Gözlerim dolar aglamam

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
Ben yaşadıklarımdan dolayı hep duygularımı sakladım kızkardeşim ise duygusal narin ben ise duvar öykü asla aglamam ama içim yanar durumda 33 yaşındayım kızkardeşimi halen kıskanıyorum bana serseri dediler ona prenses diyolardı

Ben yaşadıklarımdan dolayı hep duygularımı sakladım kızkardeşim ise duygusal narin ben ise duvar öykü asla aglamam ama içim yanar durumda 33 yaşındayım kızkardeşimi halen kıskanıyorum bana serseri dediler ona prenses diyolardı

Eski konularını hatırlıyorum.
Erkek arkadasın cinsellik kokuyorsun demişti.
Kıskanmayın ayaklarınızın üstünde durun.
Emin okun kendinizden.
Karakterinizle ispatlayın bazı şeyleri

Yalnız yaşıyorum işim var falan filan ama yinede çok eksiklik ya
Eski konularını hatırlıyorum.
Erkek arkadasın cinsellik kokuyorsun demişti.
Kıskanmayın ayaklarınızın üstünde durun.
Emin okun kendinizden.
Karakterinizle ispatlayın bazı şeyleri

kucuk kardesler boyledır canım hep buyuklerden daha cok töleransları vardr...

Kardeşini niye kıskanır insan ya.biz iki evli koca kadın olduk minigim benim hep o prensesim.bide böyle yaklassaniz.

Ya
Kardeşini niye kıskanır insan ya.biz iki evli koca kadın olduk minigim benim hep o prensesim.bide böyle yaklassaniz.
hep muamele birine o.... diye küfür etsen öbürünüde benim güzel kızım desen ne olur sence

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya

hep muamele birine orosbu diye küfür etsen öbürünüde benim güzel kızım desen ne olur sence
Ozaman baştan konuyu detaylandircaksinki bizde iki defa yazarak yorulmayalim.nyse üzüldüm durumumuza.ama kardeşiniz değil tabikide suçlu olan.anne baba.hiç konuşmayı denedinizmi duzgunce.uzuldugunuzu belirttinizmi.yada onların bazı kuralları olur ya çok mu sıradışı yaşıyorsunuz.gerçi bu kelimeleri kullanmalarını gerektirmez ama.bilemedim.

Ozaman baştan konuyu detaylandircaksinki bizde iki defa yazarak yorulmayalim.nyse üzüldüm durumumuza.ama kardeşiniz değil tabikide suçlu olan.anne baba.hiç konuşmayı denedinizmi duzgunce.uzuldugunuzu belirttinizmi.yada onların bazı kuralları olur ya çok mu sıradışı yaşıyorsunuz.gerçi bu kelimeleri kullanmalarını gerektirmez ama.bilemedim.
13 yaşında söyledi bunu bana

neden böyle yaptı aileniz?
ve siz neden kendiniz için bir şeyler yapmıyorsunuz?
yani destek alabilirsiniz

falan filan lafını ne çok kullanıyorsunuz.
bence öfkenizi yenin kendinizi ve ailenizi affedin özgürleşin.

Beni yanlış anlamayin ama bi psikiyatra gitseniz iyi olur. Diğer konulara da göz attım, bence bi problem olabilir

33 yaş kendi yolunu çizmek yeterli değil mi sizce
Madem sizi hor görüyorlar siz de onları görmeyin artık
Aile her zaman insana huzur vermez,huzur vermeyen de hayatinizda olmamalı
Yani size o... diyen aileniz olmaz zaten
Yanlış anlamayın ama psikolojik destek de alın,kendiniz üstesinden gelemeye bilirsiniz
Ha bence prenses olmaktansa mücadeleci olmak çok daha iyidir
Masallar dünyasında yaşamıyoruz sonuçta

Back
X