Eyeliner sür sadece o zaman.
Benim de gözlerim iridir ve malesef çok istediğim halde siyah far süremiyorum.
Gri iyi gidiyor ama onu da deneyebilirsin.
yhaa benm gözlerm kocaman ve yeşil memnunum halimden ama far süremiorrm çünkü hiç yakışmıo.siyah sürsem morarmış gibi oluo açık renk sürsem pörtlemiş gibi duruo.bana önerebileceğnz renk veya sürüş tarzı var mııı.
yhaa benm gözlerm kocaman ve yeşil memnunum halimden ama far süremiorrm çünkü hiç yakışmıo.siyah sürsem morarmış gibi oluo açık renk sürsem pörtlemiş gibi duruo.bana önerebileceğnz renk veya sürüş tarzı var mııı.
ayy ayni sorun bende de varbenmkiler yuvarlak buyuk keske cekik buyuk olsaydi siyah kalemle biraz kucultmeye calisiorm cekik dursun die ona gore cekmeye calisiorm ama gene de o kdr cekik olmuo uhuhuhuhuhuh.
canım gözlerin iri ise gözünün iç kısmına açık renk far dış kısmına ise koyu renk far ile gölgelendirme yapabilirsin. Ayrıca rimel sürerken kirpiklerinin dış kısmına daha fazla rimel sürüp o kısmı daha fazla uzatabilirsin...bir de gözünün iç kısmına kalem sürersen gözlerin olduğundan küçük ve daha çekik gözükür...
far rengi olarak daha doğal tonları deneyebilirsin....kahverengi , mürdüm tonlar olabilir mesela...
Deliiii ya Bambam'cım senin gözlerin çok güzel tatlıma.s.
Benimde gözlerim yeşil bende kendime far yakıştıramıyorum çok büyük değiller ama bende büyük olsun diye büyük gösterecek göz makyajı tercih ediyorum büyük olan küçük ister küçük olan büyük biz kadınların herşeyi de dert kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?