illa ameliyat yanievet aynen öyle..bu durumunuz da alrjiye sebep oluyor.burundaki eğrilik alrjenleri tutuyor.ben de doktor gibi knuştum ama bu yaşıma kadar 37 yaşındayım,alerji hastasıyım uzman olduma rtık:)
o kısmını bilemem tabi..doktorunuz kesin ameliyat mı dedi? öyle dediyse olmalısınız.sağlığınız için herşeyden önce..nefes alamama durumu çok gfazla hastalığa sebep olabiliyor çünkü.illa ameliyat yani
evet ameliyat olmalısın dedi ve ben oradan kaçtım tek kelimeyle. kaç saat uyursam uyuyayım yorgun olarak geri uyanıyorum malesef. enerjim tükenmiş gibi.o kısmını bilemem tabi..doktorunuz kesin ameliyat mı dedi? öyle dediyse olmalısınız.sağlığınız için herşeyden önce..nefes alamama durumu çok gfazla hastalığa sebep olabiliyor çünkü.
ayrıca bu şekilde 15 saat de uyusanız sağlıklı bir uyku ve dinlenme olmaz zaten.
Sana tıp bile çare bulamaz cicim, biz ne yapalım.
Bir sonraki mesajda yazdığım şeyleri de uygulaman gerekiyor, onları yapıyor musun?
Bir de buz çok işe yarıyor. Bir beze sardığın buzla tampon yapmayı dene.
Bezeleri de güzellik merkezlerinde hallediyorlar, çok rahatsızsan deneyebilirsin.
neden bu kadar korkuyorsunuz? Allah dermansız dert vermesin..bu yaşıma kadar sezeryan doğum dahil4 ameliyat geçirdim.çok şükür bir sıkıntım olmadı.evet ameliyat olmalısın dedi ve ben oradan kaçtım tek kelimeyle. kaç saat uyursam uyuyayım yorgun olarak geri uyanıyorum malesef. enerjim tükenmiş gibi.
evet ameliyat olmalısın dedi ve ben oradan kaçtım tek kelimeyle. kaç saat uyursam uyuyayım yorgun olarak geri uyanıyorum malesef. enerjim tükenmiş gibi.
Bezi iki kat yapıp içine koyarsan sorun olmuyor. Bir de şu plastik erimeyen buzlar var ya onlar da işe yarıyor. Soğukluğun değmesi yeterli. Ardından da hemen bir göz çevresi kremi şart. Benim de elimde buz var şu an, aklıma gelmişken aradan çıkartayım dedimokudum okudum ,blue_ismyheart nın alerji ve stres yorumu, senin su yorumun kaynagı bulmamı sagladı
gittim lıkır lıkır suyumu ictim hemen
buz degil de sodayı buz kalıplarına koyup dondurmustum, inanılmaz bir degisim saglamıstı yüzümde.
tabi göz cevresinin cevresi ile sınırlandırdım, direkt goz altına surecek cesaretim yok
Öyle demeyin ya, bende de var aynı sorun ama ben de çok korkuyorum burun ameliyatından. Daha önce bir operasyon geçirdim ama burun çok korkutuyor.neden bu kadar korkuyorsunuz? Allah dermansız dert vermesin..bu yaşıma kadar sezeryan doğum dahil4 ameliyat geçirdim.çok şükür bir sıkıntım olmadı.
bu yaşadğınız sıkıntıdan daha büyüğü değil heralde ameliyat olayı.
bilmem çocukluktan kalma korkular bunlar. iki tane doğum yaptım ama nasıl yaptım bende bilmiyorum :)neden bu kadar korkuyorsunuz? Allah dermansız dert vermesin..bu yaşıma kadar sezeryan doğum dahil4 ameliyat geçirdim.çok şükür bir sıkıntım olmadı.
bu yaşadğınız sıkıntıdan daha büyüğü değil heralde ameliyat olayı.
