- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 338
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
kızlar benm gözlerimin altı hep mordur hani böyle mosmor değil ama kapatıcısız dışarı çıkmam asla.Uzun süredir yves rocher kapatıcı kullanıyodum çok memnundum ama ben memnunum ya hemen kaldırmışlar o seriyi nasıl bir şans Allahım:/ Neyse şimdi tekrar kapatıcı arayışlarındayım daha önce çok marka kullandım en pahalılarından en ucuzlarına.80lira verip daha kötü hale geldiğini bilirim.Fiyat önemli değil nolursunuz yeter ki şu kapatıcı morlukları güzel kamufle ediyor deyn.Teşekkürler.
canım benimde mor baya.sana tavsiyem kesinlikle kryolan markası.harika bir kapatıcı.3 aydır keşfettim.vazgeçilmezim oldu.
Canım aynn benim gözaltlarım öyle karbonat maskesi yaptım geçen çok çok iyi geldi bu ara ikinciyi yap şunud söylim ablam yaptı o bi dakka bile tutamadı maskeyi yüzünd yüzü kabardı allahtn geçti herkese yaramıyo yani
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim gecici cozum yerine kalici çözüm ara. Kan degerlerine baktir yuksek ihtimal kansizligin var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
YSL yi öneririm.
flormarın bu camouflage concealer paleti ciltteki ve gözaltındaki sorunlar için etkili. ben kullanmadım ama pembesi gözaltı morluklarını iyi kapatıyormuş. başka markaların da böyle paletleri var onları da araştırabilirsin.
Eki Görüntüle 1095001
nasıl bir maske ve nerden duydun canım?
Netten duydum bende bi yemek kaşığı yoğurda çay kaşığının ucu kdr karbonat yüzene sürep 10 15 dakika bekletiyosun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım o markayı çok duydum ama sanırım internetten sipariş ediliyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?