- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 358
- 42
- Konu Sahibi LadySubaru
-
niye yüzüme vuruyorsun ki kaçmış işte gözümden :)) mecit efendinin sitesinde argan yağlı bakım kremi var içeriği de şöyle; argan yağı,Sızma Zeytinyağı, Kayısı çekirdeği Yağı, Nar Çekirdeği Yağı, Üzüm Çekirdeği Yağı, Buğday Yağı, Kakao Yağı,Ada Çayı Suyu,HYALURONIC ACID ve E Vitamini. Kullanılabilir diye düşündüm. fiyatı 19.90 ama 50 ml :/
Şimdi birde neyi hatırlıyoruz argan yağı mucize değildi, diğer yağlar gibi sadece nemlendirme özelliğine sahipti. (Bazı piyasa ürünlerine muhalif tavrımı korumaya devam ediyorum)
Hiç gerek yok sen mis gibi pirinç kepeği yağı+ nar çekirdeği yağı+ kara üzüm çekirdeği yağı'na devam et, bir kaç hafta sonrada laktik asitli tonik kullanmaya başla oh mis
sevgili muhalif arkadaşım benim,sanırım İzmir de yaşıyorsun. Önümüzdeki sene tayin olarak İzmir e gelme ihtimalim var. Eğer gelirsem seni tanımayı çok isterim. O kremi nemlendirici olarak kullanamaz mıyız? Çünkü içinde nar çekirdeği var. Üzüm çekirdeği, kayısı çekirdeği var ya ondan dedim. Çünkü benim fesleğen kremim bitiyor. Evdeki stoklarla başka arkadaşlara da nemlendirici olarak verdimAcaba bize alternatif olur mu diye
Dayanamadım bu gece yine tonikten sürdüm :))))
Tabiki önceki gibi haşin ve hoyratça değil :)
Bu sefer nazik nazik kibar kibar sürdüm :)))
Gel arkadaşım gel keyifle
Evet içerik çok cezbedici ama ne oranda oldukları mühim, eser miktarda koydularsa kullanmanın hiç anlamı olmaz
Çok güzel olacak olacakbende toniğimi kullanamıyorum bu ara yoğunluğum yüzünden
Ben hep diyorum aslında erkekler bizlerden çok daha süslü ve bakımlı diyeKendi kremime devam etsem çok güzel olacakArkadaşlarıma da yapıp verdim. Eşi bile dayanamamış, beraber kullanıyorlarmış :))
ladym benim akatrdaki krem büyüktü ama 50 değildir , ozaman normal fiyatı 18-20 demişti işte alamay gitmedimde daha
Ben hep diyorum aslında erkekler bizlerden çok daha süslü ve bakımlı diye
Üreticisi kendi sitesinde 15tl ye satıyor tatlım işte buna göre pazarlığınızı yapın
tamam canım en fazla 15 elimden çekeceğin var aktarrrrrrrrrrr
Tatlım merak etme bu görüntü gidecek soyulma aşamasında ölü deri belli ediyor kendisini
Acı badem ve hindistan cevizi kremi alan olursa lütfen etkisinden haberdar etsin elimde çok krem var bitirmeden almak istemiyorum
Acı badem sütünü yüzümü temizlemek için kullanıyordum ama çenemde tüy çıktı siyah. Çenenize sürmemeye dikkat edin. Artık korkudan zaten kremleri çeneye yakın yere ve çeneye sürmüyorum.
Kızlar, bu laktik asidi düş jellerine karıştırıp kullananlarda varmış.Deneyen oldu mu?
Merhaba.
Mecidefendi'nin ürünlerini araştırırken aşağıdaki videoları buldum. Linkteki haberde alınan yağlarla ilgili uyarılar var. Önemli bilgiler izleyin lütfen.
Alacağınız markalara ve fiyatlara dikkat edin. Tabii bu markada ne kadar güvenilir bilmiyoruz. Herhangi bir organik sertifikaları yok galiba.
