gözleri saglam olanlar :)

Can'ım benim bata 6 gün kala testim böyleydi eşim dalga geçti o göremedi ben gördüm. Ertesi gün çizgi pembeleşti çok şükür

Hayirlisi artik olmasaydi niye ciksin bu zamna kadar cikmiyan sey.
İlk defa goguslerim bu kadar agriyo 13gundur agriyo sarnirim döllenme oldugundan beri kizlar ben ayin 1de yumurtladigimi dusunuyorum iki gun adet olinca belki erken olmustur hani 12gunde cikiyo yaa cunki idrara gecmeside zamn aliyo..

benım beklenen adet gunu yaptığım cok cok sılıktı ben bıle zor goruyordum oyleyse kamera cekınce gorunmeyebılır ama sen hıssedersın zaten ınsanın ıcıne doguyo

Çok sevindim ay Allah bebişini sana bağışlasın aklımdaydın naptı acaba diye ..

Hayırlı olsun Rabbim hayrlisiyla kucağına almayı nasip etsin

Hepinizden allah razi olsun hele ben nasil sevindim bi bilsenizz...

Boşa gitmedi senin gebelik takvimi çok sevindim valla dört gözle yazmanı bekledim

Boşa gitmedi senin gebelik takvimi çok sevindim valla dört gözle yazmanı bekledim
Canim yA inan bende deli oldum sevinçten rabbimnhissettiriyo yaa niye diyer aylar koymadimda bu ay koydum 5aydir olmuyodu..

Canim yA inan bende deli oldum sevinçten rabbimnhissettiriyo yaa niye diyer aylar koymadimda bu ay koydum 5aydir olmuyodu..
Hayırlı olsun tatlim kucağına al sağlıkla. Annelik böyle bişey. İkinci gebeliğim Bi hafta öncesinde hamileyim dedim öyleyim şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…