Gözlerimi açtığımda kafam da uyanan intihar düşüncesi :(

Evet ruh halim iyi değil Keşke daha detaylı bir bilgim olsa

Bu durumda calışmıyorsunda dimi? Gecımını nasıl sağlıyorsun?

Dıcektımkı çocukları annene bırakıp bıraz kafa ddınlesen bıyerlerde
Çalışamıyorum çocukları bırakacak yer yok, ödüm patlıyor başlarına bir şey gelir diye. Kardeşim bir miktar para vermişti o da nereye kadar? Kafa dinlemek iyi olurdu ama yalnızlık beni ürktüyor

Böyle bir uygulamadan haberim bile yok. özel terapiyse su an da zaten alamam ekonomik kaynaklı
Özel mi devlet psikologlarıda uyguluyor mu bilmiyorum ama devlette ki her hangi bir psikoloğa danışın lütfen es geçmeyin herşeyin başı sağlığınız çocuklarınız için kendinize iyi bakmak zorundasınız.

Psikolog ilac yazmaz. Psikiyatrist ilac yazar. Psikologa gidin dedim ben.

Peki sizde neden psikolojiniz bozuk? yani hep böyle değildiniz ya?

Elin kolun,aklın yerinde mi,nefes alıyor musun,ağrılar içinde kıvranmıyor musun?Allah sana öyle veya böyle bir yuva ve sağlıklı evlatlar mı verdi....Şükredeceksin o zaman.
Hayatta acılar olur.Herşey bir imtihan.Kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil.Allah herkese bir can emanet etmiş.Evlat emanet etmiş.Her sabaha uyandığında bismillah de ve başla güne.
Eşinle sorunlarında olabilir,sıkıntılarında olabilir.Ya çözüm için mücadele edeceksin,ya bırakıp gideceksin,ya olduğu gibi kabul edeceksin.
Hayatta hiçbirşey için kendini yıpratmaya değmez.En büyük terapi şükürdür.Evlatlar büyüyecek,dertleri de sevinleri de büyüyecek.Daha neler çıkatır hayat insanın karşısına.

Eğer ilacı kullanıp ta bu düşünceler çoğaldı ise hemen doktora bildirin değiştirir..ama kullanmadım diyorsanız lütfen kullanin, esim kullandı bi 6 ay çok iyi geldi uyuşukluk fln kilo alma hiç yan etki olmadı. .

Prozac kullandim; uyusturmuyor ama her zamankinden biraz fazla uyursunuz. 15 yasinda kullandim 6 ay ama hic intihar dusunmedim. Kendime ya da baskasina zarar vermek hic aklima dahi gelmedi. Cocuklarla basbasa olmayin; ailenizden veya arkadaslarinizdan biri sizinle olsun. Ilac alin almayin; Asla yalniz kalmayin cocuklarla.. Onlara bisey yapacaginiz icin demiyorum. Sizin guvenliginiz ve cocuklarla iletisiminizin bundan sonra da saglikli olmasi icin.. Allah yardimciniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…