Afedersiniz sizin ne zamandır bu sorununuz var ?Iki ay kısa bir sure ve öncesi gayet iyiymiş bu kadar karamsar olma hemen
Belki bi enfeksiyon vs vardır doktora gitmeyi düşündün mü
Ya da dönemsel bişeydir sende böyle dert ettigin icin psikolojik olarak artık isteksizsindir
Ama zor bir durum yasayan biri olarak Anlıyorum seni
Sizin isiniz daha kolay kanımca. Sorunlarınızı halledince bu da kendiliğinden çözülür. Ben ne yapayım yaaaaben de de hamılelıkten bır sure once oldu bebek ıstedıgımız ıcn de hakkaten mecburıyetten oluyordu ama ne den boyle dıye dusundugumde esımle aramada bazı ssorunlar olmustu aılevı sorunlar hanı bızım ozel hayatımızla hıc ılgısı olmayan bır de bebek stresı olunca aynı tarıf ettıgın gıbı olmustum ıslanmama ve acı cekme sonrasında ısteksızlık hamıle kalınca kaldı zaten dogumdan sonra nasıl olur bılmem artık ama bence sorunlar ıcımıze attıgımız baska şeylerden kaynaklanıyor
Sizin isiniz daha kolay kanımca. Sorunlarınızı halledince bu da kendiliğinden çözülür. Ben ne yapayım yaaaa
işte kolay mı zor mu bılmıyorum rısklı gebelıgımden dolayı bızım o tarz bı ılışkımız yok su anda halıyle ısteklı oldugumu dusunuyorum ama dogumdan sonra bu durum genelde artıyormus sizin durumunuz da da bı dusunun acaba bı sıkıntınız mı oldu ne bılım mesela dogum kontrol hapı falan mı kullanıyorsunuz once bı yedıklerınıze ıctıklerınıze kullandıklarınıza bı dıkkat edın farklı bısey var mı dıye dk hapı tamamen ısteksızlık yapıo yanıSizin isiniz daha kolay kanımca. Sorunlarınızı halledince bu da kendiliğinden çözülür. Ben ne yapayım yaaaa
Ben evlendiğimden beri su vajinal orgazm mi neyse onu yaşayamadim diger turlu oldu hep ve eşimde bende bunun normal olmadığını düşündükAfedersiniz sizin ne zamandır bu sorununuz var ?
Cidden zor yaa
cnm kusura bakma salça oldum ama bu ilişkide bıraz pozısyona bıraz da karsı tarafın klıtorısın ıcınızdekı uzantısına degebılme mesafesıne baglı bı durum bazı hanımların klıtorısı daha asagıda oluyor ve vajınal orgazm rahatlıkla yasanıyor ama bazılarının yukarda olunca halıyle gayet zor oluyor bu durum ayrıca tıbbı olarak vajınal orgamzla klıtoral arasında fark yokBen evlendiğimden beri su vajinal orgazm mi neyse onu yaşayamadim diger turlu oldu hep ve eşimde bende bunun normal olmadığını düşündük
Eşim bana hissettirmek icin uğraştı hep ama olmadı ben yoruldum olmayınca ve isteksizlesmeye başladım eşimde de böyle oldu tabi
Sonra hamile kalınca hepten gitti istek
Bazen istiyorum ama bişey hissedemeyince kötü oluyorum böyle böyle hep bitti iste
Bende sana sorayım madem daha önce normal bi cinselliğin vardı
Gerçekten vajinal orgazm diye bişey var mi cok özür dileyerek soruyorum sen bunu yasadın mi ?
Yok canım Estağfirullahcnm kusura bakma salça oldum ama bu ilişkide bıraz pozısyona bıraz da karsı tarafın klıtorısın ıcınızdekı uzantısına degebılme mesafesıne baglı bı durum bazı hanımların klıtorısı daha asagıda oluyor ve vajınal orgazm rahatlıkla yasanıyor ama bazılarının yukarda olunca halıyle gayet zor oluyor bu durum ayrıca tıbbı olarak vajınal orgamzla klıtoral arasında fark yok
ehemmm hımmm nasıl anlatsam kı burda ıste hanı deneme yanılma yoluyla hangıpozısyonda yakalayacagınızı bulman lazım bunun ıcın uygun pozuısyoınları arastırabılırsın bır de ilşkiye başlamadan ön olayları uzatmalısınız kı hanı hadı olsun artık kıvamına gelmenız ıyı olurYok canım Estağfirullah
Nasıl olacak gerçekten Şaştım kaldım bir yıl oldu Evliyim hala yok
Cinsel heyecan da kalmadı
Kolay bi yolu varsa söyle her turlu Öneriye açığım
Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum. .Ben evlendiğimden beri su vajinal orgazm mi neyse onu yaşayamadim diger turlu oldu hep ve eşimde bende bunun normal olmadığını düşündük
Eşim bana hissettirmek icin uğraştı hep ama olmadı ben yoruldum olmayınca ve isteksizlesmeye başladım eşimde de böyle oldu tabi
Sonra hamile kalınca hepten gitti istek
Bazen istiyorum ama bişey hissedemeyince kötü oluyorum böyle böyle hep bitti iste
Bende sana sorayım madem daha önce normal bi cinselliğin vardı
Gerçekten vajinal orgazm diye bişey var mi cok özür dileyerek soruyorum sen bunu yasadın mi ?
Inan yalnız değiliz o kadar cok var ki bizim gibi olanBu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum. .
Aynı durumdayız seninle. . Tamamen aynı durum. .
Eski konuma bakabilirsin
Bu dediklerini denemeye çalışıyoruz canım ama hala yol alamadıkehemmm hımmm nasıl anlatsam kı burda ıste hanı deneme yanılma yoluyla hangıpozısyonda yakalayacagınızı bulman lazım bunun ıcın uygun pozuısyoınları arastırabılırsın bır de ilşkiye başlamadan ön olayları uzatmalısınız kı hanı hadı olsun artık kıvamına gelmenız ıyı olur
ayyy cok mu açık yazdım bılmıyorum kı ben de 5 yıllık evlıyım çözuyosun yavas yavas bırde yas ılerledıkce ıstek de azalıyor o da var
herkesın aynı olmaz cnm onun da sebebı var da yazmayım burayaBu dediklerini denemeye çalışıyoruz canım ama hala yol alamadık
Bende ilerde kadın daha istekli oluyor diye duydum otuzlarda falan yani öyle avutuyordum kendimi
Azalıyorsa daha vahim
Bak merak ettimherkesın aynı olmaz cnm onun da sebebı var da yazmayım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?