Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr 15yumurtadan 14üolgun çıkmış 10tanesi döllenmiş pazartesi transferim var hayırlısıylae2düşmüştür inş
![]()
3.700 ilaç hariç, biz telekomlu olduğumuz için 2.600ünü telekom karşılıyo ,bazı yerlerdede ilaç dahil 5000 civarı veya daha düşük olabiliyo netten seçtiğin merkezin nosunu arayıp bilgi alabilirsin telefonda bilgi veriliyo cnm ilk tedavin galiba hayırlı olsun inşaallahcanım nekadara yaptırdın tüp bebeği bilgi verebilirmisn
slm kızlar ben geldim transferden önce muayene olucam demiştim karın boşluğunda sıvı birikintisi gördü dokrorum ve ohss riskin devam ediyo dedi 1tane embriyo transfer edicez dedi 2sine hamile kalırsan ağır geçirirsin dedi çaresiz kabul ettim ve 1tane transfer oldu bugün çıktım evime kaynanamdaydım görümcem baktı sağolsun vee ayın 1ini bekliyoruz
olumsuz sonuçlandı aşırı kanamam vardı iğneye rağmen durmadı kanamam cnm ben memnunum ama sadece benim önceki tedavimde yüksek doza rağmen 8yumurtam olmuştu tabi sedat beyde o tedavideki duruma aldandığı için300doz puregonla başlatmıştı buseferde yumurtam aşırı oldu ve çabuk büyüdü sonradan dozu baya azaltmasına rağmen ohss riski oluştuğu için serum verdi ohss olmadım 1embriyo transferi oldu bide bu hastanede transferdenn sonra yarım saat yatırıyolar sadece:44: ben sorduğum sorulara cvp alabiliyorum sedat beyin olumsuz bi yönünü görmedim benim dondurulmuş 8embriyom var 1ay sonra tekrar denicem inşaallah bu sefer olumlu olur bence her iki merkezlede görüş içine hangisi sinerse ben umuta hiç gitmedim görüşmeye ama bu sitede umuttanda olumlu sonuçlar alanlar var bayaSlm tuana umarım sonucun olumludur..Bugün ayın 1 i?? Ben sana Sedat Beyi sormak istiyorum memnunmusun.Bende görüşmeye gitmeyi düşünüyorum..Bu hafta tüp için raporum çıkacak..Umut tüpe mi gitsem yoksa medical park mı karar veremiyorum.Karşı komşumun ablası hem ileri yaş hemde 16 yıldan sonra tabii önce Allah sonra Sedat beyin sayesinde hamile kaldı,ama erzuruma döndükleri için detaylı konuşamamıştım.Senden bu konuyla ilgili bilgi bekliyorum canım..
şuan iyi gibiyim kasımda başlıcam cnm ben kullanmadım arı sütü karışımını ama faydaları çok galibaa ben çörek otu tarçın bal karışımı yiyodum arada bence dene incir kürüde yumurtaların büyümesini sağlıyo cnm şuan bitkiselleri deniyeceksin heralde 1,2ay dene istersen inşaallah şifa olur cnm ALLAH yardımcımız olsuntuanacım.kendini nasıl hissediyorsun?
ne zaman dondurulmuşa başlıcaksın? ben arısütü polen almayı düşünüyorummm....ne dersin..? başka ne tavsiye edersin?
şuan iyi gibiyim kasımda başlıcam cnm ben kullanmadım arı sütü karışımını ama faydaları çok galibaa ben çörek otu tarçın bal karışımı yiyodum arada bence dene incir kürüde yumurtaların büyümesini sağlıyo cnm şuan bitkiselleri deniyeceksin heralde 1,2ay dene istersen inşaallah şifa olur cnm ALLAH yardımcımız olsun
bencede kullan bitkiseller araştır biraz belki başka iyi gelen şeylerde vardır kolunun üstünemi yatmıştın cnm ya ben transferden sonra sırt üstü yatmaya çalıştım hep acayip zor oldu benim içinevet ne yapayım işte..en azından bitkisel bişiler kullanıyım..inşallah bilmediğimiz başka sebeplerden hamile kalamıyo değilizdir...
dün moralman çok kötüydüm..hatta sabahta çok kötü kalktım..kolum omzum boynum nasıl tutulmuş anlatamam...
okuduğum bir mesaj beni kendime getirdi...isyanın umutsuzluğun lüzumu yok değil mi??? güçlü olmalıyız.....
ben de kasımda mı başlasam acaba..fazla vakit kaybetmeden...