Bende su aldım ve içmeye başladım:)Bezi iki kat yapıp içine koyarsan sorun olmuyor. Bir de şu plastik erimeyen buzlar var ya onlar da işe yarıyor. Soğukluğun değmesi yeterli. Ardından da hemen bir göz çevresi kremi şart. Benim de elimde buz var şu an, aklıma gelmişken aradan çıkartayım dedim
Bezi iki kat yapıp içine koyarsan sorun olmuyor. Bir de şu plastik erimeyen buzlar var ya onlar da işe yarıyor. Soğukluğun değmesi yeterli. Ardından da hemen bir göz çevresi kremi şart. Benim de elimde buz var şu an, aklıma gelmişken aradan çıkartayım dedim
göz doktorum bile çaresi yok dedi.alerjinin atak yaptığı dönemlerde panda gibi dolaşıyorum..en iyi dostum gözaltı kapatıcım:) bu dönemlerde evde bile sürerim ben.:)okudum okudum ,blue_ismyheart nın alerji ve stres yorumu, senin su yorumun kaynagı bulmamı sagladı
gittim lıkır lıkır suyumu ictim hemen
buz degil de sodayı buz kalıplarına koyup dondurmustum, inanılmaz bir degisim saglamıstı yüzümde.
tabi göz cevresinin cevresi ile sınırlandırdım, direkt goz altına surecek cesaretim yok
abini ameliyatına mı girdin bravo valla cesarete bak:):)evet o zaman trısmanız normal ama ,ben ameliaytlarımdan önce kendimi hep şöyle şartladım: şimdi sıkıntı yaşıyorum,ağrım sızım var yaşam kalitem kötü,ameliayttan sonra herşey çok iyi olacak..ilaç içmeyeceğim ağrı yok,güzel uyku var vsss...iyileşmek için girdiğimi düşündüm hep.narkozdan da mutlu uynadım bu sayede.Öyle demeyin ya, bende de var aynı sorun ama ben de çok korkuyorum burun ameliyatından. Daha önce bir operasyon geçirdim ama burun çok korkutuyor.
Gerçi ben abimin ameliyatına girmek gibi salakça bir hata yaptım, üstünden 5-6 sene geçti hala cesaret edemiyorum.
aaaa maşallah yaş 25 2 doğum hem de...Allah bağışlasın yavrularınızı...bilmem çocukluktan kalma korkular bunlar. iki tane doğum yaptım ama nasıl yaptım bende bilmiyorum :)
göz doktorum bile çaresi yok dedi.alerjinin atak yaptığı dönemlerde panda gibi dolaşıyorum..en iyi dostum gözaltı kapatıcım:) bu dönemlerde evde bile sürerim ben.:)
abini ameliyatına mı girdin bravo valla cesarete bak:):)evet o zaman trısmanız normal ama ,ben ameliaytlarımdan önce kendimi hep şöyle şartladım: şimdi sıkıntı yaşıyorum,ağrım sızım var yaşam kalitem kötü,ameliayttan sonra herşey çok iyi olacak..ilaç içmeyeceğim ağrı yok,güzel uyku var vsss...iyileşmek için girdiğimi düşündüm hep.narkozdan da mutlu uynadım bu sayede.
aaaa maşallah yaş 25 2 doğum hem de...Allah bağışlasın yavrularınızı...
göz doktorum bile çaresi yok dedi.alerjinin atak yaptığı dönemlerde panda gibi dolaşıyorum..en iyi dostum gözaltı kapatıcım:) bu dönemlerde evde bile sürerim ben.:)
abini ameliyatına mı girdin bravo valla cesarete bak:):)evet o zaman trısmanız normal ama ,ben ameliaytlarımdan önce kendimi hep şöyle şartladım: şimdi sıkıntı yaşıyorum,ağrım sızım var yaşam kalitem kötü,ameliayttan sonra herşey çok iyi olacak..ilaç içmeyeceğim ağrı yok,güzel uyku var vsss...iyileşmek için girdiğimi düşündüm hep.narkozdan da mutlu uynadım bu sayede.
