- 26 Şubat 2012
- 1.418
- 120
- 363
- Konu Sahibi BellaBellucci
-
Tamamda kizartip yakiyor o zaman napcaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende uygulamaya yeni başladım ve hiç kızarma olmadı sivilcelerim geçti harika bşii buu ve izlerde belirginleşti ama bu normalmiş yani yavaş yavaş izleri yok edicek konu sahibi daha iyi açıklama yapar sizlere.. deneyin görün dyorum
konu sahibine sesleniyorum gerçekten harika bşi paylaştı bzimle bunu herkesin duyması lazım hem sivilceleri yok ediyor hem lekeleri.. konu sahibinden ricam konusun asahip çıksın çünkü paylaştığı çok güzel bşii...konu sahibine çook teşekkürler ...
Ben karbonatli limon karisimini diyorum sen hangisini dedin..bana lekeler icin bisey lazim sivilce lekeleri degil eskiden kalma günes lekeleri
Güneş lekeleri için de faydalı bir karışım bu.
Ama güneş lekeleri ve yara izlerini geçirmede epey bir zaman gerekiyor.Düzenli olarak sabırla devam ederseniz lekelerin hafiflediğini ve söndüğünü göreceksiniz.
bende karbonatlı karışımı diyorum ... neden söz edebilirimki bu konu için tabiii..ayrıca yorum attım kaç defa bu konuya ben kullanmaya başladım ben sivilceler ve izleri için kullanıyorum yeni başladım ve harika bşii sivilcelerim gitti izleri hafifledi sayılır bunu söylemek için çok erken ama işe yarıyorsen güneş lekesi için yazmışsın konu sahibi güneş lekesinede iyi geldiğini söylüyor ayrıca bu karışımın yoğurt ve karbonatlı karışımı senin için uygun olur çünkü sen sadece güneş lekelri i,çin kullanmak istiyorsun...
Ha evet iste bende denedim simdi bu karisimi ama cok az oluyor limon suyu dedigi sekilde damlattigin zaman dimi geriye karbonat kaliyor kahve gibi oluyor gercekten...bende onu soracaktim yogurtluyu deneyen varmi diye onumu yapsam ben dedigin gibi yoksa
Sadece lekelerin üzerine sürsem olurmu
Yara izi derken arkadasim? Benim kücüklüktn kalma izlerim var cukur biraz..birde cok kivamli oluyor maske dimi yani 7-8damla limon suyu olunca
yara izleri derken cildin elastik yapısının deforme olmasını kastetmiyorum.
Bazı yaraların izleri sadece leke (renk değişimi) olarak kalır.onlarda faydalı oluyor.
Yoksa yanık,çukur gibi şeylere bir faydası olmuyor.
Sadece renkleri açıyor zamanla yok oluyorlar.bir de yeni çıkan sivilce ve siyah noktalara faydası var çünkü limon hemen kurutuyor,iz kalmadan kayboluyorlar yeni oldukları için çabuk sonuç veriyor.
Karışımın ölçüsü için yüzünüzün kapladığı alan da önemli.
Ben kendim için 1 tatlı kaşığı karbonata yine 1 tatlı kaşığı kadar limon suyu ekliyorum (limon suyu hazır olmayacak,doğal limonu kesip onu kullanacağız)
uygulama: Patatesleri rendeleyip cildinize serin üzerine gazlı bez ile dökülmesi için örtü uygulaması yapabilirsiniz. Ancak emin olun yüzünüze yapışıyor düşmüyor zaten. Isterseniz sadece suyunu tonik gibi de kullanabilirsiniz trcihim sulu sulu rendesini tüm yüze ve boyun bölgesine yayarak kullanmaktan yana.
canım benim tenim esmer doğumdan sonra oluşan hafif çillerim ve tek tük siyah noktalarım var sence işe yarar mı
Yarar tabi neden yaramasın ?
Lekeler beyaz tenlilerde daha çok belli oluyor evet ama esmer hatunlar için de baş belası
Yaz geliyor lekeler daha da koyulaşacak önlem almazsak :26:
yarin hemen baslicam esimede yapacam sivilceleri artti bu aralar
gelismeleri paylasirimmmmmmOh oh ne güzel,umarım güzel sonuçlar alırsınız
gelismeleri paylasirimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?