Gözüm mü acildi :(

Canım ben bakımımı yaparım zaten onu birkamadim cok sukur :)) ama inan evlenmeden ütü temizlik yemek elim değmedi ama ben esime severek yaptım hepsini oyle de yapicam. Bundan degil şikayetim sadece o nankörlük olunca ben inanılmaz bunalıyorum ve sinirleniyorum.benim babam anneme bi kere dahi ters bisi söylemedi ben kendimi bildim bileli

Bütün dertler geliiirrr geceeer insallah cok yaralamadan. Sonuca bakilirsa hersey guzel bi anlik bunalim gözümüzde daha iyi yerlerde olabilecegimiz hayalleri canlandiriyor belkide o düşündügümuz eskilerde olsak başka sorunlar olacak imtihan dunyasi yaa bu. Ne eşimizden vazgecebiliyoruz nede rahat ediyoruz :) kendimizce cikariyoruz sorunlari iste :)) gecsin bunlar inşallah cok mutlu olmak dualariyla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayallerin neyse yap. Vazgecmek hayatini sana zindan esine dr zindan edecek. Hic mutlu olmayacaksin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne olurdu söyleyeyim mi
O zaman da bu 4 yıl sonra siz o kişi için bunlardan vazgeçmemiş olacaktınız ve burada konu açacaktınız yüzde 90 şöyle...

Kültürlüyüm güzel olduğumu da düşünüyorum yüksek lisansımı yurt dışında yaptım ama orada tabi tanışamadım kimseyle evlenemedim .... Şimdi de şu yaştan sonra tanışmak da zorlaştı birileriyle...Önceden bir fırsatım vardı ama olmadı..Evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorum artık ben de..

Herkes bir diğer alternatif daha güzel sanıyor.Halbuki her zaman içinde bulunduğumuzu sevsek o zaman mutlu olabiliriz bence

Son düzenleme:
daha dün eşim bana bulasiklari yikamissn yerleştirseydin bari die grdi konuya filancagilin eşi kaç kere iftara misafir aldi biz almadk diye bi ton laf sayarak dwam etti(almama sebebim zor bi hamilelik geciriyorm 6-7 kisiye yemek yapabileck hc dermanim yok suan,ki alma mecburiyetmde yok iş yerindn bekar arkadaslari)
bu arada bende gül gbi baba ewimi ardimda birakp bin km gurbete geldm,burda tekiz kimsemiz yok butn gün ewdeym tek basima sıkıldm demedm daha zor durumda birakmaym onu die,gece nöbetleri olur gder,is saatleri hc belli dgl,diş görewe gder gelmez 1-2 gün..
baba ewinde de yumurtadan bska biseyi bilmedn ewlendim:) ama yaranilmiyo bunu anladim kendime göre ne fedakarliklar yaptm nelerdn wazgectm ama ona göre aksama kadar yatiyorm hc bisy yapmiyorm mantiqi,agla agla dündn beri helak oldum eşimdn gelen ince nagme özür dilerm Allah razi olsun ya sanki hersey silndi o laflari unuttm mu hayr ama iste napilr ki bende blmiyorm

Ahh canım benim o babalarin dedigi en kotu laf bile olsa insan esinden ve onun ailesinden duyunca oyle kolay gecistiremiyor insan iste evlende gor diyorum :))

Valla bu üç yılda evine de gittim, yemek de yaptım bi'şey derse yapıştırıyorum cevabını. Evlendiğimizde de farklı olmaz sanmıyorum neticede babam nasılsa eşim de artık hayat arkadaşım olacak. Öyle her lafa bozulup içimizde yer edersek erkenden yaşlanırız vallaBi'de ramazanda erkekler kafayı yiyo açlıktan

Valla senin sorunun o kısımda demek ki. Benim canım babama ben hep Allah'tan kadın değilsin baba senden çok pis kaynana olurdu derim hep Adam makarna yaparken bile koyduğun salçaya bakar çok koyuyosun der ama illa bi'şey der Hep mi böyle ki? Belki ramazanda açlıktan sinirleri geriliyodur:44:

