- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi yildiztozuu
-
msntikki yoksa bu adamin akli basina gelmezBak ne yap bence biliyor musun? onu katakulliye getir, bir gün onun hiç tanımadığı bay bayan iki arkadaşınla aynı ortamda bulun, o da kadına baksın SONRA ADAM ONU BİR GÜZEL DÖVSÜN ! Neden karıma baktın diye..
Belki o zaman akıllanır, bu arada ben gayet ciddiyim !
Müstehaktır böyle adamlara ..msntikki yoksa bu adamin akli basina gelmez
+1msntikki yoksa bu adamin akli basina gelmez
Kizlar 1 senelik evliyim 5 aylik hamile.Benim eşim ben yanindayken güzel veya acik bir kiz görsün bakiyor ama baya bakiyor.Mesela dun cafeye gittik her tarafta güzel bakimli kizlar oturduğumuz yerde bizle konusuyor bakiyor konusuyor bakiyor.Dün denize gittik kuzenim de vardi güzel bir kiz ona da bakiyorda bakiyor.Şimdi demeyin yok adamin baktigina da karismayin gibisinden ama ben öyle takintili biri degilim.Çünkü bazen oluyor biz bile bakiyoruz.Ama benim gibi takintisi olmayan birinin bile gözüne carptigina göre artik işin dozunu siz düşünün.
Cafede otururken en son sirtimi döndürdm erkek kuzenlerim vardi onlarla muhabbet ettim o yanimdaydi ama arkamda kaldi hic sallamadim resmen 2 saat öyle yaptim güldüm espri muhabbet ama onun yuzune bile bakmadim.Eve gelince söyledi.Bakmadin vs diye.Bende dedim baksam nolur senin bana baktigin mi var dedim.Tartistik.10 günlüğüne ailemin yanina tatile geldim burada bunlarin mevzusunu yapip tartışmak istemedim ama sogudum gercekten hep bir mesafem oldu.
Gecen gün arkadasimin nisanina gittim.Yengesi demis iste arkadaşıma,benim esim için.X guzellemis ama gözü kayiyor kizlara bakıyordu diye.Cidden morelim bozuldu.Tartismak anlamsiz kimseyi duzeltemeyiz.Ama oyle taner birsey yapmak istiyorum ki onu bozacak duman edecek birseyler.Ne onerirsiniz?
Kizlar erkekleri kesinlikle savunmuyorum ama hem cinslerimizde olmuyor kadin xemek cinsellik demek onlarda giymis mini etekleri cikartmis gogus dekoltesini geciyor dogum yapmis kadin vucudu catlamis kadinin gogusleri sarkmis yeni gorunce cekiyor ben bile esimledisari cikfigimda mini etekler sortlar dekolteler viymis yanimizda gecince ben bakiyorum hatta gidincede arkami donuyom ve esim bunu gorurse uzulurumv ve rahatsiz olurum herseyxen once her turlu halti yoyen erkeke bisi olmuyor yine birborine zarar ve uzen ve herseye sebep olan bemcinslerimiz bayanlar evli erkeklerle beraber olan mi yani bunlari yetistiren hic mi kizim yapma bole dir 46 yasindaki babam bakiyor diyorsun 70 yasindaki adam da bakiyo haksiz deil kac yasinda olursan ol ruhun genc ruhen yaslanmiyorsun hepsi bakiyor kendini o duruma koy sonra kimse bakmasin sizce kim suclu biz kadinlar bakiyoruz bide erkekleri dusunun lutfen arkadaslarimiza ailedeki kizlara soylemek gerek evli kadin kendini belli eder muhakkak peki ya erkek belli xeil oyuzden birbirimize bunu gapmamaliyiz cunku oyleleri bin kati yasasin dien bir suru ah aliniyor ben oyle kizlari gorunce sahsen bir yanim tiksiniyor ondan bir yanim sansli hissediyorum iyiki bu duruma dusmeden sadece birine aidim iyiki. Ir kadin bana beddua etmicek
Ve esime dedigim zaman kadinlara nasil bakiyorzun dedigimde kadinlar altin dir gercek ve sahtesi var nasil yani dedim git kuyumcuya tektas al 1000 tl ve uzeri ama aynisi takicilarda tuhafiye lerde 5 tl 10 tl hangisini alir saklar sin ozen gosterirsin tabiki gercegini sadece senin herkesin eline koymazsin hatta hickimsenin pahali ve sadece sana ait ve ondan bir tane var
Ama sahtesi herkedin elinde kenara atarsin olmadi tekrar alirsin nasilsa 5 tl ya iste buda boyle benim icin en azindan boyledir dio dusununce hakikatende oyle altinfakilarim var kutuda saklarim ama sahtebir yuzuk aldim inanin zuan buzdolabin uztunde yada bir yere koyuyorum. Onemli deil lazi. Olunca alirim olamazsa aman bisver onemsemiyorum
