- 4 Şubat 2015
- 905
- 323
- 103
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaşadıklarımdan dolayı hep duygularımı sakladım kızkardeşim ise duygusal narin ben ise duvar öykü asla aglamam ama içim yanar durumda 33 yaşındayım kızkardeşimi halen kıskanıyorum bana serseri dediler ona prenses diyolardı
Eski konularını hatırlıyorum.
Erkek arkadasın cinsellik kokuyorsun demişti.
Kıskanmayın ayaklarınızın üstünde durun.
Emin okun kendinizden.
Karakterinizle ispatlayın bazı şeyleri
Yalnız yaşıyorum işim var falan filan ama yinede çok eksiklik ya
ikucuk kardesler boyledır canım hep buyuklerden daha cok töleransları vardr...
hep muamele birine o.... diye küfür etsen öbürünüde benim güzel kızım desen ne olur senceKardeşini niye kıskanır insan ya.biz iki evli koca kadın olduk minigim benim hep o prensesim.bide böyle yaklassaniz.
Ya
hep muamele birine o.... diye küfür etsen öbürünüde benim güzel kızım desen ne olur sence
Ozaman baştan konuyu detaylandircaksinki bizde iki defa yazarak yorulmayalim.nyse üzüldüm durumumuza.ama kardeşiniz değil tabikide suçlu olan.anne baba.hiç konuşmayı denedinizmi duzgunce.uzuldugunuzu belirttinizmi.yada onların bazı kuralları olur ya çok mu sıradışı yaşıyorsunuz.gerçi bu kelimeleri kullanmalarını gerektirmez ama.bilemedim.Ya
hep muamele birine orosbu diye küfür etsen öbürünüde benim güzel kızım desen ne olur sence
13 yaşında söyledi bunu banaOzaman baştan konuyu detaylandircaksinki bizde iki defa yazarak yorulmayalim.nyse üzüldüm durumumuza.ama kardeşiniz değil tabikide suçlu olan.anne baba.hiç konuşmayı denedinizmi duzgunce.uzuldugunuzu belirttinizmi.yada onların bazı kuralları olur ya çok mu sıradışı yaşıyorsunuz.gerçi bu kelimeleri kullanmalarını gerektirmez ama.bilemedim.
neden böyle yaptı aileniz?
ve siz neden kendiniz için bir şeyler yapmıyorsunuz?
yani destek alabilirsiniz
Ya babam zaten sinir hastası zaten annemde bana hergün aşagalardı evdeykenneden böyle yaptı aileniz?
ve siz neden kendiniz için bir şeyler yapmıyorsunuz?
yani destek alabilirsiniz