Gözek yine hortladı

pektee misafir perverizz be kankaa sabahtırr arada gidipp geliyoo bu misafirr
kim acabaa meraktaa ettimm bak şimdii şakkıdı

Ya ben normalde bugün hiç gelmezdim ama bi bakayım dedim...

Anlatacak mısınız durumu benneyaptımki

Lan gozek o ne dudaklar kıssss measallah meassalhhhhh IKI DAKKA YERINDE DURRRRR BI O KONUDA BI BUKONUDA TUBE TUBE BI YAKALAYAMADIM GIRRTTI

ya bu mesajlari yazan benim tanidigim arkadasim inci olamaz
benim tanidigim inci böyle ucuz hesaplar yapacak bir insan degildi valla halen süpelerim var
ikincisi bana inanmayanlar var demissin anladigim kadariyla gözek ve benden bahsettin
dogrudur kendi aramizda acaba olabilirmi diye konustuk ki zaten gözek buradan direk olarak sana sordu
anlamadigim kimmis bizim arkadasimiz bile olmayan senin kk dostlarin kendileri müneccimmi acaba
sizi siliyorum kk yi siliyorum diyene kadar msn imiz var sende gelip sorabilirdin hakkimda böylemi düsünüyorsun diye yada öm denen bisey var dimi

nasıl bı şaka bu ya...aklım almıyo..ıyy iyice tıksınır oldum ınsanlardan...ıncı hayatta ve gayet sağlıklı takıp ettiğim kadarıyla..bunu yapan denyo kımse dırı dırı gömdu bu kadarmı hırsı var ıncıye..bukadarmı hazmedemıyo onu yazık..

bence bugünkü yazıların hiçbiri incitanem' e ait değil.
biri, bir şekilde şifresini ele geçirmiş, dalgasını geçiyor.
msn den ulaşabilen yakın arkadaşları varsa, onlardan doğrusu öğrenilir ancak.

sabah sabah o saçmalığı ilk okuyan bendim inciyle çok samimiyetimiz yok ama şu topikte iki kelamımız olmuştur... sabah sabah eşşekten düşmüş karpuza döndüm onunla iletişime geçebilcek kimler var diye aramaya profillerine mesaj atmaya koyuldum şuan kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum... bu ne artık ya kimseye hiç bir habere inanamıyacakmıyız burada herkese şüpheylemi bakıcaz eşşek şakasıymış hayır bu dangalaklık dengesizlik daha neler yazmak istiyorum ama boşu boşuna ban almaya değmez ...çok kızgınım çok samimiyetimiz olmadı halde göz yaşı döktüm onun için... ve olay daha sıcakken elektriklerim kesildi... şu saatte yeni geldi ve bu saate kadar kendimi yedim... asıl döktürdüğü göz yaşlarım ki normalde yaşadığım sıkıntılar üzüntüler bana yetiyorken birde bu saçmalık yüzünden üzülüdüğüm için o dangalağa ben hakkımı helal etmiyorum yazık ya çok yazık nasıl bir zihniyet bu ....

gelmiyosun diyonuz geliyom bu seferde siz yoksunuz :mymeka::mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…