gözlerinize inanamayacaksınız !!!!

hakatten çok ilginç nasıl oluyor acaba sebebini araştıran oldumu acaba?

Evet bunun bir açıklaması var canım. Bu olayın adı "After image" türkçesini bilmiyorum. Görme halindeyken retinadaki göz sinirlerimiz uyarılıyor ve sinyaller beyne iletiliyor. Eğer hareketsiz birşeye uzun süre bakarsak bazı sinirler uyarılırken bazı sinilerde bakmakta olduğumuz şeye adapte oluyorlar. Birşeye bir süre bakıpta ondan sonra gözlerimizi boş bir yüzeye çevirdiğimizde bu adapte olmuş olanlar beyne hala sinyaller göndermeye devam ederken uyarılmış olan sinirler beyne sinyal göndermeyi kesiyor ve böylece beyin, negatif resmi pozitif algılamaya başlıyor.

yaparken inanamdım ama gördüm tırstım yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

tatlım emeğine sağlık sakallı falan bi adam gördüm ama emin değilim ne gördüğümden sanki hz.isanın resimlerdeki yüzü gibi töbe ya oy...

anam gitmiyorda duvardan, banamı öle geldi dedim bura çocuk var ona baktırdım hayret içinde kaldı tebrikler yapanada bulup bize gösteren arkadaşada...
diyecek başka birşey bulamıyorum ...

walla hz isa'yı hiç görmedim nasıl biridir bilemem ama bu resimde cidden saçlı sakallı bi bey var. güzeldi.
hz. ali'nin resimlerine de benziyor.
ama dediğim gibi, her saçlı sakallı adama benziyo...

çok ilginç arkadaslar bende gördüm gece gece biraz tırstım aslında fisfisfis:bbo:

Baris Mancoya benziyor kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

valla bende birini gördüm kimdi oo...:1shok:gözlerimi açtım hala heryerdeydi korkunçç:1shok:

nasıl oluyo bu ya.ınanamadım.ılgınc bıseydı.hala daha duvara baktıgımda gozlerım dalıyo ve silik bı sekılde goruyorum.

la siz hayalmi görüonuzz ben niee görmüüoom bendee yada hepinis görüonussda ben neie göremioom anlamadımşakkıdıbana görünmüoo herhallkaydirigubbakcemile3

anem gördüm gördüm beyaz bi ışık halkasının içinde uzun şaşlıı bıyıklıı felen felen kafayu mı yidürcenüss adama tövbe tövbe

Ben Barış Manço sandım önce :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…