bir de benim transferden sonra sağ kasığım çok ağrıdı..sen de böyle bişi oldu mu??
bencede kullan bitkiseller araştır biraz belki başka iyi gelen şeylerde vardır kolunun üstünemi yatmıştın cnm ya ben transferden sonra sırt üstü yatmaya çalıştım hep acayip zor oldu benim içinisyan etsek neye yarar cnm dua etmekten başka şuanda elimizden bişey gelmez doktorunla konuştunmu hiç olumsuz sonuçlandıktan sonra tedaviye başlama konusunu veya şu sebebten olmamıştır diye bişey dedimi benim karın boşluğunda sıvı birikintisi vardı ondanda olabilirmiş hepsi bahane vakti saati gelmemiş demekki bebişlerimizin benim doktorum 1ay yeterli demişti tedavi aralığı için benimde arada çok az bi ağrı oluyodu ama regl ağrısıda oluyodu kötüye yormak istememiştim neyazıkki kötü sonuçlandı senin kanaman nezaman başladı :44:
evet cnm beterin beteri var yinede şükür diyelim halimize bizimde olucak ALLAHIN izniyle cnm bizimde önceki tedaviler 10.000igeçmiştir buseferki 2.500e yakın tuttu gerisini telekom karşıladıgelecek hafta dr a gidicez....
kan testimin negatif sonucunu aldıktan sonra regl oldum...
Elhamdülillah çok şükür diyelim..beterin beteri var....
biz özel yaptırdık nerden baksan 6500 tl tuttu..parayı toparlamak lazım..
artık herşey parayla...para var imkan var....
bakalım şu an zaten fazla düşünmek istemiyorum....
evet cnm beterin beteri var yinede şükür diyelim halimize bizimde olucak ALLAHIN izniyle cnm bizimde önceki tedaviler 10.000igeçmiştir buseferki 2.500e yakın tuttu gerisini telekom karşıladıbence bitkiselleride dene 1ay falan kasım aralık gibi doktor derse gel deneyelim denersin belki aynı dönem hamile kalırız cnm
![]()
cnm benim durumda aynı bizimde yüzümüz gülecek inşaallah ben inanıyoruminşallah tuanacım ..inşallahhh
o kadar çok ağlıyasım var ki......nereye baksam herkesin 2 çocuğu olmuşşş.....![]()
tabiki cnm ne demek sıkıntılarını anlatabilirsin herzaman sonra bi gün gelecek bebeğimizle okuyacaz bu yazdıklarımızıtuanam ağlamak istediğimde topiğine gelebilir miyim??
annem bendeydi cnm yazamadım ALLAH büyüktür cnm inşaallah bebeklerimizle olduğumuz günlerde gelicek inşaallah inanmalıyız cnm bugün aklıma ne geldi cnm biliyomusun dedimki kendi kendime acaba bebekle ilgilenip yorgun düşecekmiyim uykusuz kalıcakmıyım dedim ya buna bile razyım düşün bugün komşuya gittim evde hep çocuk oyuncakları(arkadaşında tüpbebekle oldu ikizleribu günler nasıl geçecek..çok ümitsizliğe kapılıyorum....![]()
annem bendeydi cnm yazamadım ALLAH büyüktür cnm inşaallah bebeklerimizle olduğumuz günlerde gelicek inşaallah inanmalıyız cnm bugün aklıma ne geldi cnm biliyomusun dedimki kendi kendime acaba bebekle ilgilenip yorgun düşecekmiyim uykusuz kalıcakmıyım dedim ya buna bile razyım düşün bugün komşuya gittim evde hep çocuk oyuncakları(arkadaşında tüpbebekle oldu ikizleri) bizimde evlerimiz dağılacak çocuk oyuncaklarıyla
![]()
beden yorgunluğu istiyorum bebeğimle ilgilenirken yorulmak istiyorum şuanda yorgunum ama zihin yorgunluğu bebeklerimize kavuşmak için maddi manevi güce ihtiyacımız var ya bugünde benim moralim çok bozuk dondurulmuş embriyolarımı alıp ya umut ya eurofertildemi denesem yoksa medicalparktamı kalsam çoook kararsızımtuanam hem de nasıl yorgun düşücez Allah bilir.. rabbim inşallah bize sağlık sıhhat maddi manevi güç verir..o da önemli yani..
canım inşallahhh yaaa...ben de yavrumu alıp onu parka götürmek istiyorum..o orda oynarken ona bakmak..yada diğer çocukların anneleriyle laklak yapmak istiyorum...
![]()