gözleri saglam olanlar :)

Olumsuz eleştiriye açık degilsen buraya bisey yazmayacaksin o zaman.

Vallaha kurtardin beni üzgun uzgun yatcaktim hee hatta bi bayanin yorumundan sonra agliycaktim nerdeyse dalga gecmiş ya akli sira..
Kıyamam ya negatif testlerin ve yorumların verdiği hayal kırıklığını çok iyi bilirim o yüzden için rahat olsun bak ben meleğimi kaybettim eğer yaşasaydı bu ay doğumum olacaktı o yüzden hayırlısını dile Rabbimden hala gelmedi meleğimin kardeşi Rabbim büyüktür inşallah gelecek sağlıklısı ve uzun ömürlüsü Can'ım ❣

Olumsuz eleştiriye açık degilsen buraya bisey yazmayacaksin o zaman.
Valla canim bu oyle bisey deyil yani hassas bi konu bunun olumsuzlukla ne ilgisi var hamile olmayan bircok bayan bu takvimi koyuyor cizgiyi gormeye bilir ne yani diyer arkadaslarda gormedi cizgiyi o sekildemi yazdi yani dalga gecmis resmen bide tutup onumu savunuyosun..

Amin canim bilirim zor bu işler bende ilk bebegimi kaybettim 8haftalikken zor yani gercekten..

Ben savunma yapmiyorum olumsz oldugunu dile getirmis onun uslubu kotu evet ama bu lafini yedircem falan yanlis yani. Tamam o cizgiyi gormemis oyle bir yorum yapmis fazla cikismissin.

Bence senin yorumun daha da kotuydu densiz felan demissin bide sonradan savunmaya gecmissin ilk attigin resme gore oyle bi yorum yapmasi cok normal. ama ikinci resimde var benim de oyle cikmisti 4 haftalikti o sekil ciktiginda hayirli olsun.

Ben savunma yapmiyorum olumsz oldugunu dile getirmis onun uslubu kotu evet ama bu lafini yedircem falan yanlis yani. Tamam o cizgiyi gormemis oyle bir yorum yapmis fazla cikismissin.
Ben gormedigi cizgiye tepki gostermedimki olmayan bebeyin takvimini koymussun demis resmen ve gulucuk koymuş bi anda nevrim döndu nedeseydim.
Bu arada hic anne oldummu bilmem ama anneler hisseder bebeklerini pazartesi sonucu yazicam buraya bakarsiniz..

Ne
Bence senin yorumun daha da kotuydu densiz felan demissin bide sonradan savunmaya gecmissin ilk attigin resme gore oyle bi yorum yapmasi cok normal. ama ikinci resimde var benim de oyle cikmisti 4 haftalikti o sekil ciktiginda hayirli olsun.
Neyse tartismak istemiyorum kapansin şu konu rica ederim..
Bu arada sagol..

Benimde böyle çıkmıştı. Bence var çok erken olduğu için zor görünüyor

Bazen telefondan belli olmayan golgeler oluyor bn hafif bisey gordm hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…