- 8 Haziran 2014
- 830
- 326
- 73
- 34
- Konu Sahibi Anneoluncaanladim
-
Arasira oyle heyheylrr herkese geliyor bana da olur arasira bi pişmanlık gibi bir duygu.erkekler bazen anlqyissiz ve duygusuz oluyorlar
Ahhh Allah sabır versin size bol bol ne diyim :/ insallah gönlünüzde olur hersey
Canım ya senin icinde cok uzuldum.insallah gönlünce yasarsın Ben normalde cok sakinimdir ama ise nankörlük gelince hele ki gorumcemin yanında sinirlerim fırladı. Aksam,gece sahurda özür diledi ama benim dersim özür duymak degildi. Hayr bide Arkadaşlarıyla cikti sahurda geldi iyice sinirledim bide diyo ki gel sahuruma arkadaşlık et (regl olduğumdan oruç degilim) yaticam dedim yattım. Gece gelmis beni uyuyo zannediyo karanlıkta (bende sinirden u
:))) gelmis sacımı oksuyo ben senin degerini bilemiyorum falan filan laflar. Buyutulecek bi sorun degil belki ama ne biliyim dert oldu bana
Ayyyy canim bnm boswer takma butun erkkler ole sanirim yeni ewlisin o yuzden dert ediniyorsun bnde oyleydim aglardim bn yurt disindayim annm turkiyede knstrdysam onu 2 dk anca kimsem yok burdq insan bir sure snra alisiyor laflara
Seviyorum seviyirum kesinlikle. Sorun nerde biliyor musun. Benim bu hayatta en kaldiramadigim sey nankörlük. Yani ben onun icin bu kadar sey yaparken onun suratını eksite eksite el kadar cocugun yanında zehir gibi olmus bu yenmez demesi nankörlük. Tamam ben illa yesin demiyorum ama o sekilde tepki vermesi cok yanlış. Kv buyuk görümcem falan her yerde der. Anneoldumben ornek gösterilir herkese daha once fırın acmamış kız iki yıl boyunca bebeğine de Gül gibi baktı evine de seni herkese ornek gösteriyoruz maşallah sana diye. Disarda ki insanlar farkediyor da aynı evde ki adam boyle yapınca sinirleniyorum. Ya bazı geceler yorgunluktan uyuyamiyorum. Ben oma karsi nasıl hassassam oda bana oyle olmalı. Bunlarım dışında esimi cok seviyorum ve butun bunları severek yapıyorum. Ama nankörlük oldu muuuuu...
aslında bunlar küçük şeyler uzatmamak lazım ama ben de aynı senin gibiyim..üstelik senin bu anlattığın olayın değişik versiyornları biz de 2 günde bir olur ..her seferinde alttan alayım bunun için sinirlenmeyeyim diyorum ama kendimi tutamıyorum..çocuklarımı çok çok seviyorum ama evlilik müessesesi benim doğama tersmiş yani..benim vazgeçtiklerimi ve de evlenmeden önce nasıl biri olduğumu hiç yazmayayım....
sen yine şükret bu durum bizdeki gibi sık yaşanmıyormuş..
Oek yeni sayılmaz aslında iki sene oldu. Yurtdışında yasamak zor ya uzuldum senin icin
nankör eş! ben çok alınganımdır eşim böyle bişey yapsa bir kaç gün yemek filan hazırlamazdım herhalde zaten beğenmiyosun diye :)
Sorun ne yani ortada sorun yokken sorun olsun tartışma çıksın diye büyütmüşsünüz. Master filan yapsaydınız çalışsaydınız eşiniz mi çalıştırmadı, şartlarını baştan konuşsaydınız evinize de kadın alırdınız. Zaten ailenize gittiğinizde özlemediğiniz için daha doğru anne evinde olmanın sevinciyle öyle hissettiğiniz için eve gelince de gerilmişsiniz. Çok uzun saatler oruç tutuluyor ve ilk aranan şey gerçekten soğuk bir su eşiniz de ev işi yapma ama yemekleri tam yap demi aç olduğu için yani ev işini de yap yemekleri de yap dememiş kendine göre tuzlu olmuş demiş olabilir canım dikkat etmemişimdir deyip geçiştirebilirdiniz ya da bana göre değil diyebilirdiniz kapanırdı. Evlilik böyle bir şey ondan ayrılıp başkasıyla da evlenseniz o ev işleri yemek işleri bitmeyecek ki. Siz zaten ailenizden geldiğiniz için hassasmışsınız büyütecek bir şey yok bence.
