Bunlar kalıcı sivilce izlerine benziyor.Sivilcelerinizle çok oynamişsiniz gibi..Kizlar merhaba. Bana dişlerim olsun, cildim hakında olsun bir sürü fikir verdiniz. Konumun yeri burasi degil biliyorum. Acil fikre ihtiyacim var yoksa butun hayatim bu konu oldu.Simdi bütün işimi bıraktım buna taktım. Aşağıda size foto ekleyeceğim ve fikirlerinizi istiyorum. Benim burnumdaki gozeneklerim mi açık? Yoksa taktığım icin mı bana öyle geliyor? Doktora git diyenler içinde gittim tatmin etmedi benı. Simdiden tesekkur ederim.
Söylemeyi unuttum.Burnumun üzerinde var mı? diye kafaya taktım daha çok.Bana gözenek açıklığı gibi değil sivilce izi gibi geldi biraz gözenek açıklığı da var ama haşlanmış mısır iyi gelir gözenek acikligina
Var canım cildini düzenli temizle mutlaka bide tonik kullan ben gülsuyu kullaniyorumSöylemeyi unuttum.Burnumun üzerinde var mı? diye kafaya taktım daha çok.
Kurt mu? Bende izledim şimdi ya. Ay olurum herhalde çıkarsa öyle birseyYa ben bu delikler için bu video izlemiştim ama denemeye cesaret edemedim. Bı baksana Maranki kıl kurdu diye belki sende de kıl kurdu vardır
Kurt mu? Bende izledim şimdi ya. Ay olurum herhalde çıkarsa öyle birsey
Şu an konuyu açtığıma açacağıma pişman oldum resmen. Akşam yapmayı düşünüyorum ooofffEvet çok korkunçben de denemeye cesaret edemedim valla
Cildiniz hem sivilce izli hemde gozenekli. Genelde yagli sivilceli ciltler boyle olur. Limon sürün bekletebildiginiz kadar bekletin. Hem cilt lekelerine hemde gozeneklere iyi geliyor. Limon sulu maskeler yapabilirsiniz.Kizlar merhaba. Bana dişlerim olsun, cildim hakında olsun bir sürü fikir verdiniz. Konumun yeri burasi degil biliyorum. Acil fikre ihtiyacim var yoksa butun hayatim bu konu oldu.Simdi bütün işimi bıraktım buna taktım. Aşağıda size foto ekleyeceğim ve fikirlerinizi istiyorum. Benim burnumdaki gozeneklerim mi açık? Yoksa taktığım icin mı bana öyle geliyor? Doktora git diyenler içinde gittim tatmin etmedi benı. Simdiden tesekkur ederim.
Dermapen gayet iyi bende şahane olmasada annemn gözeneklerine çok işe yaramıstiDermapen, microdermabrassion, microneedling bunlar cildin collagen seviyesini arttiriyor. Uygulatabilirsin. Seanslar kac lira bilmiyorum. Ben sadece microdermabrassion u denedim ama yeterli degil.
ne kadarda takıntılısınız benım burnumun ustude sızın gıbı cunku yaglı bır cıldım bol sayıda sıyah noktam var ergenlıktede ısılık gıbı sıvılcelerım cıkardı ama ben rahatsız degılım bu goruntuden yakın gosteren aynaya bakmayın yeetrlı.Kizlar merhaba. Bana dişlerim olsun, cildim hakında olsun bir sürü fikir verdiniz. Konumun yeri burasi degil biliyorum. Acil fikre ihtiyacim var yoksa butun hayatim bu konu oldu.Simdi bütün işimi bıraktım buna taktım. Aşağıda size foto ekleyeceğim ve fikirlerinizi istiyorum. Benim burnumdaki gozeneklerim mi açık? Yoksa taktığım icin mı bana öyle geliyor? Doktora git diyenler içinde gittim tatmin etmedi benı. Simdiden tesekkur ederim.
Yapınca haber verir misiniz merak ediyorumŞu an konuyu açtığıma açacağıma pişman oldum resmen. Akşam yapmayı düşünüyorum ooofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?