gözlatı morluğu

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
338
323
kızlar benm gözlerimin altı hep mordur hani böyle mosmor değil ama kapatıcısız dışarı çıkmam asla.Uzun süredir yves rocher kapatıcı kullanıyodum çok memnundum ama ben memnunum ya hemen kaldırmışlar o seriyi nasıl bir şans Allahım:/ Neyse şimdi tekrar kapatıcı arayışlarındayım daha önce çok marka kullandım en pahalılarından en ucuzlarına.80lira verip daha kötü hale geldiğini bilirim.Fiyat önemli değil nolursunuz yeter ki şu kapatıcı morlukları güzel kamufle ediyor deyn.Teşekkürler.

Canım aynn benim gözaltlarım öyle karbonat maskesi yaptım geçen çok çok iyi geldi bu ara ikinciyi yap şunud söylim ablam yaptı o bi dakka bile tutamadı maskeyi yüzünd yüzü kabardı allahtn geçti herkese yaramıyo yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bendede aynı sorun var ne yapsakta geçmez.. Ancak kapatıcılarla hafifletilebilir o kadar Ben flormar kullanıyorum birçok pahalı markaya göre daha iyi ama hala daha iyisini arıyorum..

flormarın bu camouflage concealer paleti ciltteki ve gözaltındaki sorunlar için etkili. ben kullanmadım ama pembesi gözaltı morluklarını iyi kapatıyormuş. başka markaların da böyle paletleri var onları da araştırabilirsin.

Canim gecici cozum yerine kalici çözüm ara. Kan degerlerine baktir yuksek ihtimal kansizligin var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benimde mor baya.sana tavsiyem kesinlikle kryolan markası.harika bir kapatıcı.3 aydır keşfettim.vazgeçilmezim oldu.

nasıl bir maske ve nerden duydun canım?

Canim gecici cozum yerine kalici çözüm ara. Kan degerlerine baktir yuksek ihtimal kansizligin var

baktırmıştım bişey çıkmadı genetik sanırım.sanırım diyorum çünkü sonradan arttı.

Ben Golden Rose likit serisinden kullaniyorum. Altindan cevrilerek siviyi ucundaki fircaya iletiyo. Bir pakette cok az var ve 20 tl civari, bana 2 ay yetiyor her gun suruyorum. Hassas ciltler icin ideal, bakim yapiyo ayni zamanda. Deneyebilirsin bence, kapaticiligi da iyi.

Parotis e katılıyorum. Mükemmel bir ürün. Ben de yıllardır kullanıyorum ancak gerekli zamanlarda. Zaten çabuk bitmiyor. Yılda bir defa alıyorum yeterli geliyor👍

Netten duydum bende bi yemek kaşığı yoğurda çay kaşığının ucu kdr karbonat yüzene sürep 10 15 dakika bekletiyosun

Ama o yüz icin bir maske göz altina olmaz sanirim lekeler icindi..maybelline jadenin kapaticisida güzel asagidan cevirmeli ucuda fircali

Valla Cemil İpekçi kivi kabuğunu bekletiyorum birebir geliyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…