göz altı meselesi biraz genetik miras gibi bir şey. Ailende de bu durum varsa sen ancak hafifletebilirsin.25 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim. kendimi yaşlanmış ve çok çirkin hissediyorum. gözlerimin altı mosmor ve şişmiş halde. sürekli böyle. günde 9-10 saat uyumama rağmen böyle. ve gözlerimin altı yağ bezeleriyle dolu. kendimi çok çirkin hissediyorum. bunların geçmesi için ne yapabilirim. bi fikir verin lütfen.
peki önerebileceğiniz bir ürün var mı?göz altı meselesi biraz genetik miras gibi bir şey. Ailende de bu durum varsa sen ancak hafifletebilirsin.
Bunun için yaşına uygun dermokozmetik ürünler var. Kesinlikle kozmetik değil dermokozmetik.
Ben neostratayı tavsiye edebilirim sana. ya da eczaneye gidersen tuzağa düşmeyecek şekilde ürün tavsiyelerini alabilirsin. KKda da bunu içeren topikler var. Bir bak istersen.peki önerebileceğiniz bir ürün var mı?
Genetik değilse yaptığınız yanlışlardan kaynaklanıyordur. Göz çevresi yüzümüzden farklı bir yapıdadır ve ona göre davranmak gerekir.25 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim. kendimi yaşlanmış ve çok çirkin hissediyorum. gözlerimin altı mosmor ve şişmiş halde. sürekli böyle. günde 9-10 saat uyumama rağmen böyle. ve gözlerimin altı yağ bezeleriyle dolu. kendimi çok çirkin hissediyorum. bunların geçmesi için ne yapabilirim. bi fikir verin lütfen.
bu yaşıma kadar hiç makyaj yapmadım diyebilirim. krem falanda kullandığım söylenemez. ama su içme konusuna gelince günde iki üç bardak ancak içiyorum. suya ihtiyaç duymuyorum. çok içince de midem bulanıyoGenetik değilse yaptığınız yanlışlardan kaynaklanıyordur. Göz çevresi yüzümüzden farklı bir yapıdadır ve ona göre davranmak gerekir.
Makyaj yaparken yüz ürünlerini göz çevrenize sürmeyin, göz için özel ürünler kullanın. Makyaj çıkarırken yine aynı şekilde bir yüz ürünüyle temizlemek yerine göz makyajı temizleyici kullanın. Toniği göz çevrenize sürmeyin. Yüz nemlendiricinizi göz çevrenize sürmeyin. Bunlar göz çevresinde yağ bezesinin en büyük sebepleridir.
Morluk için bolca su için, susuz kalmış olabilir vücudunuz. Salatalık ve yeşil çay maskeleri işe yarar. 25 yaşından sonra göz çevresi için bakım ürünleri kullanmamız şart. Muhakkak serum ve bakım kremi edinin yaşınıza uygun olanlardan.
Günde 1.5-2 litre su içmelisin mutlaka. İçine limon veya elma dilimi atarak aroma katabilirsin, miden bulanmaz o zaman. Ya dakaranfil ve tarçın da aynı işi görür.bu yaşıma kadar hiç makyaj yapmadım diyebilirim. krem falanda kullandığım söylenemez. ama su içme konusuna gelince günde iki üç bardak ancak içiyorum. suya ihtiyaç duymuyorum. çok içince de midem bulanıyo
Tavsiyeler için teşekkür ederim.Günde 1.5-2 litre su içmelisin mutlaka. İçine limon veya elma dilimi atarak aroma katabilirsin, miden bulanmaz o zaman. Ya dakaranfil ve tarçın da aynı işi görür.
Artık çok genç değilsin. Yüz ürünleri kullanmaya başlaman gerekir. Canlandırıcı kremler, göz çevresi için q10 içermeyen ürünlerle başlayabilirsin. 25 yaştan sonra cilt kendini bırakmaya başlar. Kontrol altına almalısın. Günlük yüz temizleme ve nemlendirme rutinin olmalı makyaj yapmasan bile.
teşekkür ederim. araştıracağım.benim de morluk çok fazla.ama benim sebebim alerjilerim.genetik de var tabi..
en güzel göz kremi estee lauder night repair..gerçekten morluklar konusunda çok başarılı.farkı çok net görülüyor..tavsiye ederim..
Genetik değilse yaptığınız yanlışlardan kaynaklanıyordur. Göz çevresi yüzümüzden farklı bir yapıdadır ve ona göre davranmak gerekir.
Makyaj yaparken yüz ürünlerini göz çevrenize sürmeyin, göz için özel ürünler kullanın. Makyaj çıkarırken yine aynı şekilde bir yüz ürünüyle temizlemek yerine göz makyajı temizleyici kullanın. Toniği göz çevrenize sürmeyin. Yüz nemlendiricinizi göz çevrenize sürmeyin. Bunlar göz çevresinde yağ bezesinin en büyük sebepleridir.
Morluk için bolca su için, susuz kalmış olabilir vücudunuz. Salatalık ve yeşil çay maskeleri işe yarar. 25 yaşından sonra göz çevresi için bakım ürünleri kullanmamız şart. Muhakkak serum ve bakım kremi edinin yaşınıza uygun olanlardan.
yağ bezeleri için dr tavsiyesiyle ISOTREXIN kullandım ama hiç bir işe yaramadıailemde kimsede yok,
göz cevresine hicbir sey sürmem. nadiren makyaj yaptıysam da yüz degil göz temizleyici kullanırım.
ama hep mor : ))
cocuklugumdan beri de ufacık yag bezeleri var,
büyüteçle bakılsa cillerimle kırmızı beyaz bayrak gibiyim
konu sahibi zararı olur mu bilmiyorum ama dermotloga giderseniz ona da danısabilirsiniz.
ben bir suredir arabın sabunu gibi her seye zeytinyag kullanıyorumayrıca goze salatalık da iyi geliyor.
ama en onemlisi uyumak... onu basardıgımda epey etkisini goruyorum.
oysa cocukken duzenli uyurdum yine de olurdu
Sana tıp bile çare bulamaz cicim, biz ne yapalım.ailemde kimsede yok,
göz cevresine hicbir sey sürmem. nadiren makyaj yaptıysam da yüz degil göz temizleyici kullanırım.
ama hep mor : ))
cocuklugumdan beri de ufacık yag bezeleri var,
büyüteçle bakılsa cillerimle kırmızı beyaz bayrak gibiyim
konu sahibi zararı olur mu bilmiyorum ama dermotloga giderseniz ona da danısabilirsiniz.
ben bir suredir arabın sabunu gibi her seye zeytinyag kullanıyorumayrıca goze salatalık da iyi geliyor.
ama en onemlisi uyumak... onu basardıgımda epey etkisini goruyorum.
oysa cocukken duzenli uyurdum yine de olurdu
evet aynen öyle..bu durumunuz da alrjiye sebep oluyor.burundaki eğrilik alrjenleri tutuyor.ben de doktor gibi knuştum ama bu yaşıma kadar 37 yaşındayım,alerji hastasıyım uzman olduma rtık:)burun kemiğime eğrilik var. ameliyat olmaya korkuyorum. gece yatarken rahat nefes alamıyorum. acaba bunla ilgisi olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?