Cok densizsin..Olmayan cizgiyi gorup hamilelik takvimimi yaptinizneyse belkide oyledir.
Burda gozukmuyo pek ama sizden hariç bir kac arkadasimiz gordu cizgiyi zaten canli sekilde direk gozukuyo cizgi kameram pek iyi deyil belkide ondandir.Ben 5 gün kala öğren mistim sizinde vardır belki çizgi göremedim ama. Yarin tekrarlayın varsa çıkar zaten. Allah Gönlünüze göre versin
Canim benimki bir dk icinde belirdi..bende de boyle cikmisti bir kere ama 10 dk sonra oldu hamile degildim ama bazen boyle cikipta hamile olanlarda oluyor insallah hamilesinizdir bendeki gibi olmaz:)
ozaman daha yuksek ihtimal daha idrara yeni gectiyse hormon silik cikiyormus zatenCa
Canim benimki bir dk icinde belirdi..
İns canim iyi dileklerin icin tesekkur ederim sana :)slm ben gördüm canım inşallah hamilesindir
Sıkıntı yapma olur öyle boşverBurda gozukmuyo pek ama sizden hariç bir kac arkadasimiz gordu cizgiyi zaten canli sekilde direk gozukuyo cizgi kameram pek iyi deyil belkide ondandir.
Bide şu densiz insanlar cikip abuk subuk yorumlar yazmasa daha mutlu olucamda işte dalga fecmeye yer ariyo resmen millet hayir ben takvim yaparim yapmam sana ne oluyosa tovbe tovbe gece gece yaa..
Canim allah senden binkere razi oldun bak cok mutlu oldum ayni bende ciplak gozle boyle goruyorum iste canim yaa cok sevindirdin beni..Hiç üşenmeden resim de oynama yaptım göremeyen arkadaşlar için ikisinde de gördüm hayırlı olsun Can'ım tebrik ederim ama daha çok yeni Minnak
Şimdi gördüm bendeHiç üşenmeden resim de oynama yaptım göremeyen arkadaşlar için ikisinde de gördüm hayırlı olsun Can'ım tebrik ederim ama daha çok yeni Minnak
aynen arkadasimiz sag olsun belirtti cizgiyi :)Sıkıntı yapma olur öyle boşverfoto olduğu için görmedim canlı olsa mutlaka görünür zaten ki görmüş sün :) tekrarlayinca çıkar yine .
Rabbim nasip etsin inşallah meleğini :)
Hepimizden razı olsun Can'ım benim için dua et bende göreyim o çizgiyi hamişlerin duası kabul olurmuş ❣Canim allah senden binkere razi oldun bak cok mutlu oldum ayni bende ciplak gozle boyle goruyorum iste canim yaa cok sevindirdin beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?