Gözü kör olsun bu isteksizligin...

Bi doktora mı gitseniz. .
Yada doğumla mı alakali ki ..

bende aynı sorunu yasıyorum malesef...ısteksızlık çok ...kadın doğuma gıttım emzırdıgın surece hormonlarına bakmamız gereksız...çunku dogrusunu göstermezler dedı....emzırme donemımın bıtmesını beklıyorum
çok sıkıcı bır durum gercekten

Kullandığınız herhangi bir ilaç var mı son bir kaç aydır? O yüzden olabilir diye aklıma geldi.

bence durumu çok abartmışsın.
sonuçta insan bu, her gün istekli olamaz. bir şeyi kafana takarsın ve cinsellik aklına bile gelmez ki bu çok doğal.
eskiden böyle değildim diyorsun ama o zamanlar yeni evliymişsiniz. zamanla her şey de olduğu gibi cinsellikte de bir sıradanlaşma elbet olur. tabii ki sen bilirsin istek arttırıcı şeyler kullanabilirsin ancak taşıma suyla değirmen dönmez. o istek içinden gelmedikten sonra yine de geçici olur. eşini de bu duruma alıştır bence çünkü her gün istekle kocasıyla birlikte olacak kadın zor bulur. sanırım onu bu duruma sen alıştırmışsın.
tabii ki bunlar benim sadece konuya giriş yazına istinaden düşündüğüm şeyler tabii ki durum bundan daha farklı olabilir. ama anlattığın kadarıyla benim düşüncem bu.

Kuruluktan dolayı can acısı, can acısından da gerilme ve isteksizlik yaşıyorsanız kayganlaştırıcı kullanmayı deneyin. Belki can acınız geçerse isteksizliğiniz de geçer.

Kayganlaştırıcı bence de iyi bir fikir, insanın canının yanacağını bile bile zevk alması mümkün olmaz zaten

Tatlılarınıza biraz tarcın atın
yogurdu tarcınla karıstırıp yiyin birkaç gün sonra farka inanamayacaksınız
Ay bana sağlık sorunumdan ötürü günde 1 kaşık tarçın öneriyorlar, yoğurt da yiyorum zaten.
Sonra düz duvara tırmanmayayım bir de?

Gecen bende senin gibi konu açtım ama benim soğukluğum kalp kırıklıklarından. Yani Geçmiyor ya daha beter oldu. Ama durduk yere olan birsey Se dönemsel olabilir. Ilaçlar danpaikolojik bağımlılık yapabilir bu defa da ilaçsız yapabileceğine inanmazsın daha kotu olur. Biraz heyecan katın ilişkinize mesela bir iki gece başbaşa falan. Iyi gelir

Vajinal orgazm tabiki var ama klitoris orgazmdaki hissi daha kuvvetlisi olarak düşün. His ve kasılma aynı yani

Kaç ay sürmüştü o dönem??
Bizim aramızda huzursuzluklar baş göstermeye başlayacak

doğum kontrol hapı ya da antidepresan vs gibi bir şeyler kullanıyor musun?
Hiiiiccc bir hap kullanmıyorum. Hayatımda bir degisiklik olmadı. Ama neden böyle oldu. Kendimi eksik yetersiz hissediyorum.

Vajinal orgasm diye birsey yok ztn hepsi klitoral yalan gerisi ilaki klitorise desip orgasm olunuyor o yüzden takmayin.

Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum. .
Aynı durumdayız seninle. . Tamamen aynı durum. .
Eski konuma bakabilirsin
Ama bu böyle gitmemeli. Daha gencligimin baharında böyle kalmamalıyız.
Eski hazlarimi cokkk özlüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…