Bitecegi varsa biter. Olmayacaksa ayni sehirdeyken de biter.Ya sırf Ankara'dan sıkıldım İzmir olsun diye gitmezdim .
Yani sebep biraz dişe dokunur olmalı .
İş , eğitim , kişisel gelişim vs ...
-Ben gidiyorum
-Neden?
-Park sorunu var burda ... hem sıkıcıda ...
-Eee ben burdayım .
-Eee napayım .
İdeallerden ilişki için taviz vermemek vs eyvallahta , bu sendeki sebepler bana göre Sinan olmasa da olur sebepler .
Not:Olayı Sinan gözü ile yorumladım . Yoksa bana kalsa , git tabi :)
Bitecegi varsa biter. Olmayacaksa ayni sehirdeyken de biter.
O benim hayatimi paylastigim insan ama hayatimin merkezine koyamadim galiba.
Once ben onemliyim, yanimda olmak isteyen olsun kafasindayim.
Ozellikle son zamanlarda boyle dusunuyorum nedense.
Bir sey soylemeye korkmalari bile beni sevindirdi su an. Insanlar iyice haddini bilmez oldu cunku.
Bir de avantajim olacak, eger memnun kalmazsam asistanlik bitince hoop doneriz ankaraya.
Ben gidersem bu ortak bir karar olur muhtemelen. Basimi alip gitmem arkamda kirik kalpler birakarak.ayşe tusu ne ara kazandın da izmiri tutturdun. Ben erkek olsam ve nişanlım ya da evlenmek istediğim kadın imkanı varken benim bulunduğum şehri değil başka şehri tercih ediyorsa ben yol veririm. Daha geçen gün nişandan 1 hafta önce istanbula gidicem diye tutturan sebep olarak da burada iş bulamadım diyen kıza yol verdiler.
Maalesef onun burada islerini halletmesi dedigim gibi 2 yil. Asistanligi bitmeden cikamaz Ankara'dan.Sinan ın seninle izmire gelme gibi bir durumu yok mu? Beraber gidin izmir e.
Sehir degistirmek istediginde, eger esinle mesela islerinizin zamani birbirini tutmuyorsa, once ben gideyim sen de islerini ayarlayinca gel demek mantiksiz mi?Sen gidersin İzmir e bana öyle geliyor Sinan bile engel olamaz buna
Yol vermek diye bahsettigin olay da kizin hayrina olmus.ayşe tusu ne ara kazandın da izmiri tutturdun. Ben erkek olsam ve nişanlım ya da evlenmek istediğim kadın imkanı varken benim bulunduğum şehri değil başka şehri tercih ediyorsa ben yol veririm. Daha geçen gün nişandan 1 hafta önce istanbula gidicem diye tutturan sebep olarak da burada iş bulamadım diyen kıza yol verdiler.
Diyemez senin de dediğin gibi insan oğlu çiğ süt emmiş zaten bu yorumun da benim ilk yorumuma destek niteliğinde bence sen kararını vermişsin kafanda oturtmuşsun herşeyi o yüzden gidersin diyorum ama bu ilişkinizi ne yönde etkiler bilemeyiz bi çok üyenin yazdığı gibi bu ilişkinin imtihanı olur diyorum ben de zaten gördüğüm kadarıyla olumlu ya da olumsuz etkilerini göze almış durumdasınSehir degistirmek istediginde, eger esinle mesela islerinizin zamani birbirini tutmuyorsa, once ben gideyim sen de islerini ayarlayinca gel demek mantiksiz mi?
2 yil benden ayri kalmamak icin gitmemi istemiyor. Ama birkac yil sonra artik eskisi gibi anlasamadigimizi fark edersek?
Ya da evlendik diyelim bir sure sonra Allah korusun beni aldatti.
Hem gitmeme engel oldun hem de beni yari yolda biraktin diyecegim bu kez.
O zaman cok pisman olmaz miyim gitmedigime?
Kimse aldatilma dusuncesiyle evlenmez tamam ama burada hepimiz biliyoruz insanoglu cig sut emmis.
Tek bir kadin cikip diyebilir mi benim kocam aldatmaz, terk etmez vs?
Yol vermek diye bahsettigin olay da kizin hayrina olmus.
Is bulamadim demis, birlikte bu sorunun ustesinden gelinebilirdi.
Bu sebeple iliskisini bitiren adam o kizin hayatinda olmasin bi zahmet.
Valla ben tam da bu dusuncelerle hareket ettim isim icin sehir degistirdm.esim baska sehirde suan.iyi mi yaptim kotu mu yaptim ben de bilmiyorumYa da evlendik diyelim bir sure sonra Allah korusun beni aldatti.
Hem gitmeme engel oldun hem de beni yari yolda biraktin diyecegim bu kez.
O zaman cok pisman olmaz miyim gitmedigime?
Kimse aldatilma dusuncesiyle evlenmez tamam ama burada hepimiz biliyoruz insanoglu cig sut emmis.
Tek bir kadin cikip diyebilir mi benim kocam aldatmaz, terk etmez vs?
Bolum mu sordunuz meslek miNeyin asistanligi
Cevabiniz beni guldurdu gercektenIzmir i cok severim.Sinan i tanimam.O yuzden izmir diyorumgit
Ne kadar sure ayri kalacaksiniz esinle?Valla ben tam da bu dusuncelerle hareket ettim isim icin sehir degistirdm.esim baska sehirde suan.iyi mi yaptim kotu mu yaptim ben de bilmiyorumguveniyorum esime ama ne olacaginin garantisi yok.sen de boyle dusunmussun.insAllah en hayirli karari verirsin.
Galiba kiz ayriligi coktan goze almisyalnız iş bulamama hazirandan bu yana. Kaldı ki çok acil işe ihtiyacı da yok. Hem kızın babası çok zengin hem de Oğlan zaten iyi bir meslek sahibi olacak onunda ailesi iyi durumda. Kızın okuduğu bölüm 2 yıllık. Çalışsa bile alacağı maaş istanbuldaki masraflarını karşılamaz. Ve nişana 1 hafta kala bu olayın olması çok kötü. İstanbula gitmeyi düşünüyorum da değil ben istanbula gidiyorum şeklinde bir tepki verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?