off yaa ıncım cok şükür
nan bırbızınıze tel verın bıdaha yakarım benım bazı ark var ıs telım cep telım nolur ıhmal etmen duygu msj atmana gerek yok tatluım saol
canım katılıyorumincik bu arada kim arayıp haber verdi sana????
biz burdan 10 elle tel nonu bulmaya çalışırken insan gelir ben biliyorum hemen arıyayım der ya....
insanlar cidden bi garip.....
ay güldürdün beni flom ya şu durumda bile delikafadulden
incik o arkadaşlarına bildiğim bütün küfürleri ediyorum son 10 dakkadır
aynen iletiver
ayrıca burdaki onlarca insanın hakkına girdiler
bunca üzüntünün üstüne bi de seni eklediler ya
hakkımı helal etmiyom onlara diyiver
gerçi bu kadar androitleşmiş insanlar için hak helal etmemek ne manaya gelir onu da bilemem ya
Sen sağsın, sağlıklısın burdasın çok şükür
tek tesellimiz bu :asigim:
ıncım sen geldın ya ben cok sevınclıyım
en kısa zamanda tel nr verıyon
ve ne olur olmaz dıye samımı arkadaslarımızın telını alıyoz
kızlar hepımızde
bır yalan yüzünden hepımız ne hale geldık
inciğim nikini ver 2 çift lafım da ona var :mymeka:kızlar beni arayan burdan kk ya üye olan bir arkadaşım.zaten ben ondan duyup üye olmuştum kk ya.ama o çok takılmaz girer ama arada konuşmadan dolanır..
ya kızlar o arakadaşım da ben yaptım sanmış diyor kızım sen delimisin ne yaptın.dedim ne yapmışım.bir söyledi sanki gerçekten ölmüşüm gibi elim ayağım boşaldı.deli olcam ya..hala titriyorum..
hıc sorma kıss cocugu dızıme alammala gozlerını kapaması bır olduu yavrum benımmm o< pis herufler yuzunden dayak yedı oglummm((
canım mide rahatsızlığını nerden biliyolardı bu kadar senaryoyu nasıl yazdı bu yaratık bu kadargözeğim büyük ihtimal pc mi isatnbuldan alıp getiren ahmakların işi..biliyorlardı kk ya takıldığımı.allahtan msn m otomatik kayıtlı değil.öyle olsa ona ne yaparlardı acaba çok merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?