gözüm kaydi kusura bakma:(((

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Olayi ozet gececegimm . Bir bucuk yildir evliyiz. Bugune kadar esimin bi yanlisini gormemistim. Geçmiş zaman kullaniyorum farkindaysaniz. Lakin bu oglen isten ciktik ikimizde . Yolu ters oldugu icin arabayi birakip metroya bindik. Duraga gelince onumuzden kisa boylu kilolu bi kiz indi. Kalcasini kivira kivira yurudu. O sira şeytan durttu esime baktim . Gozleri kizin kalcasinda((
Nereye bakiyorsun dedim. Kusura bakma sana yalan soyleyecrk degilim gozum kaydi dedi(( ama fark edince bakmadim çevirdim kafami dedi evet cevirdigini bende gördüm ama ondan şu an sadece tiksiniyorumm . Yataga girmek bana dokunmasina tahammulum yok. Cok dil döktü filan ama cok sogudum.
Güvenemiyorum. Yanimdayken sürekli birilerine bakarmi korkusu yaşıyorum(
Bana bunu yasattigi icin ondan da nefret ediyorum(((
Cevap olarak kusura bakma kemal benimde her an gozum birilerine kayabilir dedim. Ayrica.

valla bilmiyorum ama ilk okudugumda tepkiniz cok tuhaf ve abartılı geldi bana bunu yaşattığı için demişsiniz sanki ne yapmış adam? gözü kaymış size de itiraf etmiş ki dürüst davranmış dikkat çekiyormuş işte bakmış illa iğrenç duygularla mı bakmış olacak .. ayrıca kafamı cevirdim demiş olabilir yani siz de dikkat ceken birşey olsa bakabilirsiniz gözü kaymış olabilir yani ne biliim bana öyle geldi

NEye gözü kayiyor ya pardon da?
Gozunu cikartirim onun
Benim gozum neden kaymiyor peki tanımadığım erkeklerin bi yerlerine?
Cok sinirliyim daha fazla yazamayacagim.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence çok büyütme canım olayı ... valla ne yalan söyleyeyim benim bile gözüm kayıyor öyle kıvrım kıvrım yürüyenlere fiziği güzel olupta güzel giyinenlere ... eşinde dürüstçe söylemiş ne yaptığını kıvırmamış en azından ... sende bi güzel cevap vermişsin bence kocan vermek istediğin mesajı almış bir daha yapmaz öyle bişey

Abartmışsınız. Bu kadar büyütecek bir şey yok.

FiZigi guzel olsa anlayacagim
150 biyunda nerden baksan 80 kilo
BUNUN neyine gozu kayar bi insanin
Sapikca kayar

çok abartmışsın bizde eşimle gezerken dikkat ediyorum öyle şeylere ölü gibi birine baktığını görmedim ama önünde giden birinin tek bakılacak yeri kalçası ister istemez göz görüyor. abes gelmiştir tuhaf gelmiştir adam bakmıştır illa tahrik olduğunu düşünmeyin. bazen bende öyle kalçası anormal birini görünce şuna bak mesela ___teker --- gibi diyip gülüşüyoruz. adamı bunalıma sürükleme hatası yokken üstüne gidersen sonra gider sinirinden bidaha bakar. başarısızlığı kabullenmek gibi yani. uyarmışsın işte yeter ona. hemende nefret etmişsin ne çabuk öyle nefret ediyorsun pesssss....

Son düzenleme:

Bence sen bunu ona yaşattığın için kendine kızmalısın.
Fazla abartmışsın.

Cnm nişanlimla yolda yuruyorduk elbise kalcasnda bi kiz indi.karsiya gecerken ikimizde baktik bakilmicak gibi degildi..bazen an oluyor sen bile bakip höh diyebilirken erkeklerin anlik bakmasi kacinilmaz

Abartmışsınız sanki olabilir insanlık hali
Farklı bir göz ile baktı ise tabiki çok çok yanlış ama
Diğer türlü olabilir herkesin gözü kayabilir illa farklı anlamda bakıyor sayılmaz yani

Canim merhaba suan birazcik tepkilisin o yuzden yazmaya korkuyorum aslinda ama. Bi söz vardir bilir misin ilk bakış lehine sonrakiler aleyhine diye. Insanin istemeden gözü kayabilir onemli olan bunu uzatmamasi ve tekrar dönüp bakmamasi. Benim de basima gelse ben de senin gibi bozulurdum ama buyutmezdim ne de olsa ne hissettigini ona o sekilde cevap vererek anlamasini saglamissin.

Gozunu cikartirim onun

Önümden kalçasını kıvırtarak geçen bir bayana benimde gözüm kayar..
Bu benim kadını arzuladığım veya kalçasını beğendiğim anlamına mı gelir????:26::26:

önünde hareketlı bı cısım var,gözü takılmıştır,bak sende bakmışsın sonuçta..

ılla ıcınden kötü bıse geçmek zorunda degıl adamın..

bende mal mal çok seye bakıyorum..

Gozunu cikartirim onun

sinirliyseniz sakinleşin o zaman.. ben sadece yardımcı olmaya calıştım.. ayrıca şunu söylemeye çalıştım iğrenç duygularla baktığını nereden biliyorsunuz .. sırf bir insan dikkat cekici giyiniyor diye bakabilirsiniz erkek kadın olması fark etmez.. ama her neyse bu benim fikrim.. bu kadar yani .. iyi günlr size

biraz abartmışsın..
yalan söylese bu seferde yalan söyledi baktığını gördüm diye dertlenicektin..
kendi kendine aşamazsan mutlaka psikologtan destek al..
abartılıcak bir şey değil o kadar...

fiziği güzel olsa anlıcamda. fiziktete bişey yok kızın.
abartmışınız...
az önce bi topikten cıktım. adam karısını 3 kez bi otelde aldatmış.bunlarda var yani hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…