Gözü kör olsun bu isteksizligin...

Kızlar kesinlikle dönemsel bazen bende çok isteksiz olurum ay bitsede kurtulsam diye düşünürüm bu bazen uykusuzluk bazen sitres bazen ay nasılsa kısa sürücek düşüncesinden (eşim geç gelir işi gereği öyle uzzuuuunn gecelerimiz nadir olur)bende isteksizleşirim doğal olarak ama damlaymış mamlaymış onlar hiçbi işe yaramıyo ben söyliyim biz denemiştik ekstra bi durum yaratmadı arkadaşım bence kafanı boşalt film izleyin (normal bi film yanlış anlaşılmasın)güzelbi yemek yiyin sanki ilkmiş gibi yavaş ağırdan alın birkere oldumu gerisi gelir zaten nediyim inşallah düzelirsin evliliğin temel direği cinsellik yatağındaki mutluluk evliliğinin güzel gitmesine çoookk yardımcı .....

Ayni sikinti bende de var anacim.benimki hamileleikten ama sanirim yillarca yapmasak aramicak gibiyim simdilik idare ediyoruz da bakalim dogumdan sonra ne olcaz.

Artık saklayabilecegim süreyi geçti. 2 ay sonuçta hersey meydanda. Anlayışlı es profili çizmeye çalışıyor ve huzursuzlugunu dile getiriyor.
Tarçın yemeye başlayacağım düzeleceğim inşaallah

bende de oldu ama gecti.
erotik animasyonlar falan izledim
iliskiye girmeden once esimin beni tatmin etmesini istedim.zevk aldikca tekrar istiyorsun zaten, sonra da epey duZeldi.
Yasak Değil mi o tür şeyler ??
Basım derde girmesin

ben her yoğurt öğünümde günde en az bir bana yogurdu yedırecek kadar sanırım bır çay kaşığı kadar atıyordum
Yazınızı okuyunca sorumun cevabını buldum sağolun bir haftadır yoğurtlu tarcın yiyorum ben diyet yapıyorum metapolizma hızlı çalışıyo ve zayıflamaya yardımcı diye, ama 3-4 gündür kendime soruyorum nedir bu istek istemek istemiyorum çünkü tartışmıştık barışma inada bindi kendimi zor tutar oldum eşime şimdi atlasam bu istek arzuyla eşim mutlu olucak ve hep küsmek isteyecek küslük sonrası bendeki değişim onun hoşuna gidecek. Tarcııııııınnnnn beni sen böle yapmışsın, ben barışmam ama barıştırmak için bir şeyler yapmalıyım
Bazen bendede isteksizlik oluyo ama ben hiç üstüne durmuyorum, hergün aynı olamayızkı dert etmeyin farketmeden kafanızda büyütürsünüz ve aşılmaz zannedersiniz

Kadınlarda dönem dönem bu tarz sıkıntılar olabiliyor canım özellikle stres çok etkiliyor biraz kafayi rahat birakmak gerekiyor kalıcı bir durum oldugunu düşünüp kendini strese sokma. Eger alkol kullaniyorsan 1- 2 kadeh bişeyler icmek belki rahatlamana yardimci olabilir. Tarcinda mantıklı geldi bana. Stres bi çok seyi olumsuz etkiliyor birde bu ara aşırı sıcak hava sicakdan da insan güçsüz düşüyor sanki.

Yine kk sayesinde sorunumu çözdüm

Sevgili kk üyeleri.

Şu tarçıni tavsiye eden herkezden allah razı olsun.
Ömür boyu maddi manevi sıkıntı vermesin.
Tüm dertlerinizi hayra çevirsin..

Daha ben size ne desem ne dua etsem azdır.

Bugün eşimin gözlerinde eski sevgi tutku piriltisini gördüm

O kadar mutluyum ki anlatamam. Kelimeler yetmez. Sanki tüm dünya üstüme cokmustu de birden rahatladım.

Alt tarafı cinsellik gibi duruyor ama harbiden evliliğin gidişatını bu olay belirliyor..
Tekrar tekrar tekrar ve tekrar çok çok çok teşekkür ederimmmmm.

NOT: 1 küçümen kaseye 1.5 yemek kaşığı ekledim ve yarısını yedim.

2-3 saat kadar sonra kendim bile şaşırdım

bende yasiyorum ayni sorunlari esim sikayetci ama ne yapim elimden bitsey gelmiyor

Hadi yaa aninda etki yani çok merak ettim bende deneyecegim düz duvara tirmanmayalim sonra

bende çok yaşadım bu sorunu ve hala yaşıyorum zaman zaman nedenini bulamadığım canımı çok sıkan birşey
eşimle kavgalarımızın çoğunun sebebi ben biryöntem bulamadım akışına bıraktım tek fark ettiğim şey o kafa boşolucak arkadaş dolu kafayla olmuyor o iş

ciddimisin sen ay kavanozu yerim vallahi ben artık böyle yaşlanacağımı düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…