Lekeler, Çiller Gözle görülür etki gösteren cilt maskesi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

yatmadan önce uygulucam inş bir ay kadar denerim üşeniyorum çnkü her şeye bende de sivilce lekeleri var

Kizlae bende limonla zeytin yagini surmeyi dusunuyorum yuzume

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konuyu açan arkadaş gerçekten çok değişiklik var yüzünüzde...ben de bugün uyguladım..ama tatile gidiyoruz yarın..o yüzden ağustos ayında düzenli uygulamaya başlayacağım umarım....

ben de burda görüp kahverengi lekelerim için bir kaç kez uyguladım. şimdilik bir değişilik yok. karbonat yüzünden her gün yapmaya cesaret edemiyorum. cildim ince ve çatlamaya müsait. bence herkes cilt tipine göre davransın. ben maskeden sonra cildimde sorun olmasın diye buğday yağı ile nemlendiriyorum. tek sorun kötü kokması.ertesi gün de mutlaka güneş kremi kullanılması gerekiyor, unutmayın. yoksa incelen cilt daha çok lekelenebilir.

2 günde bir uygulayacagim simdilik zaman ayarlamasini yapamadim bugün uyguladim ve cildim pürüzsüzdü bende leke cil problemi yok ama gözeneklerim var cildimide beyazlatiyor ben bayildim bu maskeye :)

Konu sahibi arkadaş hala buralarda mısın bilmiyorum ama öncelikle teşekkür ederim tarif için uygulamadım ama doğal olduğu için en yakın zamanda uygulamayı düşünüyorum. Benim sorum şu ki beyaz tenliyim ama cilt rengimde ton farklılıkları var mesela burun çevrem, çenem kırmızımsı falan. Bu uygulama yüzümde ki ton değişikliğini düzenler mi böyle yüzüm tek renk bembeyaz olsun istiyorum Çillerim de var onlarda etkili olduğunu söylediğin için bu konuda bir sorum yok

Cilt tonunda değişiklik yapacağını düşünmüyorum.

Burun ve çene kısmındaki kırmızımsı bölgeler alerjikse karbonatla daha da azabilir hatta. Yanlış yönlendirmek istemem şimdi sizi.

Rica ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…