- 4 Temmuz 2017
- 170
- 195
- 103
- 27
- Konu Sahibi Hayvansevgisi
-
Merhaba annemgulde
annesiyle birlikte 40 günlük yavru kediler var gözleri iltihapli iki tanesi hiç gozlerini acamiyordu patates suyuyla annesi gormeden biraz da olsa temizlemeye çalıştım çok az da olsa açıldı ama daha iltihap var ne yapabilirim
Dogduklarindan beri kapali gozleri içinde mikrop birikmiş biraz patlattim ama gözleri ne ulasamadim çok geride gözleriMerhabahar .
Sabah akşam ılık suyla ıslatılmış pamukla yavaşça silin ve kurutun iyileşmeye başlayacaktır . Muhtemelen mikrop kapmışlardır .
Merhaba annemgulde
annesiyle birlikte 40 günlük yavru kediler var gözleri iltihapli iki tanesi hiç gozlerini acamiyordu patates suyuyla annesi gormeden biraz da olsa temizlemeye çalıştım çok az da olsa açıldı ama daha iltihap var ne yapabilirim
Yaliyolar ya termican zarar vermez miMerhabalar. Ilık bayat çay ile silin ve teramycin göz pomadı sürün. Ben de ufak sokak kedilerin gözlerini bu şekilde kurtardım. Göz pomadı çok iyi geliyor sabah akşam sürebilirsiniz.
Hayır hiç birşey olmaz. Ben çok kullandım hiç bir kediye zarqr vermediYaliyolar ya termican zarar vermez mi
Tamam tesekurHayır hiç birşey olmaz. Ben çok kullandım hiç bir kediye zarqr vermedi
Maşallah bebişlerePatates suyuna devam ediyorum teramicyn kremi de suruyorum yanlız gunde 1 defadan fazla yapmıyorum çünkü dinlenmeleri ve kendilerini temizlemeleri için suan böyle ler baha iyilestiler 2 tanesi tam açıldı 2 tanesinin 1 er gözü kapalı gibi daha yarım açıyorlar
Annenin gözü patlamis ve kendine çok yaklastirmiyor annesiFotoğrafta gördüğüm kadarıyla anne kedi de var gibi aynı enfeksiyon. Yavru kediler tedavi olsa da anneden tekrar gecer. Bir antibiyotik vardi suya damlatilan onu sularina damlatıp anne kedinin de icmesini sağlasanız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?