GÖZLERİMİN ALTI MOSMOR:((

tavsiyelerin hepsine uyacağım. su içmeye başladım bile. hemen bi kapatıcı alacağım.

güzelim ben de oyleyim ama gayet kadın gibi de hissediyorumilla herkes aynı olacak diye bir sart yok
benim makyajdan hoslanmamamın tam olarak nedeni ne bilmiyorum ama düsününce 2nedeni var sanırım, biri cocukken etrafımda cok suslu kadınlar gorup asla onlar gibi olmayacagım demem olabilir, ikincisi de spor.
yoksa vakitsizlikle alakası yok, blue_ismyheart nın dedigi gibi oyle cok zaman harcanacak bir durum degil, zamanla pratik kazanıyorsun zaten.
ama yapmaya usendigin icin o 1dk bile sana anlamsız, gereksiz ve kayıp gelebilir...

mesela en cok aklımda kalan sodayla (mineral zengini) yuz yıkamak, buzlu kompress yapar gibi bunu yüze uygulayıp şoklamak, soda ve sütü karıstirip tonik yapmak, yenilebilir yaglar badem ve zeytinyag gibi bunu cilde sürülebilecegini ogrenmek.
bir de kırısıklıklar icin kafein gibi tuhaf seyler var ama aralarında kırışmayanı yok, bence yalan, hepsi birer aysel gürel

neden bilmiyorum cok sasırdım, ben en fazla 30diye dusunuyordum, "ablanız geldi gacılar! " diye yaklasmadıgından muhtemelen,
27ye ramak kaldı, benim alerjilerimin buyuk cogunlugu ergenlikten sonra gecti zaten, fakat günes ve tozla bir türlü barısamadım.

işte o kuruyu zeytinyag pamuk gibi yapıyor
fakat burda okuduklarım konu sahibi gibi "kadın olmak mı? " derken benim için de epey ogretici oluyor,
teşekkür ederim sephoraa

Benim cilt fazla yağlı, zeytinyag denedim ama sivilce bombası patlamış gibi oldu yüzüm. Yağsız nemlendirici en iyisi benim için.
Kadınolmak falan filan ayrı bir mevzu ya, bunlarla alakası yok bence. Ben kendimle uğraşmayı, bakım yapmayı seiyorum. Ama makyaj yapmayı çok sevmiyorum. Kışın canım ister yaparım ama yazın sıfır makyajla takılırım genelde. Ama hem makyaj yapmayayım hem de cildime bakmayayım olmuyor. O zaman işte bakımsız kadın oluyorsun. Ben de bu cilt bakım rutinlerini ancak 26-27 yaşımda oturtabildim. Ama anladım ki biraz geç kalmışım. Ne kadar erken o kadar iyi, ne kadar doğal o kadar güzel...

bebek yüzünden zamanında sabahlara kadar uyumadıysanız bunun acısı çıkıyo olabilir..

yok hiç o modda olmadım zaten:) tipim de 37 göstermiyor ne yalan söyliyeyim..eskiden bu yaşlarda koca kadın sanıyordum,kendimi hiç öyle hissetmiyorum halbuki.o yüzden sanırım yaşımı göstermiyor olmam;:)
burda "yaşlandım,ablanızım büyüğünüzüm 35 yaşındayım" diyenlere çok şaşırıyorum zaten
toz benim de en büyük sıkıntım.bir de yün ,hayvan tüyü,angora vs tüylü şeyler..halılar...bunlar sıkıntı oluyor,şu buz gibi havalarda yün gymeyi çok isterdim sıcacık şahane olurdu
ben de geç bakmaya başladım cildime ne yazık ki..gözenek sorunum var benim de..

bu arada konu sahibi arkadaşım,2 çocukla kendini biraz salmış olabilrsin ,hepsinin sebebi odur belki de..şimdi de toparlanma vaktidir. genç anne oldun,şimdi de güzel anne olma vakt hadi bakalım.
yaaa bu arada benim en sevdiğim parfüm sıkan smiley kalkmış,canım sıkıldı

yağ bezeleri için bol bol su için ama genede doktora gidin mutlaka.
morluk içinde; badem yağını öneririm. bendede biraz morluk var badem yağını sürünce falan azalmış vecanlanmış hissediorum kendimce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…