gözlerinize inanamayacaksınız !!!!

çok ilginç biran korktum yaaaaaaaaa paylaşım için tkr canım : ) )

bende gördüm tırstım önce yalnızdım evde çünkü ilk denediğim de görememiştim ama ikinci seferde gördüm şok oldum yaa

ouuff kanımm donnduu yeemın ederrım halaa ekkrannda biile gööruuyoorum beyaz bii halkanın ıcınde uzunn saaclı dimii:) ayh öddum kopuyyoo:)

ya hani hemen geçerdi benim hala gözümün önüne gelior hayali fisfisfis fisfisfis

KİM BİLMİYORUM AMA YAKIŞIKLI UZUN SAÇTA YAKIŞ MIŞ HANİ..........

ben daha öncede görmüştüm bunu güzel bi göz yanıltması ama kim olduguna emin olamıyorum che mi hz. isa'mı

Ben de daha önce görmüştüm.korkulcak bişey değil.sadece bi göz aldatması arkadaşlar

evet bende sanırım hz isayı gördüm. aslında gördüğüm uzun saçlı ince yüzlü ve sakallıydı

bana mail olarak bi arkadaşım göndermişti, bunu çok değişik bişey ya
nasıl oluyor acaba

Kizlar Bu Nasil Oluyor Ben Gormeme Dedim Ama Yapinca Cok Sasirdim 4 Noktaya Bakiyorsunuz Ve ........................inanilmaz Birsey

valla çok enteresan valla ben hz. aliye benzettim bi an ama isa oldu nebilim ya karıştı

ya arkadaslar hala gözümün önünde korkuom ben yaaa evdede kimse yom anam keske yapmasaydım ama ben 30 sn deılm 1 dk baktımkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…