok zengin hem de Oğlan zaten iyi bir meslek sahibi olacak onunda ailesi iyi durumda. Kızın okuduğu bölüm 2 yıllık. Çalışsa bile alacağı maaş istanbuldaki masraflarını karşılamaz. Ve nişana 1 hafta kala bu olayın olması çok kötü. İstanbula gitmeyi düşünüyorum da değil ben istanbula gidiyorum şeklinde bir tepki verdi.

Valla ben tam da bu dusuncelerle hareket ettim isim icin sehir degistirdm.esim baska sehirde suan.iyi mi yaptim kotu mu yaptim ben de bilmiyorum guveniyorum esime ama ne olacaginin garantisi yok.sen de boyle dusunmussun.insAllah en hayirli karari verirsin.

Ne kadar sure ayri kalacaksiniz esinle?
Yani daha 23 yasindayim ve birine asik oldum nisanlandim diye simdiden butun hayatimi onun uzerine sekillendirmek istemiyorum dogal olarak.
Eger mesafeler ayirirsa bizi acik konusayim uzulmem. Cunku zaten guclu bir bagimiz yok demektir.
Diger yandan Sinan benim icin uygun bir es adayi. Mesafe sebebiyle ayrilirsak ve daha sonradan hayatimi birlestirmek istedigim insan bana Sinan'i aratirsa?
O zaman "buraya gelmekle hayatimin hatasini yapmisim" der miyim acaba?

Galiba kiz ayriligi coktan goze almis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…