• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözek yine hortladı

off yaa ıncım cok şükür
nan bırbızınıze tel verın bıdaha yakarım benım bazı ark var ıs telım cep telım nolur ıhmal etmen duygu msj atmana gerek yok tatluım saol

tamam canım mesaj atmam............aman kendıne ıyı bak böcük........

Ay ya anneme tel actım kk inci vardı ölmüş düye hem agladım......
Hemde amcam mıllı egıtımde onun telını ıstedım..........
Allahım ya............
Bu yaşları o arkadasının ................biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibbbbbbbbbbb

incik bu arada kim arayıp haber verdi sana????
biz burdan 10 elle tel nonu bulmaya çalışırken insan gelir ben biliyorum hemen arıyayım der ya....
insanlar cidden bi garip.....
canım katılıyorum
bi ara misafir de okuyodu konuyu
incim bu arayan arkadaşının yapmadığına eminmisin
şakayı yaptıktan sonra tepkimizle çok mu eğlendi acaba:oklava:kötükedihüso

Genede yazsaymış arkadaşın keşke, öyle bir şey yok diye. Ben bu topikten değil başka topikten öğrendim Böcük söyledi. O kadar hızlı yayıldı kötü haber olunca. Bütün site ayağa kalktı.

yok kızlar arayan arkadaşım olamaz.o evli barklı sakin kendi halinde biridir.bu taraklarda bezi olmaz..bundan eminim..

ay güldürdün beni flom ya şu durumda bile delikafadulden
incik o arkadaşlarına bildiğim bütün küfürleri ediyorum son 10 dakkadır
aynen iletiver
ayrıca burdaki onlarca insanın hakkına girdiler
bunca üzüntünün üstüne bi de seni eklediler ya
hakkımı helal etmiyom onlara diyiver
gerçi bu kadar androitleşmiş insanlar için hak helal etmemek ne manaya gelir onu da bilemem ya :delphin:

Sen sağsın, sağlıklısın burdasın çok şükür
tek tesellimiz bu :asigim:

hıc sorma kıss cocugu dızıme alammala gozlerını kapaması bır olduu yavrum benımmm o< pis herufler yuzunden dayak yedı oglummm :(((

ıncım sen geldın ya ben cok sevınclıyım
en kısa zamanda tel nr verıyon
ve ne olur olmaz dıye samımı arkadaslarımızın telını alıyoz
kızlar hepımızde

bır yalan yüzünden hepımız ne hale geldık

aynen katılıyorum süpüş hiç olamzsa birimizde olsun böyle durumlarda ulaşmak kolay olur

kızlar beni arayan burdan kk ya üye olan bir arkadaşım.zaten ben ondan duyup üye olmuştum kk ya.ama o çok takılmaz girer ama arada konuşmadan dolanır..
inciğim nikini ver 2 çift lafım da ona var :mymeka:
madem telini bilecek kadar yakın
madem iyi oldugunu biliyo
niye yazmıyo topiğe
hayır ne hakları var bu kadar insanı sabah sabah salya sümük ağlatmaya ya???
ay inanılmaz sinir oldum ya....

allahım ne sadist ruhlu insanlar var onlarada akıl fikir ver bizi onlarla karşılaştırma

ya kızlar o arakadaşım da ben yaptım sanmış diyor kızım sen delimisin ne yaptın.dedim ne yapmışım.bir söyledi sanki gerçekten ölmüşüm gibi elim ayağım boşaldı.deli olcam ya..hala titriyorum..

öncelikle mutluyumki seni daha tanımadan kaybetmedim
bu kadar seveninin olması ne kadar güzel
bu şakayı yapan zekası düşük arkadaşada söylenecek laf bile yok 5 yaşında çocuk bile yapmaz bu kadar seviyesiz bi şaka

vallaa incimm sabahtırr nasıll ağlıyommm bi bilsenn
kim neden yapar ki iböylee bii şakayııı tamircii yapmaz bencee müşterininn pcsinee giripp özell bilgileriylee uğraşmazz

ya kızlar o arakadaşım da ben yaptım sanmış diyor kızım sen delimisin ne yaptın.dedim ne yapmışım.bir söyledi sanki gerçekten ölmüşüm gibi elim ayağım boşaldı.deli olcam ya..hala titriyorum..

Ya biz
Biz burda nasıl olduk bir bilsen nereye bakacağımızı şaşırdık incim

o zat bütün küpürleri hakediyor :mymeka:

gözeğim büyük ihtimal pc mi isatnbuldan alıp getiren ahmakların işi..biliyorlardı kk ya takıldığımı.allahtan msn m otomatik kayıtlı değil.öyle olsa ona ne yaparlardı acaba çok merak ediyorum..

ya hayvan bıle dıyemıyom bunu yapana...
vıcdandan yoksun p...lık

ıncım senı cok sevıyom ya

demıstım ama yıne şoklardayım okuduklarımdan sonra....

Son düzenleme:
valla ben daha kendıme gelemedım...................ellerım tıtrıyor............amcam aradı ne yapıcan..........edırnenın telını dıye.................
Allahım ya.............nedeyım bılemedım............
şaka olur ama ölümün şakasıda olmaz yanı............
Nasıl insanlar var............nasıl kalb tasıyorlar.....nasıl vıcdanları var anlıyamadım.............

hıc sorma kıss cocugu dızıme alammala gozlerını kapaması bır olduu yavrum benımmm o< pis herufler yuzunden dayak yedı oglummm :(((

karnım agrıdı gülmekten:roflol::roflol:

Ay tam bi filmsiniz ha.
Biri patronundan azar işitiyo biri cocuk dövüyo.
Bomba düştü resmen sabah sabah siteye.

Bizi böyle telaşlandıranlar bizden beter olsun:delphin:

ıncım bugun senın doğum gunun resmen tatlım
senı cok sevyok bzı aman dıem bıdaha cok ara verme tatlım senı cokcok opuyom ben bırazdan cıkcam işten tatlım

valla sabah sabah büyük bir zevkle pc yi actim hafta sonuya rahat rahat arkadaslarimla sohbet edeyim biraz diye
ama yaziyi görünce buz gibi oldum
a sahisa benimde edecegim bir kac sey var ama burada agzima almak istemiyorum
kimsenin bu kadar insanin hakkina girmeye hakki yoktu
artik bütün gün isim gücüm rast gitmez benim

gözeğim büyük ihtimal pc mi isatnbuldan alıp getiren ahmakların işi..biliyorlardı kk ya takıldığımı.allahtan msn m otomatik kayıtlı değil.öyle olsa ona ne yaparlardı acaba çok merak ediyorum..
canım mide rahatsızlığını nerden biliyolardı bu kadar senaryoyu nasıl yazdı bu yaratık bu kadar
insanların üzülmesiyle nasıl eğlenebilir insanlar anlayamıyorum yaa
insanlıkmıdır bu:kızgın:

Back
X