bu arada incik az daha gelmeseydin sana yasin okutmayada kalkacaktimdelikafadulden
kızlar yeminle ben değilim.ben böyle kötü bir şaka yapar mıyım ya..ama ulaşcam o dengesizlere.sorcam hesabını.kusura bakmayın lütfen.inanın ben de oturduğum yerde elim ayağım boşaldı..
bu şakayı yapann kişi ciddenn saf vee geri zekalıymışş
çünküü seninn herşeyinii biliyokennşifren üye bilgilerin gibi başkaa şeylerr yapmamışş
başka sitelere grmemişş
ne ilginçç kalkıpp böylee çocukcaa şaka yapmışş bence
incimm şunuu diyemm bebekimm bundann sonraa ölsenn kimsee inanmazz dioo dishe
sabahtır teldee konuşuyozz disheylee evlenemedenn muradınıı eremeden gittii diozz
haa bu arada siz siz olun sakın otomatik giriş yapmayın kk ya bakın neler oluyor.ders alın..
kızlar az bir kaç kişiden bişeyler duydum..neymiş efendim bu adi şakayı ben yapmışım..çoğu kişi böyle düşünüyormuş..hem de yakın dostlarım bile. benim diyecek lafım yok.kimseyi kendimi ispatlayacak değilim.burda herkesin birbiri üstünde hakkı var.bana bunu yakıştıranlara ben hakkımı hella etmiyorum.ben kimseye böyle adi bir şaka yapacak düzeyde değilim.bana bunu yakıştıranlar artık arkadaşım dostum değildir.hakkımı da helal etmiyorum onlara.içinizde tek bir şüphe bile varsa beni silin arkadaş listenizden.en doğru olanı bu olsa gerek..iyi günler..
kızlar az bir kaç kişiden bişeyler duydum..neymiş efendim bu adi şakayı ben yapmışım..çoğu kişi böyle düşünüyormuş..hem de yakın dostlarım bile. benim diyecek lafım yok.kimseyi kendimi ispatlayacak değilim.burda herkesin birbiri üstünde hakkı var.bana bunu yakıştıranlara ben hakkımı hella etmiyorum.ben kimseye böyle adi bir şaka yapacak düzeyde değilim.bana bunu yakıştıranlar artık arkadaşım dostum değildir.hakkımı da helal etmiyorum onlara.içinizde tek bir şüphe bile varsa beni silin arkadaş listenizden.en doğru olanı bu olsa gerek..iyi günler..
incim biz şok yaşadık ama insanın ölmüş olduğunu duyması herhalde daha büyük bir şokturkızlar az bir kaç kişiden bişeyler duydum..neymiş efendim bu adi şakayı ben yapmışım..çoğu kişi böyle düşünüyormuş..hem de yakın dostlarım bile. benim diyecek lafım yok.kimseyi kendimi ispatlayacak değilim.burda herkesin birbiri üstünde hakkı var.bana bunu yakıştıranlara ben hakkımı hella etmiyorum.ben kimseye böyle adi bir şaka yapacak düzeyde değilim.bana bunu yakıştıranlar artık arkadaşım dostum değildir.hakkımı da helal etmiyorum onlara.içinizde tek bir şüphe bile varsa beni silin arkadaş listenizden.en doğru olanı bu olsa gerek..iyi günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?