Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrhaba arkadasim benimde ptesi randevum var bakalim eger icime sinerse n7r hanimla baslicam.. aslnda memoriala gidecektim ama orasi bana fazla kalabalik gelfi ve de uzak 8cime sinerse burayla sinmezse memorialle bu adetimle birkte baslicm sen gorustun mu?merhaba arkadaslar medikal park göz tepede tüp bebek yapmayı düsünuyorum dr nur dokuz eylül tavsiye ettiler nur hanımdan tedavi yada tüp bebek yaptıran varmı olumlu veya olumsuzz ?
merhaba arkadaslar medikal park göz tepede tüp bebek yapmayı düsünuyorum dr nur dokuz eylül tavsiye ettiler nur hanımdan tedavi yada tüp bebek yaptıran varmı olumlu veya olumsuzz ?
Evet basladimMrhaba arkadasim benimde ptesi randevum var bakalim eger icime sinerse n7r hanimla baslicam.. aslnda memoriala gidecektim ama orasi bana fazla kalabalik gelfi ve de uzak 8cime sinerse burayla sinmezse memorialle bu adetimle birkte baslicm sen gorustun mu?
Nur hanm cok iyi bi kadin ya ona guvenerek basladim hakkimizda hayirli olsunMrhaba arkadasim benimde ptesi randevum var bakalim eger icime sinerse n7r hanimla baslicam.. aslnda memoriala gidecektim ama orasi bana fazla kalabalik gelfi ve de uzak 8cime sinerse burayla sinmezse memorialle bu adetimle birkte baslicm sen gorustun mu?
Amin cnm ben de ptesi gitcm iolmam.ve hizlica nteresan bi sevinc var aslnda memorila cok daha profesyonel geliyo bana evet ama nedense gerek uzakligi gerek on gorusmede hile cok bekletilmis olmam.ve gorusmemin hizlica gecmesi biraz daha ozel ilgi bekliyo insan nur hanimdan aslnda hic suohem yok laboratuvar kismindan endiseliyim biraz sonucta bu is birazda ekip isi:) senin icine sinmis ki baslamissin bana da biraz anlatirmisiEvet basladim
Nur hanm cok iyi bi kadin ya ona guvenerek basladim hakkimizda hayirli olsun
Evet basladim
cnm ne durumdasın????? ben transfer ıcın haber bekliyorum sukur ıgne opu vs donemını arkada bıraktık buarada nur hanımı cok sevdım cok pozıtıf ve rahatlatan bı doktor aynı zamanda da tıtız.. keza Ferhat bey embrıyologda cok ılgılı bıze guzl guzl anlattı opu gunu surecı.. bugun durum ıcın aradım guzl haberı verdı bebeklerın bıze emanet dedı cok samımıler hıc kasılmadım onların yanında sukurEvet basladim
merhaba yeniden bugün Nur hanımla görüşmemiz var.. Nur hanımda başlayanlar memnunlar mı yazabilir misiniz lütfen çok kararsızım...Merhaba biz de tup bebek düşünüyoruz. Eşimde azospermi çıktı ve microtese deniliyor.. Birkac yerle görüştük simdi Medicalpark Göztepe ile görüşmek istiyorum.. Siz başlamışsınız son durum nedir memnun musunuz? Maddi olarak bir sefer tup bebek deneyebilecegiz ve karar vermekte cok zorlanıyorum.. Bilgilendirebilirseniz cok sevinirim.. Allah isteyen herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin inşallah![]()
Yani 5 Eylülde başladık demek istedim. Heyecandan eylül ekim bile karıştı.
Tedaviye başlayan yok muuu??
Aminnn cnm. Ben bi senedir Oray'a gidiyorum fakat olumlu sonuç alamadım daha yıl basından sonra yine gidecem perdenle doktorlar çok iyiler bütün ekip fiyat 4000 başlıyor ilaçlar hariç pazarlık yaparsan yardımcı olurlar Allah tan umut kesilmez Rabimm evlat isteyen her kese hayırlı evlat nasip etsin insallahMerhaba biz de tup bebek düşünüyoruz. Eşimde azospermi çıktı ve microtese deniliyor.. Birkac yerle görüştük simdi Medicalpark Göztepe ile görüşmek istiyorum.. Siz başlamışsınız son durum nedir memnun musunuz? Maddi olarak bir sefer tup bebek deneyebilecegiz ve karar vermekte cok zorlanıyorum.. Bilgilendirebilirseniz cok sevinirim.. Allah isteyen herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin inşallah![]()
Bende dr. Betül görgen için avrupa yakasından gidiyorum medical park a aklımı bunyemi herseyimi once Allaha sonra betul hn a emanet ettim. Çok samimi dost gibi herseyden once. Ekip cok iyi embriliyog ferhat bey harika yapıyor işini. Transferimi bekliyorum. Hepimize Allah kolaylik versin.