Gözlerinden mi sözlerinden mi? Emin olabilir miyiz?

Aynen öyle, işlerine gelmediği zaman bahaneleri buradan boğaza köprü olur, Allah bir dediklerinden başka hiç bir şey değişmez değildir =))

yapısal bişey ama galiba fıtratlarında var baş kahraman olma isteği ya inanır mısın sadece kümesteki horoza bakarak bile çözebiliriz aslında o kibiri kendini tek zannetmesi korumacılığı ve kümesteki bütün tavuklarla takılması yalnış anlaşılmasın hakaret babında değil erkeğin yaratılışında var bu sanırım

evet ama o temkinli olduğumuz erkeklerle evlenip bir ömür yaşıyoruz yaşadığımız erkeğin hakkımızdaki düşüncesini emin olun sözlerinden anlamak mümkün değil ben de evliyim eşimi çok seviyorum. benim merakım tamamen burda gördüğümüz dertleştiğimiz herkesle ilgili

bence erkekler saf aşkı tattıkları 20 li yaşlardan sonra aşık olmuyor 25 en sonra bu hisleri besleyemiyorlar seçimlerinde mantık ağır basıyor,işlerine gelmediği zaman dönüp gidebiliyorlar.çok azı sadece kaliteli ilşki yaşamışları saflığını koruyanları belki aşık olur

benim için madde 2 oldu bu ; hissediyorsan ve zaman da değer katmışsa eğer seviyordur :)

işte ben bu güvensizliklerin neticesinde sorma kararı aldım ya ztn

Sözün özü şu aslında, asla tamamen sırtını dönmeyeceksin, hayatta hep ayakların sağlam basacak, her zaman gidecek bir yerin olacak, sağlam olacaksın.

kendini kayıtsız şartsız teslim edip,sevdiğini aşırı belli edersen aşırı fedakar olursan cepte olduğunu hissettirirsen,en melek erkek bile canavara dönüşüyor.sen olursan iyi olur olmasan gene mutlu olurum tarzında davrandığında erkekler kul köle oluyor.ben hep bu yüzden kaybettim kızkardeşimse daha farklı.kafede oturuken sevgilisinin kafasına peçetelik fırlatan kız,onu rezil eden kız,inanırmısın sevgilisi peşinde kul köle böğüre kapısında yatıyor,bizimkide bilerek yapmıyor bunu olursa olur olmasa tın havasında umru değil ,daha önce bir kere sevip terkeildikten sonra değişti bencilleşti sadece kenddini düşünür oldu,ayrılırsan nolcak diyorum kendi bilir dior peşinde de en az dört kişi var.sanırımönce ben demeyi öğrenmeli insan.

Ne sözü ne gözü canım hiçbişeyinden anlaşılmıy. Bana göre çok güzel oynuyolar rollerini işine gelmeyince o parıldayan gözlerin Aşkla dolu sözlerin Yerini bahaneler alıp gidiyo

Sizin yorumu okuyunca ne anladım ben o işten dedim.Çünkü aşk sevgi kafasına birşeyler fırlatılarak yaşanınca ne anlamı kalıyor ki ben taktiksel yaşamayı sevmediğim halde bazen mecbur kalıyorum ve nefret ediyorum bu durumdan.Değişmesin diye ne hissettiğimi sakladıktan sonra sevmediğim biriyle beraber olurum daha iyi.Hem daha kolay olur o zaman ters davranabilmek.

aslında mutlaka ele veren seyler varr o kısının karakterı hakkında ama bız kadınlar duygusalız ya sevıyoruz ya görmemezlikten geliyoruz ..aynı evdekı tum psılıgı halının altına süpürmek gıbı bır o pıslıkler okadar bırıkıyor kı ..sonra dıyoruz kı hıc tanıyamamamısımm halbukı adam sana sınyallerını vermıss yaptıklarıyla ılerde yapacaklarının n...görmek ıstemekte bıtıyor bu iş....ınsanızz karsımızdakını tanımak ıcınnn cok cok olaylar yasarız bunlara bakıp cok rahat sonuç cıkarabılırızz...ınsanızz sonuçta kımse 24 saat oyunculuk yapamaz.....mutlaka bır yerde kendı karakterını koymak zorunda kalacaktır....karsındakına sevıyorum demek yetmez....sevıyorsun ama neden?sevıyorsun ama gerçekten nasıl bırı?o sevıyorum dıyor ama gerçekten yaptıklarıyla söyledıklerı bir mi? gercekcı olmayı bilmek lazım yerı geldıgınde....

Ne sözünden
Ne gözlerinden ..
İkiside yalan ..
Kandırmaca ..o anlık şeyler bu saydıkların ..

Bence;

bir erkeğin seni sevip,değer verdiğini sadece DAVRANIŞLARINDAN ve senin için neleri göze aldığından anlarsın? Senin için neye rest çekiyor , zor bir durumda arkanda çakı gibi durup seni kolluyor mu? Cesur mu?

Bence budur cevap ...
Benim eşimde dahil olmak üzere karşıma hep korkakları çıktı.. en ufak bir çıkmazda ardına bakmadan kaçan, sevgisine sahip çıkamayan pısırık korkaklar çıktı hep..

Eşimde beni ailesine karşı savunmaz. "Heyyytt! o benim karım hayırdır? şöyle bir durun bakalım" asla dememiştir onca haksızlık yapmalarına rağmen..Ben kendimi savunmak zorunda kalmışımdır mecburen..

BENİM İÇİN SEVEN ERKEK:

1- CESUR ise
2- DÜNYAYI bile karşısına alabiliyorsa benim için
3- dedikleri ile davranışları aynı ise mücadeleci ise,

Seviyordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…