allah razi olsun canim sanada hayirli dogumlar inş..Şimdi gördüm bende
Tebrikler konu sahibi :)
Tabikide ederim nedemek rabbim tum bebiş isteyenlere bu duyguyu tattirsin inş..Hepimizden razı olsun Can'ım benim için dua et bende göreyim o çizgiyi hamişlerin duası kabul olurmuş ❣
Amin Can'ım inşallah ❣Tabikide ederim nedemek rabbim tum bebiş isteyenlere bu duyguyu tattirsin inş..
Vallaha kurtardin beni üzgun uzgun yatcaktim hee hatta bi bayanin yorumundan sonra agliycaktim nerdeyse dalga gecmiş ya akli sira..Amin Can'ım inşallah ❣
Olumsuz eleştiriye açık degilsen buraya bisey yazmayacaksin o zaman.Arkadaslar benim adetime 7gun var ve bugun oyleden sonra yaptigim test hafif penbe olsada pozitif cinki kendimden cok asiri şüpe ettim bu yuzden yaptim..
Geçen ay iki gün adet oldum kan verdim bisey yoktu ee simdi bukadar erken cikmasi normalmi adet iki gun surunce belki erken yumurtlamisimdir sizce varmi biseyler bu arada pazartesi dojtora gidicem kan için.
Bu test 20ml kadar hgc saptaya biliyomuş daha öncede defalarca yaptim cikmamisti bugun ilk defa..
Eşimle bekbi sevindik :)
Kıyamam ya negatif testlerin ve yorumların verdiği hayal kırıklığını çok iyi bilirim o yüzden için rahat olsun bak ben meleğimi kaybettim eğer yaşasaydı bu ay doğumum olacaktı o yüzden hayırlısını dile Rabbimden hala gelmedi meleğimin kardeşi Rabbim büyüktür inşallah gelecek sağlıklısı ve uzun ömürlüsü Can'ım ❣Vallaha kurtardin beni üzgun uzgun yatcaktim hee hatta bi bayanin yorumundan sonra agliycaktim nerdeyse dalga gecmiş ya akli sira..
Valla canim bu oyle bisey deyil yani hassas bi konu bunun olumsuzlukla ne ilgisi var hamile olmayan bircok bayan bu takvimi koyuyor cizgiyi gormeye bilir ne yani diyer arkadaslarda gormedi cizgiyi o sekildemi yazdi yani dalga gecmis resmen bide tutup onumu savunuyosun..Olumsuz eleştiriye açık degilsen buraya bisey yazmayacaksin o zaman.
Amin canim bilirim zor bu işler bende ilk bebegimi kaybettim 8haftalikken zor yani gercekten..Kıyamam ya negatif testlerin ve yorumların verdiği hayal kırıklığını çok iyi bilirim o yüzden için rahat olsun bak ben meleğimi kaybettim eğer yaşasaydı bu ay doğumum olacaktı o yüzden hayırlısını dile Rabbimden hala gelmedi meleğimin kardeşi Rabbim büyüktür inşallah gelecek sağlıklısı ve uzun ömürlüsü Can'ım ❣
Aynen Can'ım Rabbim verdi Rabbim aldı onun dediği olur o yüzden sadece dualarımdaAmin canim bilirim zor bu işler bende ilk bebegimi kaybettim 8haftalikken zor yani gercekten..
Evet canim vardir rabbimin bi bildigi..Aynen Can'ım Rabbim verdi Rabbim aldı onun dediği olur o yüzden sadece dualarımda
Ben savunma yapmiyorum olumsz oldugunu dile getirmis onun uslubu kotu evet ama bu lafini yedircem falan yanlis yani. Tamam o cizgiyi gormemis oyle bir yorum yapmis fazla cikismissin.Valla canim bu oyle bisey deyil yani hassas bi konu bunun olumsuzlukla ne ilgisi var hamile olmayan bircok bayan bu takvimi koyuyor cizgiyi gormeye bilir ne yani diyer arkadaslarda gormedi cizgiyi o sekildemi yazdi yani dalga gecmis resmen bide tutup onumu savunuyosun..
Ben gormedigi cizgiye tepki gostermedimki olmayan bebeyin takvimini koymussun demis resmen ve gulucuk koymuş bi anda nevrim döndu nedeseydim.Ben savunma yapmiyorum olumsz oldugunu dile getirmis onun uslubu kotu evet ama bu lafini yedircem falan yanlis yani. Tamam o cizgiyi gormemis oyle bir yorum yapmis fazla cikismissin.
Neyse tartismak istemiyorum kapansin şu konu rica ederim..Bence senin yorumun daha da kotuydu densiz felan demissin bide sonradan savunmaya gecmissin ilk attigin resme gore oyle bi yorum yapmasi cok normal. ama ikinci resimde var benim de oyle cikmisti 4 haftalikti o sekil ciktiginda hayirli olsun.
Cok cok silik bi cizgi var bence Allah gönlüne göre versin canimTest bu ???Eki Görüntüle 1910770
Benimde böyle çıkmıştı. Bence var çok erken olduğu için zor görünüyorArkadaslar benim adetime 7gun var ve bugun oyleden sonra yaptigim test hafif penbe olsada pozitif cinki kendimden cok asiri şüpe ettim bu yuzden yaptim..
Geçen ay iki gün adet oldum kan verdim bisey yoktu ee simdi bukadar erken cikmasi normalmi adet iki gun surunce belki erken yumurtlamisimdir sizce varmi biseyler bu arada pazartesi dojtora gidicem kan için.
Bu test 20ml kadar hgc saptaya biliyomuş daha öncede defalarca yaptim cikmamisti bugun ilk defa..
Eşimle bekbi sevindik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?