gözüm kaydi kusura bakma:(((

Çok abartmışsınız. Eşinzin yerinde olsam ben konuşmazdım bu tepkinin üstüne. Yanından yakışıklı bir oğlan geçse dönüp bakmaz mısın ayol? Kız güzel değildi dicen. E bir anlık bir şeyine takılmıştır gözü. İlişkilerinizi böyle şeylerle kendinize zehir etmeyin yazıktır.

Ego degil sadece sapikca baktigini düşünüyorum
Ayrica kendim 175 boyunda 64 kilo bi bayanim dikkat ederim her zaman
ALLAH KORUSUN

Boyunuzu kendiniz dikkat ederek uzatmadınız heralde

Popo beğenmek sapıkça mı? Ki böyle bir şey bile yok ortada. Poposu büyüktü kıvırta kıvırta gidiyordu dediniz. dikkat çekmişse gözü takılmıştır. Ama yok boşa sen bu adamı sapık bu sapık.

kısa boylu ve kilolu diye detaya girmeni hoş bulmadım...
herkesin fiziği mükemmel olmak zorundamı anlamadım...
çok abartmışsın....
bakmasa iyimiş tabi...

Merhaba canim evet sinirliyim
Aksam eve gidince ona soracagim zaten bunun hesabini.
Herkes diyorki sapikca bakmamistir. Ya pardon da siz nerede yasiyorsunuz
Ben isim geregi iki bin erkegin icindeyim
Bi erkek bi kadinin poposuna nasil iyi niyetle bakar
Şaka mi ya

Önümden kalçasını kıvırtarak geçen bir bayana benimde gözüm kayar..
Bu benim kadını arzuladığım veya kalçasını beğendiğim anlamına mı gelir????:26::26:
Senin bakmanla erkegin bakmasi birmidir sence

NEye gözü kayiyor ya pardon da?
Gozunu cikartirim onun
Benim gozum neden kaymiyor peki tanımadığım erkeklerin bi yerlerine?
Cok sinirliyim daha fazla yazamayacagim.

tepkilerınız hıc normal degıl..komplekslerınızden arının,bıraz kendınıze guvenın..

yasaklar tatlıdır,adamın aklına zorla başka seyler sokuyorsun..

Çok abartmışsınız
Üstelik yaptığınız tasvir hiç hoş değil, kısa, kilolu falan (üstelik erkeklerin çoğu itiraf etmese de bayılıyorlar o kilolulara =))
Gözdür kayar ne var bunda
Kadın olduğumuz halde bizler bile bakıyoruz bu sapıkça duygularımız olduğu anlamına mı gelir ?

BAkmam
Bakmıyorum. ..
Onunda bakmasini istemiyorum.
Illaki yakisikli erkek gorunce bakmam mi gerekiyor bunu kabullenebilmem icin
Bakmak istemiyorum ya

tabiki hoş değil
ama abartmamak gerekir
herşeyde artniyet arama
göz bu kayar
ama kafayı çevirip tekrar dönüp bide yanından geçerken arkasına dönüp bakarsa
bu durum farklı

Ben niye bakıyorum sizce?,
Onu soruyorum..
Kalçasını kıvırtan bir kadına gözü takılır her insanın bir anlık.

O kadar kivirtan bi kız görsem ben bile bakarım. Bakın sizin de dikkatinizi çekmiş art niyetle bakamadıniz ya tamamen insanı bir durum. Bence abartmayin eşinize güveniyorsaniz buyutmeyin bence

Bence de abartmışsınız, bazen benim de dikkatimi çeker, dalabiliyor insan. :44:

FiZigi guzel olsa anlayacagim
150 biyunda nerden baksan 80 kilo
BUNUN neyine gozu kayar bi insanin
Sapikca kayar

kızmanız tepki göstermenizi anlayabilirim ama..
kızı küçümseyici konuşmanızı anlayamam..

bu arada tepki göstermeniz kızmanız bencede normal. göz kaymasıda olsa olamaz..!
göz anlık bakar o gözün görevidir zaten. ama uzun uzun bakamaz..
bu olamaz evet haklısınız.

bu arada bende öyle baksam demeseydiniz iyiydi. ama kızın küsün o tamam..

Son düzenleme:
FiZigi guzel olsa anlayacagim
150 biyunda nerden baksan 80 kilo
BUNUN neyine gozu kayar bi insanin
Sapikca kayar

sapıkça olduğunu düşünmüyorum ... fiziği güzel olana baksada sorun olacaktı senin için ... üstelik sapıkça bi düşünce ile baksa sana açıklamazdı gibi geliyo bana ... geçiştirebilirdi ... bence senin sinirli anına denk gelmiş bu olay ... yoksa çok büyütülecek birşey yok bence ... takıntı haline gelmesin canım dikkat et

bence sızın sorununuz sadece egonuz baksana kısa boylu kılolu falan.. yanı manken olsa olabılırdı oylemı kurtul egondan hepımız ınsanız

Canım benimde eşimin gözü kayar sık sık. Şimdi yazda geldi iyice kayıyor gözleri. Mesela dün dışarı çıktık. Kızlar giyinmiş şortları askılıları doğrusu ben bile bakıyorum imreniyorum. Hamileyim kilo aldım karnım çıktı. Neredeyse hiçbir kıyafetimin içine giremiyorum. Eşimde bakıyor güzel giyinmiş kadınlara bende bakıyorum. İllaki gözü kayıyor insanın. Bende uzun uzun baktımı kızıyorum tabiki ama ufak tefek göz kayması olur yani. Hele birde dikkat çekici oldu mu daracık falan inan çoğu kişi bakar kadın erkek farketmez. Eşinde sana doğruyu söylemiş. Çok fazla takılma bence sinirlerini yıpratma.

BAkmam
Bakmıyorum. ..
Onunda bakmasini istemiyorum.
Illaki yakisikli erkek gorunce bakmam mi gerekiyor bunu kabullenebilmem icin
Bakmak istemiyorum ya

Ay mesela dedim canım. Valla bi brad pitt tipli bişey geçse yanımdan oyy yavrum sen nerden düştün buralara derim ben. O yüzden öyle bir örnek verdim.

Senin eşin de zaten mankene bak yavruya bak beee taş gibi dememiş. Gözü şişko bi popoya takılmış o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…