Ben goruyorum canm valla goruyorum var cift cizgi . Insaallah hamilesindir.Test bu ???Eki Görüntüle 1910770
Sanırım bende gördümTest bu ???Eki Görüntüle 1910770
Canim hamileyim sonucumu gormedin sanirim 85.6 cikti kan sonucum..Sanırım bende gördüminşallah bebeğin seninledir canım. Rabbim gönlüne göre versin :)
Hayırlı olsun canım çok sevindim. ben daha kan vermedim. bu değer kaç haftalık oluyoKizlar hamileyim kan sonucum 85.6 cikti bata 5gun var..
Aaa çok sevindim canım hayırlı olsun :) görmemişimCanim hamileyim sonucumu gormedin sanirim 85.6 cikti kan sonucum..
Hayırlı olsun canım çok sevindim. ben daha kan vermedim. bu değer kaç haftalık oluyo
Canim yA inan bende deli oldum sevinçten rabbimnhissettiriyo yaa niye diyer aylar koymadimda bu ay koydum 5aydir olmuyodu..Boşa gitmedi senin gebelik takvimiçok sevindim valla dört gözle yazmanı bekledim
Hayırlı olsun tatlim kucağına al sağlıkla. Annelik böyle bişey. İkinci gebeliğim Bi hafta öncesinde hamileyim dedim öyleyim şükürCanim yA inan bende deli oldum sevinçten rabbimnhissettiriyo yaa niye diyer aylar koymadimda bu ay koydum 5aydir olmuyodu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?