Kizlar size bir sorum var, suan 4 aylik nisanliyim ve 5 ay sonra dugunumuz olacak, yalniz nisanlimla sokaga cikmaktan artik nefret ediiyorum, hatta cikasim gelmiyor cunku nisanlim hep baska kizlara bakiyor!! Ben yurt disindan yaziyorum, sokaga ciktigimizda, veya carsida orda burda beraber gezerken nerde bir turk kizi olsa, markette odeme sirasinda beklerken bile, kizi gozetliyor, hemde yanimda utanmadan!! Kac defa onu yakaladim, dikkat etmesi gerektigini soyledim, bunun farkinda olmadigini soyleyip birdaha yapmayacagini soyluyor ama nafile yine yapiyor.Onu ikaz ettigimde bir ondan sonraki gorustugumuzde sokaga ciktigimizda dikkat ediyor, mesela alip telefonuyla felan ilgileniyor eger oyle bir durumla karsilacagi bi ana denk geliyorsa, ama sonrasinda gozler disarda. Beni cok sevdigini ve asla baska birisinde gozu olmayacagina dair kac defa yemin etti, ama inanmiyorum artik ona, ben yokken arkadasiyla vs gezmeye gittiginde evde sinir krizi geciryorum, simdi ben yanindada yokum mutlaka gittigi yerde baska kizlarin icine dusuyordur diye. Telefonunu karistirdim haberi yokken, baska kizlarla gorusmedigini biliyorum.
Bana bir oglan baktiginda veya bana yakinlasmaya calistiginda ben tabi buna izin vermiyorum, cunku biliyorum bu durum hosuna gitmeyecek onunda.
Gecen gun beraber mobilya bakmaya gittik evimiz icin, tesadufen dukkandaki kizda turk satici kizdi ve bize yardim etmeye geldi mobilya hakkinda, kiz bizimle konusurken zaten kiza gulumsuyordu cilveli cilveli, bende sinirlendim tamam git dedim kiza ve gitti. Sonra biz ayni mobilyacida gezerken yine gozu hep etrafi tariiyordu, kiz bize yaklasinca bana karsi konusma tarzi bile degisti, sonrasinda hatasini anladi ve dikkat etti o gun ama sonraki gunlerde yine ayni hamam ayni tas. Ne yapacagimi bilemiyorum artik. Sinir krizi gecirecegim, onunla biryere gezmeye cikasim gelmiyor artik. Nisani atasim var skildim.
Normalmi nisanlimin hali ???
Sizinde basinizdan geciyormu veya gectimi boyle bi durum, neler yapardiniz ?
Bana bir oglan baktiginda veya bana yakinlasmaya calistiginda ben tabi buna izin vermiyorum, cunku biliyorum bu durum hosuna gitmeyecek onunda.
Gecen gun beraber mobilya bakmaya gittik evimiz icin, tesadufen dukkandaki kizda turk satici kizdi ve bize yardim etmeye geldi mobilya hakkinda, kiz bizimle konusurken zaten kiza gulumsuyordu cilveli cilveli, bende sinirlendim tamam git dedim kiza ve gitti. Sonra biz ayni mobilyacida gezerken yine gozu hep etrafi tariiyordu, kiz bize yaklasinca bana karsi konusma tarzi bile degisti, sonrasinda hatasini anladi ve dikkat etti o gun ama sonraki gunlerde yine ayni hamam ayni tas. Ne yapacagimi bilemiyorum artik. Sinir krizi gecirecegim, onunla biryere gezmeye cikasim gelmiyor artik. Nisani atasim var skildim.
Normalmi nisanlimin hali ???
Sizinde basinizdan geciyormu veya gectimi boyle bi durum, neler yapardiniz ?