- Konu Sahibi LadySubaru
-
Temizleyici jeller köpükler hepsi kimyasal barındırıyor canım doğal sabun kullanmanı öneririm.
Google a ''nane sabunu'' ''nar sabunu'' yaz çıkacaktır.
Var canım blog adresime bakabilirsin tonik tarifi için.
Geçer tatlım hem daha kolay geçer güneş lekesi açmak daha uzun bir süreç istiyor.
Kil maskesini de aksatma cildini ölü hücrelerden arındırır hem yağ salgısını düzenler ve gözeneklerin tıkanmaz.
Programını bozmadan devam et laktik asitli tonik ile de kombinli gitmeye başladığında farkı daha net göreceksin.
İlk mesajımda yazdıklarımı uygularsanız kil maskesi de yaparsanız zamanla toparlar
Teşekkür ederim canım.
Bıkmadan usanmadan uyguladığım tek bakım yüz bakımım olucak :)
Herşeyden sıkılan bi insan olduğum için çabuk bırakıyordum ama bunda böyle olmadı :)
Düzenli kullanıp artık yüzüme ağır fondotenler kullanmak istemiyorum şu an bb krem kullanıyorum o daha hafif geliyor...
Canım şimdi bu toparlar dediğin o minik delikler kapanırmı yani onlar geçşin başka bişey istemiyorum ya ne sivilce ne iz umrumda deil pekte yok zaten cildimde çok hassas cvpların icin tşk ederim
Bb krem fondoten kullanmaktan çok daha mantıklı zaten, 30 faktörle cildi ultraviyolden koruması bile kullanmak için yeterli sebepbende kullanıyorum.
Canım o minik delikleri geçirir yok eder diyen krem ve yağlara aldanma.
Cildin yenilenip soyulmadıkça gitmez.
Kısaca peeling yapmalısın, laktik asitli tonik hafif bir mikro peeling sağlıyor kullanabilirsin ama ultraviyoleden cildini korumalısın.
Yada cildindeki deliklerin derinliğine göre daha hızlı sonuç istiyorsan tretin isotreksin gibi soyucu ilaçlar kullanmalısın bu yazdığım iki ilacı sana ve cildine en uygun olacak şekilde cildiye uzmanı önerecektir.
çok teşekür ederim ama derin deil hatta ben bile görebilmek için aydınlık ışığın altında aynanın tam dibine girerek göruyorum gözenekmi delikmi onuda bilemiyorum çok canımı sıkıyolar hep siyah noktaları sıktığım için oldu galiba
çok teşekür ederim ama derin deil hatta ben bile görebilmek için aydınlık ışığın altında aynanın tam dibine girerek göruyorum gözenekmi delikmi onuda bilemiyorum çok canımı sıkıyolar hep siyah noktaları sıktığım için oldu galiba
Ya sabun kullanmayın diyorlar. Cildi kurutup sivilce yapıyormuş.
Bu Doa sabunu sivilce yapar mı ?
Bir de bitkisel yağların sivilce yapma olasılığı varsa sürmeyim çok korkuyorum.
Sen hangi bb yi kullanıosun ladycim?
Birde aklıma gelmişken bu kükürtlü sabunun yarsına geldim benim yüzümü germeye başladı :26:
arkadaşım aynı sorunu bende yaşıyorum,daha önce de yazacaktım sana ama konu sahibinden rol çalmak istemedim,kil maskesi gerçekten çok işe yarıyor,arada kil maskesi,arada mısır unlu maske yapıyorum,ve arkadaşın tavsiye ettiği gibi ilk sayfada yazanlardan kayısı çekirdeği yağı almıştım,bir de e vitamini.çok farketti kesinlikle,kil maskesini özellikle yap,harika bişey
Sevgili ladysubaru, benim senden bir ricam olacak,arada sırada çene bölgemde iri iltahaplı sivilceler çıkıyor,acaba bu tür sivilceler için acil söndürücü kurutucu etkisi olan herhangi bişey biliyormusun,ilaç veya yağ,hani çıktığını farkedince akşamdan sürsem de sabaha sönmüş olsa ne güzel olur,çünkü çıkınca günlerce kalıyor,sonra izi kalıyor
Ya Lady'im sen neymişsin ya:)))
Zaten benim cildim sorunlu değil ama bakım yapmayı çok seviyorum ve çok dikkat ediyorum kendime...
Bu gün kil maskesini yaptım lavantalı suyla , zencefilli sabunu kullandım ardından yağ karışımlarını sürdüm masaj yaptım yüzüme...
Tabii bunları gündüz yaptım...
Akşam saçlarıma önce hindistan cevizi yağını sürdüm, sonra saç bakım yağını sürdüm ve streçle sardım saçlarımı...
2 saat beklettim banyoya gittim. Banyoda malum şampuan ve saç kremini saçlarıma , vücuduma da zencefiili sabun ve duş jeli kullandım....
Banyodan çıkınca saçlarıma argan yağı sürdüm...
Lavanta suyu ile yüzümü silip mavi anemon kremini sürdüm. Göz altlarına da ozon yağından kullandım....
Sonuç mükemmel ya!...
Saçlar ışıl ışıl , pırıl pırıl cildim ışıl ışıl , pırıl pırıl.... Daha ne olsun....
Çok teşekkürler.....
Bir dahaki sefere saçlarıma shea butterle hindistan cevizi yağını karıştırıp sürsem ne olur ki?
iyi akşamlar ben 2,3 kere kil maskesi yaptım gül suyla,buğday yağı sürdüm geceleri,2 kerede hodan yağı sürdüm, sabun da ilk defa aldım kayısı çekirdeği sabunu kullanıyorum,
gündüz de vitaminli kremi kullanıyorum
sorun şu ki yüzüm daha güzel olsun derken 10 a yakın sivilce çıktı neyi yalnış yaptım bilemiyorum çok üzüldüm yardımcı olursan sevinirim.
ben yüzümdeki tüyleri ip ve cımbızla alıyorum acaba mikrop mu kaptı ondan olabilir mi
Yağları her gün mü kullandınız?...
Yağlar her gün kullanılmayacak diye biliyorum ama...
Bir de bundan 6 ay önce buğday yağı almıştım.. 1 kere sürdüm yüzüme çok az kullanmama rağmen bana çok ağır geldi ...
Kokusu da çok fena... Bilmiyorum dayanamadım bu kokuya....
Bende saçlarıma kullandım öyle bitirdim bu yağı...
bir akşam birini ertesi akşam diğerini sürdüm sabah yıkadım
ilk kullandığımda yüzüm pul pul olmuştu iyi mi gelmişti anlamadım
ya gözaltı için ladysubaru ozon yağı demiş ama,ben aktardan mecitefendinin at kestanesi kremini gördüm..işe yarar mı acep?
teşekkürler cevabınız için
Canım cilt ara ara hafif pullanma şeklinde soyuluyor onu da ben kil maskesi ile dengeliyorum
Canım o minik delikleri geçirir yok eder diyen krem ve yağlara aldanma.
Cildin yenilenip soyulmadıkça gitmez.
Kısaca peeling yapmalısın, laktik asitli tonik hafif bir mikro peeling sağlıyor kullanabilirsin ama ultraviyoleden cildini korumalısın.
Yada cildindeki deliklerin derinliğine göre daha hızlı sonuç istiyorsan tretin isotreksin gibi soyucu ilaçlar kullanmalısın bu yazdığım iki ilacı sana ve cildine en uygun olacak şekilde cildiye uzmanı önerecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?