gözüm kaydi kusura bakma:(((

Bence konu sahibi, biraz büyütmüşsün gibi geldi bana. Şahsen kadın olduğum halde bazen benimde gözüm kayabiliyor abartılı görüntülere.
Eşinden bu yüzden tiksinmen ona biraz haksızlık gibi geldi. Tabi o bakışı gören sensin, aşırı şehvetli bir bakışı varsa bende kızardım.

Ayrıca bence kadın olarak senin bile takılmış ki eşinin takılıp takılmadığına bakmışsın.
Senin dikkatini çeken şey normal de o bakınca neden anormalleşiyor?

FiZigi guzel olsa anlayacagim
150 biyunda nerden baksan 80 kilo
BUNUN neyine gozu kayar bi insanin
Sapikca kayar

Kısa boylu ve kilolu bayanları neden bu kadar küçümsüyorsunuz. Egonuz fazla tavan yapmış belli ki. Ayrıca eşinize bir rahat nefes aldırsanız fena olmaz, bu konunuzda gözü kaydı diğer konunuzda acaba yeğenine ilgisi mi var? Hayatı kendinize en çokta eşinize zindan etmeyin lütfen.

arkadaşlar evli bir erkeğin karşı cinse uzun uzun bakmasını nasıl normal karşılarsınız...
Bu kadar genişlik neden.
Hoş mu gerçekten özellikle evli..

edit: anlık bir bakış değilse bu uzun uzun bakmaktır bunun diğer adı.
anlık olsa 3. kişi tarafından farkedilemez. göz bu görmek zorundadır.
ama bakmak iradeyide devreye sokmaktır.

Son düzenleme:
Ne kadar abartmışsınız öyle :44:
azcık gezin sitenin ''Bir Derdim Var'' bölümünde,
insanlar neler yaşıyo,
adam yürüyen bi kalçaya baktı diye ''bana bunu yaptığı için...'' le başlayan cümleler kurmuşsunuz
şahsen bende bakıyorum, eşimide dürtüyorum ''şunun giydiğine bak, şunun saçlara bak, şu ayakkabıya bi bak nası durmuş vs vs''
azcık özgüven ya
öyle 1,73 üm 64 kiloyum falan demişsiniz ama o küçümsediğiniz hatunu kıskandığınızdan adama neler etmişsiniz

cok abartmissiniz, koca popolu memeli insanlara ben bile bakiyorum.
o diil de siz bu kiskanclikla evlenmeyi basarabildiginize gore bu adam gercekten cok iyi bir adam :) ustelik popoya kilitlenme konusunda bile yalan soyleyip kivirma ihtiyaci hissetmemis, durust temiz biri. asiri triplerinizle bunaltip kendinizden sogutmayin adami.
hadi bir iki saat trip atsaniz neyse, dokunamiyorum vs cok cok cok abartili.

arkadaşlar evli bir erkeğin karşı cinse uzun uzun bakmasını nasıl normal karşılarsınız...
Bu kadar genişlik neden.

Siz mi sapıttınız konuyu yoksa başka biri mi?
Uzun uzun bakmamış ki zaten.
Hatta kendisi demiş “gözüm takıldı” diye.
Uzun uzun bakması zaten hoş bir durum değil.

ben farkında değildim ama kilo aldığım bir dönemde bende hep başkalarının bacaklarına bakıyormuşum. eşim söylemişti.
(bacaklarım kalındı da )

belki farkında bile değildi baktığının :44:

o kadarcık mı eee gayet normal ben bayan olduğum halde bakıyorum bazen öyle curetkar giyenler var ki adamcağaz ne yapsın gözü kaymış bence normal bişe bu büyütmeye değmez

Bu kadar genişlik neden.

uzun uzun baktı demedı,gözü kaymış..

biz kendımız ıstedıgımıze bakarken ıyı de,erkekler bakınca mı sapıkça oluyor..

gözü olan bakar..

ikinci kez dönüp bakmadığı sürece bi sorun yok bence olabilir bazen ben bile bakıyorum yani göz kayması denen bişey var, belki büyüklüğünden bakmıştır belki salladığından belki gözü kaymıştır olabilir.

sırf eşiniz baktı diye kızı böyle aşağılamanız ne kadar doğru?kiloluda olsa kısa da olsa kadın kadındır ve kilolu bayanlarda seksi ve güzeldir.ki kendine baktırdığına göre öyleymişte zaten.bakma konusunda haklısınız sizin yanınızda böyle bişey yapması hoş değil ki kusura bakma demesinden de art niyetli bi bakış olduğu anlaşılıyo.ama büyütüp sorun yapılmaması gerek bana göre.

Siz mi sapıttınız konuyu yoksa başka biri mi?
Uzun uzun bakmamış ki zaten.
Hatta kendisi demiş “gözüm takıldı” diye.
Uzun uzun bakması zaten hoş bir durum değil.

ANLIK BAKMAMIŞ ANLIK OLSA TEPKİ ÇEKMEZ ZATEN. 1-2 sn yeden fazla bakadurmak uzun uzun bakmaktır evet.
anlık olsa gözü kaysa bunu başka bi insan farkedemez zaten çünkü. göz bu görmek zorundadır..
bakmaksa istek üzrine görmeyi devam ettirmektir. işte budur hoş olmayan

ayrica esiniz prno da izliyor, buna ne diyorsunuz? haaaayiiir kesinlikle izlemezzz gozlerini oyarim, cok kizacagimi bilir ve izlemez, noel baba diye bir sey var

Son düzenleme:
Bazen kadınlar öyle giyiniyor öyle yürüyor ki ben bile bakıyorum. Evet bakmamak gerek ama göz kaymasindan bahsediyoruz. Öyle bir hal aldık ki kadınlar olarak çıplak gezelim ama bakmasınlar diyoruz böyle bir ortamda göz kaymaması çok zor. Eşiniz hatasını anladiysa üstüne gitmeyin..

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Sapikca kayar

fiziği güzel olsa sorun olmayacak yani, o da iyiymiş ayrıca sizde ki gereksiz özgüven bebişim, allah korusun 2 kortizon iğnesi ile o aşağıladığınız kızdan beter oluverirsiniz, yavaş o yüzden

ayyy yerim seni ben bu ne güzel yorum duuu

adama at gözlüğü taksaydı bari diyeceğim ama bilemedim valla acıdım kız adamaaaaa

Sapikca kayar

Ego degil sadece sapikca baktigini düşünüyorum
Ayrica kendim 175 boyunda 64 kilo bi bayanim dikkat ederim her zaman
ALLAH KORUSUN

Su iki yorumunuzu alintiladim ki yuksek egonuzun tavan yaptigini gorunuz.

Oncelikle esinizin sizin yaninizda ya da degil bir kadina bakmasi hata ancak esiniz size aciklamasini yapmis zaten....

Kaldi ki kucumseyerek anlattiginiz kadin belki de bir cok erkegin hayalindeki kadindir. Anlatmak istedigim herkes manken! Gibi kadin sevmez. Etli butlu kadinlari da sevenler de vardir.

Bir soz vardir ya yemegin salcalisi kadinin kalcalisi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…