aaaa maşallah yaş 25 2 doğum hem de...Allah bağışlasın yavrularınızı...
neler öğrendin ki? kendimi cidden çok tuhaf hissediyorum gün falan bana göre değil. kuaför sadece saç kestirmeye giderim. makyaj yapmam. ayna karşısında saatlerimi harcamam. gerçekten bazen kendimi kadın gibi hissetmiyorum.ben pek doktora gitmeyi sevmem, cocuklukta mecburduk tabi, o zaman da turp gibi turp gibi diyip yollanıyoduk ama hic turp gibi oldugum olmadı
goz altını da benden baska dert eden yoktu zaten, etrafımızda bir suru hekim vardı onlar "bırah bırah pişey olmaz" diyince ben de onemsememeyi ogrendim.
bir de altın günlerinde olmadık sacma yontemler ogreniyordum,
ergenlikten sonra bir cogu işe yaradı
yaşınız kaç bilmiyorum ama ben 37 yaşındayım..çocukluğumda alerjik diye bir durum ancak sözd evardı sanırım..yıllarca sinüzitti orta kulak iltihabı derkeniyıllarca antibiyotik kullandım..ben pek doktora gitmeyi sevmem, cocuklukta mecburduk tabi, o zaman da turp gibi turp gibi diyip yollanıyoduk ama hic turp gibi oldugum olmadı
goz altını da benden baska dert eden yoktu zaten, etrafımızda bir suru hekim vardı onlar "bırah bırah pişey olmaz" diyince ben de onemsememeyi ogrendim.
bir de altın günlerinde olmadık sacma yontemler ogreniyordum,
ergenlikten sonra bir cogu işe yaradı
Rutinimi anlatayım. Önce cildimi temizliyorum, tonikliyorum. Tonik kuruduktan sonra buzu çift kat mezin içine koyup önce tampon yapar gibi göz çevreme uyguluyorum. Sonra katın birini açıp yüzüme dairesel hareketlerle uyguluyorum. Sonra da göz çevresi kremimi ve yüz nemlendiricimi sürüyorum. Soğuktan mı bezden mi bilmem çok kuruyor cilt. Ki benim cildim baya yağlıdır. O yüzden krem şart dedim.direkt goz cevresine de sürüyor musun? o kadar soguk yakmaz mı?
bir de goz cevresi kremi üstüne sürülünce ne yapıyor, olayı kafamda bütünleyemedimşart demissin ya?
daha çok gençsiniz neden böyle yapıyorsunuz?bir allık,rimel ,göz kalemi herşeyi çöze,ayna karşısında satler harcamaya da gerke yok ki..neler öğrendin ki? kendimi cidden çok tuhaf hissediyorum gün falan bana göre değil. kuaför sadece saç kestirmeye giderim. makyaj yapmam. ayna karşısında saatlerimi harcamam. gerçekten bazen kendimi kadın gibi hissetmiyorum.
gerçekten makyaj yapmayı denedim ama ya bana yakışmıyo yada ben yapamıyorum. çok kötü oluyo.daha çok gençsiniz neden böyle yapıyorsunuz?bir allık,rimel ,göz kalemi herşeyi çöze,ayna karşısında satler harcamaya da gerke yok ki..
bakın kendinize biraz..en basitinden morluk içinizi sıkıyorsa,gidip alın bir kapatıcı ,aydınlansın gözerlinize ,daha iyi hissedersiniz...
hafif makyajla başlamalısınız..bir gözaltı kapatıcısı sürün..fondotene falan şimdilik gerek yok.hafif bir allık..rimelle başlayın..gözünüz de eliniz de alıştıkça,kalem çekersiniz..pudra fondoten kullanırsın vs..gerçekten makyaj yapmayı denedim ama ya bana yakışmıyo yada ben yapamıyorum. çok kötü oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?