Valla güzelim,ne gözlerinden ne sözlerinden emin olabilirsin..bugün "seviyorum" der yarın"sıkıldım ayrılalım" der bunlar..erkekler biz kadınlar kadar derin düşünemiyorlar,yada düşünüyorlar ama "beyinleriyle"değil..onlar sevgiye yada aşka bizim baktığımız gibi bakmıyorlar..belki de aslında "sevgi"ve "aşk"hakkında,en ufak bi bilgileri bile yoktur..sadece sorduğumuzda"evet seviyorum yada evet aşığım" cvp ının verilmesi gerektiğini öğrenmişler ve "boş boş"söylüyorlar..
Sadece sozlerinden ya da sadece gozlerinden emin olamazsiniz ...
Once insan kendini iyi tanimali, nasil bir erkekle mutlu olacagini bilmeli.
Zira bazi hemcinslerimiz maco dedigim dedik erkekleri seciyor, karakterinden taviz verip bir cok seyden vazgeciyor
ve sonuc husran oluyor
Ne goz, ne de soz...
En onemlisi davranislardir
Tabi hepsi birarada olursa da tadindan yenmez :)
ya da belki duyguları çabuk değişiyordur evli erkeklerin sevgililikteki bakışları ve ilgilerinin evlenince bir anda bitmesi gibi
Evet canım..evlilikte şöyle bişey var tabiki"bence"..erkek şöyle düşünüyor"artık bana ait" ve ilgisi bi müddet sonra bitiyor(istisnalar hariç) yaa aslında çok "sığ"düşünüyorlar..bizlerde sanki bi matematik denklemi çözmeye çalışırmış gibi çözmeye çalışıyoruz.
hahahaabu kadar kısa zamanda bu konunun çözüleceğini düşünmemiştim gayet sığ evet aynı zamanda sinir bozucu
Evet sinir bozucu yaa
peki söylediğin istisnaların farkı nedir ki ? onlar seviyorda ilgisizleşen erkek sevmiyor mu ? sevgi demiyelim de aşk diyelim ; ilgiz erkek eşittir aşkı bitmiş erkek mi yani? burdan da sevdiğini nerden anlayabiliriz' in değil de sevmediğini nerden çıkartırızın sonucumu çıkıyor sence ?
Tut ki seviyor, ne olacak ?
Erkek bugün sever, yarın cayar, onlar bizim gibi değil
İstedikleri kadın olmazsan, sevilme şansın yok
Zorlarsan kaçarlar, yumuşak başlı olursan kolay derler
Yok bunların ayarı, erkek ipiyle kuyuya inilmez ....
Benim peşimden birisi çok koştu hiç istemedim ama vazgeçmedi seviyorum dedi. Aradan 1 yıl geçti tekrar teklifte bulundu oturup konuşalım dedi bir şans vermeliyim diye düşündüm ama sonra 180 derece döndü tip maço gıcık biri çıktı ortaya sonrada kendi kendine gitti. Bu erkekler garip varlıklar. Ben artık kendilerini takmama kararı aldım. Seviyorsa gelsin. Ne istediğini bilmeyen varlıklar gerçekten.
kıçları ayrı başları ayrı oynuyor diyorsun
bence her erkeğin kalbi ve beyni ayrı çalısıyor ben 1 kere sevdim ve evlendim ötesi berisi olmadı çok fikrim yok ama etrafımdan duyduğumu ve kendi hayatımdakini sana söyleyebilirim bir erkek bir bayanı gerçekten seviyorsa ona çok sahip çıkıyor.kolluyor gözlerinden mutlaka anlasılıyor ama sürekli seni seviyorum diyen erkekte bana samimi gelmiyor bunun altını çizeyim..mühim olan sana yasattıkları canım
seni seviyorum der ama gezdirmez yedirmez içirmez görüsmez eve tıkar sosyal hayatını sıfırlar ---bu sorumsuzluk ve bası bosluktur
sana saygı duyar kırmaz korur kollar en önemlisi seni dinler bu sevgidir iste.
allah sevenleri ayırmasın diyorum
allah kalbinize göre versin........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?