Jumblante Guru Kayıtlı Üye 21 Şubat 2009 7.437 987 363 12 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Jumblante #1 arkadaşımda görmüştüm bikaç sene önce sürme fakat göze herhangi bi siyahlık vermiyo şeffaf fakat gözü çok belirginleştiriyo şeffaf göz kalemi gibiydi kullanan varsa bu ürünü bana bilgi verebilirler mi markası nedir nerde bulabilirim vs.:enbuyukkk:
arkadaşımda görmüştüm bikaç sene önce sürme fakat göze herhangi bi siyahlık vermiyo şeffaf fakat gözü çok belirginleştiriyo şeffaf göz kalemi gibiydi kullanan varsa bu ürünü bana bilgi verebilirler mi markası nedir nerde bulabilirim vs.:enbuyukkk:
Jumblante Guru Kayıtlı Üye 21 Şubat 2009 7.437 987 363 12 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Jumblante #2 kızlar yok mu hiç bilen..
J jasmincik Ziyaretçi 12 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Jumblante #3 hiç duyan yok heralde siz nerden duydunz gördnüz ? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2010
Jumblante Guru Kayıtlı Üye 21 Şubat 2009 7.437 987 363 13 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Jumblante #4 jasmincik .!.: hiç duyan yok heralde siz nerden duydunz gördnüz ? Genişletmek için tıkla... bi arkadaşımda vardı fakat konuşmuyoruz bu sıra çok güzel bişeydi renk vermeden gözü tamamen ortaya çıkarıyordu
jasmincik .!.: hiç duyan yok heralde siz nerden duydunz gördnüz ? Genişletmek için tıkla... bi arkadaşımda vardı fakat konuşmuyoruz bu sıra çok güzel bişeydi renk vermeden gözü tamamen ortaya çıkarıyordu