Gözek yine hortladı

kızlar şimdi çıkmam gerek..allahıma bin şükür çok iyiyimmm bomba gibiyimm.hepinizi deçok seviyorum..artık pc elimde bol bol girerim kk ya.öptüm hepinizi..

haa bu arada siz siz olun sakın otomatik giriş yapmayın kk ya bakın neler oluyor.ders alın..

kızlar yeminle ben değilim.ben böyle kötü bir şaka yapar mıyım ya..ama ulaşcam o dengesizlere.sorcam hesabını.kusura bakmayın lütfen.inanın ben de oturduğum yerde elim ayağım boşaldı..

Canım midemize kramplar girdi. Allaha şükürler olsun ki - kötü bir şakaymış.
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Dilerim üzücü haberlerin hepsi birer kötü
şaka olsun.
Hepinize aydınlık - güzel bir gün diliyorum.a.s.

oyyy neler olmus ben yokkenn:1shok:
sokk oldum valla o neydii beeeÇok üzgünüm çoook
kimseye bişe olmasın yerimseniben
korktum birandaa aglaşmalar neler olmuss neler kıyamam :teselli:
incim sag saglimsin yaaa tatlım cok sevindim Şeniz a.s.

bu şakayı yapann kişi ciddenn saf vee geri zekalıymışş
çünküü seninn herşeyinii biliyokennşifren üye bilgilerin gibi başkaa şeylerr yapmamışş
başka sitelere grmemişş
ne ilginçç kalkıpp böylee çocukcaa şaka yapmışş bence
incimm şunuu diyemm bebekimm bundann sonraa ölsenn kimsee inanmazz dioo dishe
sabahtır teldee konuşuyozz disheylee evlenemedenn muradınıı eremeden gittii diozz

manyak benim suçum ne ölsem kimse inanmıcak..Çok üzgünüm çoook ben evlenmeden muradıma ermeden ölürmüyüm beee sengözlerimebaksanab nerde bende o gözz :lepi:

haa bu arada siz siz olun sakın otomatik giriş yapmayın kk ya bakın neler oluyor.ders alın..

canımm bencee sen ders al ve dikkatli oll
çünküü benimm çevremdee böylee birr şakayıı yapacakk kişi yokk
demekkii sana ölmeyii çok yakıştırmışş o kişii
sen dahaa bulamadınmıı o kişiyii benn buldumm bilee hemm seninn hakkındaa bu kadarr bilgiyee kimm sahipmişş kii evdee yannızz yaşadığındann tutt hastalığınaa kadrrrr ilginnçç yaa hayatt nee enteresann-tatlicadiarzu-

çok şükür inci tanem. hoşgeldin. offf.
inanılmaz kötü oldum. pc yi bıraktım. deli danalar gibi evde dolanıyordum. şimdi bakayım dedim.

yalnız o kimse,elime geçmesin,......

selam kızlar hepinize çok geçmiş olsun az daha manyak yüreğinize indiriyormuş piskopat ruhlu deli Allahım ya rabbim işi gücü kalmamış heyvanatların...
İncitanem Allah uzun ömür versin şekerim...

ve net baglantım sımdı geldı..Çok üzgünüm çoook
sabahtır elım ayagım tıtrıyor gozumu yenı acmısken aldıgım haberle basımdan kaynar sular dokuldu sankı..:çok üzgünüm:
meger hersey yalanmıs..:mymeka:
nasıl oluyor boyle bır sey anlamıs degılım..
hangı densız boyle bırsey yapma cesaretını gosterebılır..yasakkelime
senın rahatsızlıgını yanlız yasadıgını tum bılgılerını nasıl bılıyor..benneyaptımki
bılmıyorum ama kafamın ıcınde onlarca soru ısaretı var cevaplanmayı bekleyen..
bırılerının uzuntusunden keyıflenen bundan pay cıkaran bırılerı var demek oluyor kı yazık..

kızlar az bir kaç kişiden bişeyler duydum..neymiş efendim bu adi şakayı ben yapmışım..çoğu kişi böyle düşünüyormuş..hem de yakın dostlarım bile. benim diyecek lafım yok.kimseyi kendimi ispatlayacak değilim.burda herkesin birbiri üstünde hakkı var.bana bunu yakıştıranlara ben hakkımı hella etmiyorum.ben kimseye böyle adi bir şaka yapacak düzeyde değilim.bana bunu yakıştıranlar artık arkadaşım dostum değildir.hakkımı da helal etmiyorum onlara.içinizde tek bir şüphe bile varsa beni silin arkadaş listenizden.en doğru olanı bu olsa gerek..iyi günler..

olurmu incitanem. ben sana inanıyorum. insanın kendini öldü diye yazması normal değil zaten. bunu yapması için o kişinin ruh hastası olması lazım ki
ben seni burada az çok tanıyorum. ve ne kadar doğru ve dürüst bir insan olduğunu biliyorum......

hiç öyle şey olurmu ablam yaa bence kimse öyle düşünmemiştir üzme kendini bunu ancak sanal bir kişilik yapar sen sanal bir kişilik değilsin
belkide herkes üzülüp şoka girdiği için öyle denmiştir biraz daha derinlemesine düşününce senin yapmadığını anlarlar

ohh be incim boncuğum demek iyisin bebemŞeniz
sana üzülmekten benim midem tuttu be benneyaptımkisayfayı bile kapattım şimdi gördüm oh çok şükür
bunu yapanları parçalamak istiyorum ayrıca :mymeka:

incim biz şok yaşadık ama insanın ölmüş olduğunu duyması herhalde daha büyük bir şoktur
sen hiç bölelerini takma kafana herkes bilio seni ve kişiliğini

seninn kastettiğinn bensemm eğerr ben sana burdadaa yazdımm senmisin diee arkandann yakıştırmadımm yüzünee söyledimm öncee msnimm var senndee eğer bensemm banaa ordandaa sorabilirdinn
tabikii ilköncee aklımaa gelen sen oldun
bunudaa belirttimm
senin hakkındaa bu kadarr detaylıı bilgilerii bilenn birisii varr vee o kişii rahatcaa gelipp burdann seninn hakkındaa saçmaa sapann şeylerr yazıyoo öldüğünee dairr
sanaa böylee tamm gazz veripp arkadaşlarınlaa aranıı açanıı merakk etmemekk eldee değill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…