Nerden başlayım bilmiyorum. Aslında iyi gden bi bi evliliğim var. Maddi hic bi sıkıntımız yok. Ailelerde aramız en iyi seviyede. Aileler birbiriyle vok uyu anlasiyo falan... Ama bugun olan bisey beni cok düşündürdü. Bi cenaze nedeniyle geçtiğimiz iki gun babamlara kaldım esim sehr dışına cikti. Babamlar Allah razı olsun iki gun beni el üstünde tuttular. Nasıl ozlemisim o evde kalmayı :) farkettim ki esimi hic ozlememisim. Hatta eşimde geldiginde beni oyle heyecanlı falan görmeyince şaşırdı.( cunku biz bi gece ayrı yatsak sabaha kadar mesajlasiriz 2 senelik evliyiz) eve geldik iste bugun çocukla uğraştım ev isi ütü falan ama resmen k.ç.mdan terledim. Kucuk görümcem de vardı. Neyse iftarı zor bela yetiştirdim ama yemek tuzlu olmus biraz bide dolaba icecek koyup soğutmayı unutmusum. Kardeşim yasında görünmcemin yanında bana üstten üstten konuştu."temizligi falan bırak yapma bana tam bi iftar hazırla yeter baska bisey istemem" falan diye sinir oldum kan beynime sıçradı. Aldım içeceği koydum icine de bes tane buz attım, bes Dakika'ya soğur uzatma konuyu dedim. Aradan on saniye gecti "bu yemeğe iki kere mı tuz attın" yok diyorum "zehir olmus bu" "zehir gibi acı" "yenmez bu"
Nasıl sinirlendiysem görümcem anladi ellerine saglık abla cok guzel olmus falan dedi ama benim sinir tepeme geldi bi kere. Nese daha sknra görümcem gitti esim dışarı cikti aradım söyledim Suna Suna inanılmaz sinrlendim
Diye kapadım teli. Arkasından özür mesajları falan. Diyeceksiniz ki konu kapanmış ne guzel.
Ama oyle hissetmiyorum iste 4 yıl once yurtdışı masteri düşünen,ozgur,yemekmis,temizlik,ütü giremeyen ben. Simdi ne oldum. Onun icin bunları geriye atmıştım ama deger miydi. Neydim-ne oldumsadece bunaldım kızlar. Icim daraldi. Sizi de sıktım kusura bakmayın
Soğuk suyu zaten yanindaydi icecek olarak soğuk ayran vardı biye ayran var gazoz yokdu derdi. Ayrıca yemeğe bi saat kala sutlac yoa tatlı olarak dediği icin bi elim sutlac da bi elim yemekte oldugundandir o yemeğin tuzu. Ayrıca ben alttan alabilyosam oda en azından sunu yapabilir "hayatım ya bu yemek tuzlu olmus baska bisey yiyelim" ki daha once bunu da yasadık. Ayrıca benim kardeşim varken söylenen en ufak seyden küslük yapan biri kesı kardeşi yanında da dikkatli olmalı degil mı. Onun yarın saat bakmaya dayanamadıgi bebeğimize ben butun gun bakıyorum resmen bi yerlerim terliyorsa esim de iftardan bi saat once uyanıyorsa butun gun sonuc olarak hassas olunması gereken taraf bence benim. Bunun yani sıra ben zaten başkasıyla evlensem daha iyi olur da demedim ki esimi seviyirum yani
valla tepki alınca hemen değiştiyorsunuz yazdıklarınızı. Soğuk su koymayı unutmuşum buz attım içine soğur şimdi dedim dediniz şimdi de soğuk suyu vardı yanında diyorsunuz. Hem yemeği zor yetiştirdim diyorsunuz hem sütlaçta yaptım diyorsunuz ama ilk yazdığınızda hiçte bahsetmediniz bu yüzden fazla tuz attım diye. Eşiniz çalışmıyor mu da yatıyor iftara bir saat kala kalkıyor diyorsunuz. Sonuçta çalışsanız tamam ama çalışmıyorsunuz ütünüz varsa ev işini başka gün yapın hem zaten iftar çok geç saatlerde açılıyor yani zaman çok fazla iki saat önceden başlasanız ki bu da 6.30 filan eder o zamana kadar evin işleri on kere biter her işi bir güne sığdırmaya çalışmayın oruç hali eşiniz yemekler tam olsun soğuk olsun istiyor bu kadar yani soğuk su koymak çok mu zor. Sütlaç yapmakla sabahtan soğuk su koymanın bağlantısını da kuramadım zaten. Benim yengem de çalışmıyor dayım da pimpiriklidir erkekler daha çok su tüketiyor şişelerce su koyulur ayrıca çeşit çeşit içecekler olur dayım da olmadığı zaman sorun yapar tüm gün çalışıyor hem kendi ağzınızla demişsiniz anneme gittim özlemedim diye oradan dönünce de ailenizden ayrıldığınız için gereksiz tepki vermişsiniz kardeşi olabilir ama kardeşinin yanında hakaret etmiyor ki neden böyle oldu diyor neden soğuk su koymadın diyor bu yani.Hem bir de özrünü de dilemiş ama olay nerede kopuyor biliyor musunuz ailem el üstünde tuttu özlemişim eşim geldiğinde soğuk davrandım, yok mastwr yapan özgür biriykem yemek temizlik yapan biri oldum işte sorun burada. Bunlar bahanesi olmuş annenizin evine gidince bekarlığı özlemişsiniz. Ama pekala çocuğu kreşe verip ya da ailenize baktırıp çalışmaya devam edebilirdiniz. Neden evlenince bıraktınız. Eşiniz size hiçbir şey diyemeyecek mi bir hatanızı söyleyemeyecek mi hep canım gülüm balım mı demek zorunda takdir mi etmek zorunda yemek tuzlu olmuş neden soğuk su yok demek gibi hakkı da mı yok normal gün olsa neyse ama Ramazan yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?