- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.127
- 498
Bak merak ettim
Bende merak ettim gerçi tahminim var ama
Ay bana sağlık sorunumdan ötürü günde 1 kaşık tarçın öneriyorlar, yoğurt da yiyorum zaten.Tatlılarınıza biraz tarcın atın
yogurdu tarcınla karıstırıp yiyin birkaç gün sonra farka inanamayacaksınız
Ay bana sağlık sorunumdan ötürü günde 1 kaşık tarçın öneriyorlar, yoğurt da yiyorum zaten.
Sonra düz duvara tırmanmayayım bir de?
O ne kiafrodizyak yiyecekler tüketebilirseniz belki.
Vajinal orgazm tabiki var ama klitoris orgazmdaki hissi daha kuvvetlisi olarak düşün. His ve kasılma aynı yaniBen evlendiğimden beri su vajinal orgazm mi neyse onu yaşayamadim diger turlu oldu hep ve eşimde bende bunun normal olmadığını düşündük
Eşim bana hissettirmek icin uğraştı hep ama olmadı ben yoruldum olmayınca ve isteksizlesmeye başladım eşimde de böyle oldu tabi
Sonra hamile kalınca hepten gitti istek
Bazen istiyorum ama bişey hissedemeyince kötü oluyorum böyle böyle hep bitti iste
Bende sana sorayım madem daha önce normal bi cinselliğin vardı
Gerçekten vajinal orgazm diye bişey var mi cok özür dileyerek soruyorum sen bunu yasadın mi ?
Ay dikkat edeyim madem. İşin sonunda "nefes alsa yeter" moduna girmek de var:)
olabilir valla beni ciddi etkilemişti:)
Kaç ay sürmüştü o dönem??Geçen sene aynısını ben yaşadım.Benim de eşimin ilgisi tamdır bana karşı ve onda hiç bir sorun yoktu.Ne olduysa bana ani bir isteksizlik geldi ortada hiç bir sorun yokken.Ben ama eşimle direk konuştum bunu açık açık söyledim.O da sağolsun hiç üstüme gelmedi sen ne zaman istersen o zaman olur,kendini sakın zorlama benim için dedi.Bende doktora gitmeyi düşünmüştüm ve aniden normale döndüm.Ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum ama eskisi gibi oldum yine.Sanırım dönemsel bir şey bu.
Hiiiiccc bir hap kullanmıyorum. Hayatımda bir degisiklik olmadı. Ama neden böyle oldu. Kendimi eksik yetersiz hissediyorum.doğum kontrol hapı ya da antidepresan vs gibi bir şeyler kullanıyor musun?
Vajinal orgasm diye birsey yok ztn hepsi klitoral yalan gerisi ilaki klitorise desip orgasm olunuyor o yüzden takmayin.Ben evlendiğimden beri su vajinal orgazm mi neyse onu yaşayamadim diger turlu oldu hep ve eşimde bende bunun normal olmadığını düşündük
Eşim bana hissettirmek icin uğraştı hep ama olmadı ben yoruldum olmayınca ve isteksizlesmeye başladım eşimde de böyle oldu tabi
Sonra hamile kalınca hepten gitti istek
Bazen istiyorum ama bişey hissedemeyince kötü oluyorum böyle böyle hep bitti iste
Bende sana sorayım madem daha önce normal bi cinselliğin vardı
Gerçekten vajinal orgazm diye bişey var mi cok özür dileyerek soruyorum sen bunu yasadın mi ?
İnşaallah değildir. Hormon hapları çok büyük korkumProlaktin Kaynaklı bi probleminiz olabilir.
Prolaktin yükseldiğinde isteksizlik kuruluk yaşanır.
Hormonlarınıza baktıranilirsiniz.
Ama bu böyle gitmemeli. Daha gencligimin baharında böyle kalmamalıyız.Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum. .
Aynı durumdayız seninle. . Tamamen aynı durum. .
Eski konuma bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?