- 8 Haziran 2014
- 830
- 326
- 73
- 34
- Konu Sahibi Anneoluncaanladim
-
Nerden başlayım bilmiyorum. Aslında iyi gden bi bi evliliğim var. Maddi hic bi sıkıntımız yok. Ailelerde aramız en iyi seviyede. Aileler birbiriyle vok uyu anlasiyo falan... Ama bugun olan bisey beni cok düşündürdü. Bi cenaze nedeniyle geçtiğimiz iki gun babamlara kaldım esim sehr dışına cikti. Babamlar Allah razı olsun iki gun beni el üstünde tuttular. Nasıl ozlemisim o evde kalmayı :) farkettim ki esimi hic ozlememisim. Hatta eşimde geldiginde beni oyle heyecanlı falan görmeyince şaşırdı.( cunku biz bi gece ayrı yatsak sabaha kadar mesajlasiriz 2 senelik evliyiz) eve geldik iste bugun çocukla uğraştım ev isi ütü falan ama resmen k.ç.mdan terledim. Kucuk görümcem de vardı. Neyse iftarı zor bela yetiştirdim ama yemek tuzlu olmus biraz bide dolaba icecek koyup soğutmayı unutmusum. Kardeşim yasında görünmcemin yanında bana üstten üstten konuştu."temizligi falan bırak yapma bana tam bi iftar hazırla yeter baska bisey istemem" falan diye sinir oldum kan beynime sıçradı. Aldım içeceği koydum icine de bes tane buz attım, bes Dakika'ya soğur uzatma konuyu dedim. Aradan on saniye gecti "bu yemeğe iki kere mı tuz attın" yok diyorum "zehir olmus bu" "zehir gibi acı" "yenmez bu"
Nasıl sinirlendiysem görümcem anladi ellerine saglık abla cok guzel olmus falan dedi ama benim sinir tepeme geldi bi kere. Nese daha sknra görümcem gitti esim dışarı cikti aradım söyledim Suna Suna inanılmaz sinrlendim
Diye kapadım teli. Arkasından özür mesajları falan. Diyeceksiniz ki konu kapanmış ne guzel.
Ama oyle hissetmiyorum iste 4 yıl once yurtdışı masteri düşünen,ozgur,yemekmis,temizlik,ütü giremeyen ben. Simdi ne oldum. Onun icin bunları geriye atmıştım ama deger miydi. Neydim-ne oldumsadece bunaldım kızlar. Icim daraldi. Sizi de sıktım kusura bakmayın
Onceden muhteşem bakimliydm birbucuk yillik evliyim bugün bi baktim deterjanlardan ellerim resmen eskimiş aynada kendime bi. Baktim annemi özledim SUMSUK gibi evde annemle muhabbeti ve bu aksam agladim ne oldum ben dedim ama esimide seviyorum çok degisik
Ben bekarım ama 3 yıla yakın ilişkim var. Ben abarttığını düşünüyorum. Şu kocanın yaptığını şuan bana da babam yapıyo mesela, oyüzden sanırım evlenince hiç yadırgamayacağım. Bu tür ufak şeyleri çok takmamak lazım. Yüzün mü düştü "insanım her an her şeyi dört dörtlük yapamayabilirim beğenmediysen yemeyebilirsin" de çekil kenara. Babam böyle yaptığında annem hep mutfak bak burada kendin pişir biz yiyelim beğenmiyosan der hep
Bakım olayına gelince bu olayı hiiiç anlamıyorum mesela evlendiniz de bakımsız olacak kadar ne değişti? Evlenmeden önce hiç ütü yapıp ev süpürmedin mi? Bence fazlaca bunalmışsın her şey gözüne batıyo:26: Benim evlenen arkadaşlarım ne güzel her tatilde bi'yerlere kaçıyolar eşleriyle, bakım desen sanki daha bi'bakımlılar. Gençsiniz sonuçta salmayın böyle her şeyde kendinizi
Evliliğin olayı bu zaten.
Evliliğin erkeğe sefa, kadına cefa olduğunu düşünüyorum ben de.
Neden çünkü temizliğini, yemeğini yapan var, düzenli cinsel hayatı var.
İşe gitsin gelsin, çöreklensin.
Bir de mırın kırın etsin.
Bence cevabını esirgeme ve kaldırıp totosunu yardım etsin.
Ben beceremedim belki sen yapabilirsin.
Sen iyi sessiz kalmışsın.
Bana salamı kalın kestim diye ekmeğin içinden çıkartıp önüme koymuştu ben kalın salam yemem diye.
Ben de salamı fırlatmıştım
Ertesi gün de incecik kesip karşısında yemiştim
Hey gidi günler
bekarlık bambaska,evlilik bambaska bence ..
aslında elimizde olan seylerin kıymetini bilmiyoruz ..
eşininizin Allah korusun vefatını düşünün ve kıymetini bilin ..
işlerimiz çok yorucu ama kadınız üstesinden geliriz insallah..
mutluluklar diliyorum ..[/QUOTEb
Bide o bi benim vefatımı düşünseaslında ben nankörlüğüne sinirlendim patlma oldu iste
Onceden muhteşem bakimliydm birbucuk yillik evliyim bugün bi baktim deterjanlardan ellerim resmen eskimiş aynada kendime bi. Baktim annemi özledim SUMSUK gibi evde annemle muhabbeti ve bu aksam agladim ne oldum ben dedim ama esimide seviyorum çok degisik
Bide o bi benim vefatımı düşünseaslında ben nankörlüğüne sinirlendim patlma oldu iste
ne desem bilemedim
bi anlık nefes almak istemişsinz artık
yaş kaç ?
Okuyunca kendim geldi gözümün önüne belki evli degilim suan ama simdiden oyle cok fedakarliklar yapiyorumki sevdigim adam icin bende aynenn suan neydim ne oldum dedim kendi kendime. Iste bende kendimi kaybedisimden dolayi hep huzursuz musum meger. Benki girmedigi gormedi mekan olsun benki ilim okuma delisi bi insan hergun keyfimce yasayan sıkıntı edinmeyen insan evlenmeden ne kadar kasiyorum kendimi. Suan evlilikten bile korktum. allah mutlulugunu arttirsin yaa. Ama sikayet etsektee bi sure sonra sevgimizden kadinlik fitratindan yumusuyoruz en azinsan ben oyleyim. Iki ilgi alaka iniyor yelkenlerr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
büyütüyosunuz...sizin yerinizde olmak isteyen okadar insan vardır ki şu kk'da..şükredin halinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?