Nemlendiricilerini gündüz için kullansammı kararsızım, fiyatlar da uçuk değil alınabilir. Lady Subarru memnun kreminden onun için alabilirim, içeriğinde kimyasal yokmuş galiba.
Gece için de farklı birşey düşünüyorum ama tam bir bilgim yok maalesef. Lady Subarru konuya farklı ürünleri yazmamak için özel mesaj atmıştım. Yardımcı olabilirsen sevinirim. Yanlış uygulama yapmak istemiyorum. Lady Subarru Argan yağı'nın orjinalini getirtmek bu kadar kolaymı mecidefendi'nin çoğu ürününde argan yağı var.
Başka bir marka da geçen hafta gül yağını sorduğumda orjinalin 1 gr.'ı 30 lira. Ama orjinal olmayan fiyatı 5 lira olan ürünün üzerine de gül yağı yazıyorlar. Esansları yağ diye satıyorlarmış.
Lady Subarru bu bilgiyi paylaşmamın senin için sakıncası yoktur inşallah. Önemli olduğu için paylaşmak istedim.
mecitefendi bitkisel ürünler tanıtım (1) - Dailymotion video
1) Tüm cilt tiplerine uygun nemlendirici:
Cildinize uygun memnun olduğunuz nemlendiriciniz varsa içine 2-3 ampul evigen ( E vitaminidir eczaneden alabilirsiniz) ekleyin öyle kullanın.
Layd Subaru ben nemlendiricimden memnun değilim ne alacağım ne yapacağım? diyorsanız (Ben aktarda gördüğüm mecitefendi'nin ''kayısı çekirdeği kremi '' ve ''kara üzüm çekirdeği kremi''nden aldım. Eski nemlendirici kabımı güzelce dezenfekte edip iki kremden 1 er çorba kaşığı ekleyip 2 ampul evigeni ilave ettim oldu bana nemlendirici)
Verdiğin nemlendirici tarifini göz altına süremiyoruz değilmi? Göz altı bakımını akşamları söylediğin yağ bakımlarıyla mı yapıyoruz. Çünkü ben yüzüstü yatıyorum yüzümde çizgiler oluşuyor ve cildim kuru olduğu için erken kırışıklar oluştu göz kenarlarımda. Önceden de hiç bakmıyordum cildime, nemlendirmiyordum. Nemlemdiriciyi güneş koruyucumuzu sürdükten sonramı sürmemiz gerekiyor. Hangi güneş koruyucu kremi kullanıyorsun, yazabilirmisin. (Güneş koruyucularını 6 ay sonra değiştirmek gerekiyormuş. Ben mecburen elimdekini atacağım, kullanamıyorum şu an geçen yaz almıştım. Zaten içeriğini de bilmiyorum. Mecidefendi'nin var ama spf30 içinde kakao yağı var, kakao yağı bronzlaşmak için kullanılmıyormu anlayamadım. Kafam iyice karıştı. Çok soru sordum. :) Ama artık oturtmak istiyorum neleri yapmam gerektiğini. Sıkılmamak pratik uygulamalarla yapmak istiyorum. Verdiğin krem tarifi onun için bana uygun. Krem alıp içine evigen ekleyeceğim sabahları kalkıp yüzümü gül suyuyla temizleyip sadece süreceğim. :) Tek bir krem alırsak. 2 ampule 4 kaşık kremmi eklemek gerekiyor. :)
ben buzdolabında soğuttuğum gülsuyu ile sabah akşam cildimi temizliyorum sabah kalkınca da buz kalıbında dondurduğum maden suyunu göz çevrem dahil tüm yüzüme sürüyorum
ladym gittim krem gelmemiş dedim 50 ml bir üzüm bir kayısı olsun dedim tamam dediler havuç 150 ml 12 lira diyor bakalım diğerleri ne kadar olacak , saç bakım yağlarım bitmişti onları aldım geldim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?