Ya iyi hoş demişsin de biz kadınlar yani ben kendi adıma konuşayım asla erkekler baksın diye giyinmiyorum daha çok onlar baktığında inanılmaz derecede rahatsız oluyorum kadın öyle giyiniyorsa başka erkekler baksın diye giyinmez erkekler bakmamasını bilecek !Kizlar erkekleri kesinlikle savunmuyorum ama hem cinslerimizde olmuyor kadin xemek cinsellik demek onlarda giymis mini etekleri cikartmis gogus dekoltesini geciyor dogum yapmis kadin vucudu catlamis kadinin gogusleri sarkmis yeni gorunce cekiyor ben bile esimledisari cikfigimda mini etekler sortlar dekolteler viymis yanimizda gecince ben bakiyorum hatta gidincede arkami donuyom ve esim bunu gorurse uzulurumv ve rahatsiz olurum herseyxen once her turlu halti yoyen erkeke bisi olmuyor yine birborine zarar ve uzen ve herseye sebep olan bemcinslerimiz bayanlar evli erkeklerle beraber olan mi yani bunlari yetistiren hic mi kizim yapma bole dir 46 yasindaki babam bakiyor diyorsun 70 yasindaki adam da bakiyo haksiz deil kac yasinda olursan ol ruhun genc ruhen yaslanmiyorsun hepsi bakiyor kendini o duruma koy sonra kimse bakmasin sizce kim suclu biz kadinlar bakiyoruz bide erkekleri dusunun lutfen arkadaslarimiza ailedeki kizlara soylemek gerek evli kadin kendini belli eder muhakkak peki ya erkek belli xeil oyuzden birbirimize bunu gapmamaliyiz cunku oyleleri bin kati yasasin dien bir suru ah aliniyor ben oyle kizlari gorunce sahsen bir yanim tiksiniyor ondan bir yanim sansli hissediyorum iyiki bu duruma dusmeden sadece birine aidim iyiki. Ir kadin bana beddua etmicek
Ve esime dedigim zaman kadinlara nasil bakiyorzun dedigimde kadinlar altin dir gercek ve sahtesi var nasil yani dedim git kuyumcuya tektas al 1000 tl ve uzeri ama aynisi takicilarda tuhafiye lerde 5 tl 10 tl hangisini alir saklar sin ozen gosterirsin tabiki gercegini sadece senin herkesin eline koymazsin hatta hickimsenin pahali ve sadece sana ait ve ondan bir tane var
Ama sahtesi herkedin elinde kenara atarsin olmadi tekrar alirsin nasilsa 5 tl ya iste buda boyle benim icin en azindan boyledir dio dusununce hakikatende oyle altinfakilarim var kutuda saklarim ama sahtebir yuzuk aldim inanin zuan buzdolabin uztunde yada bir yere koyuyorum. Onemli deil lazi. Olunca alirim olamazsa aman bisver onemsemiyorum
İşte onların bu ahlaksızlıklarını göre göre bende öyle başladın maalesefBu kadar değil de buna benzer bir tane de bende var, karşıdan gelene saniyelik te olsa bakar ve kafasını gördüğüm kadarıyla çevirmiyor veya yürürken yanımızdaki birine...
Bunu yeni fark ettim, ve ettiğim günden beri zerre güvenim kalmadı..
Benim yanımda fark ettiğim kadarıyla böyle bakan biri ben yokken nasıl bakıyordur..
Ve benim için karakter itibari ile güvenim bittikten ve içime kurt düştükten sonra hiçbir şey eskisi gibi olamaz..pire için yorgan yakarım.
Kadın istediği gibi giyinir, erkeğin göz kapaklarında olacak haya..
Bu evliliğin sonu iyi bitmeyecek onu biliyorum..
Eğer ileride birgün tekrar birine güvenmek istersem nasıl güvenirim onu hiç bilemiyorum, gerçekten her erkek bakar mı? Yok mu edepli ahlaklı insanlar? Varsa da karşımıza çıkar mı ki
Keske sorunumuz sadece yazim yanlisi ve noktalama olsaydi ve bu konuda kendimizi elestirseydik ben buraya turkceyi ogretmek icin veya iste turkcem cok iyi die ozen gosteremiyorum kusura bakmayin benim de kusurum bu affina siginiyorumKonudan bağımsız bi yorum yapıcam size.
Allah aşkına nokta koyun yazı yazarken. Bu ne böyle. Hic mi türkçe dersi almadınız?
Ewet canim iste malesef gelde bu erkeklere ogretYa iyi hoş demişsin de biz kadınlar yani ben kendi adıma konuşayım asla erkekler baksın diye giyinmiyorum daha çok onlar baktığında inanılmaz derecede rahatsız oluyorum kadın öyle giyiniyorsa başka erkekler baksın diye giyinmez erkekler bakmamasını bilecek !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?