Bence vok abarttiginizi dusunuyorum Ben kynnmla ysyrdum ve kaynim. Ymk yprdik eltimle Ben mesela dolma bune hic iyi olmamis diyen bir kaynim var haline sukret esimde yemegi bgnmemisse esinn dedigi gibi Der bide Surat asar kalpinden yapmamissin Der haydi artk gelde kns inatlas yok her kelimede kalpinden yapsaydin super olur diyor sizinkisi yinede iyi üzür dilemis ya sennnnn bana sorrrrrrrrr.........

Dogru söylüyorsun canım haklisin. Bende oyle yapicam gelsin yardıma kadın o zaman. Sanki ben cok merakliyim ev temizlemeye :) iste gorumcemin yanında yuksek yuksek konusunca delirdim napiyim

Ahhh Allah sabır versin size bol bol ne diyim :/ insallah gönlünüzde olur hersey

Hayallerden vazgeçince genelde kişilerin düştüğü bir durum bu. Bana sorarsanız asla değmez.

Son düzenleme:

Canım ya senin icinde cok uzuldum.insallah gönlünce yasarsın Ben normalde cok sakinimdir ama ise nankörlük gelince hele ki gorumcemin yanında sinirlerim fırladı. Aksam,gece sahurda özür diledi ama benim dersim özür duymak degildi. Hayr bide Arkadaşlarıyla cikti sahurda geldi iyice sinirledim bide diyo ki gel sahuruma arkadaşlık et (regl olduğumdan oruç degilim) yaticam dedim yattım. Gece gelmis beni uyuyo zannediyo karanlıkta (bende sinirden uyumadım
:))) gelmis sacımı oksuyo ben senin degerini bilemiyorum falan filan laflar. Buyutulecek bi sorun degil belki ama ne biliyim dert oldu bana

Canım ccoooook teşekkür ederim guzel dikeklerim icin

Haklisin canım :) aslında ben vazgeçtiklerinden pisman degilim. Esimi vok seviyorum. Evliliğimi de. Sakinimdir de. Ama isim icine nankörlük gelince delirdim iste

Utuye temizlige eliniz degmemis. Anneniz yapiyordu sanirim. O kadincagiz hic mi bunalmadi??? Evlenmeseydiniz sonsuza kadar anneniz mi yapacakti???

bazen sıkılabiliyo insan işte..
geçmişe geri dönemeyeceğine göre bu günün kıymetini bilemek lazım..

Utuye temizlige eliniz degmemis. Anneniz yapiyordu sanirim. O kadincagiz hic mi bunalmadi??? Evlenmeseydiniz sonsuza kadar anneniz mi yapacakti???

Burda hava atar gibi konuşmuş olmamak icin söylemiyorum ama evimize düzenli kadın gelirdi temizlige,yemegi cogu zaman asci yapardı son 7-8 yıldır, ütü icinde anlaşmalı bi yerimiz vardı. O yuzden annem rahatı binlerce sukur

bence başka problemlerin var bilnç altında çünkü evet temizlik yaptın yoruldun yemek tuzlu oldu filan ama bu kadar uzatmaya degecek birşey göremedim açıkcası eşini yeterince sevdiğine emin misin

Seviyorum seviyirum kesinlikle. Sorun nerde biliyor musun. Benim bu hayatta en kaldiramadigim sey nankörlük. Yani ben onun icin bu kadar sey yaparken onun suratını eksite eksite el kadar cocugun yanında zehir gibi olmus bu yenmez demesi nankörlük. Tamam ben illa yesin demiyorum ama o sekilde tepki vermesi cok yanlış. Kv buyuk görümcem falan her yerde der. Anneoldumben ornek gösterilir herkese daha once fırın acmamış kız iki yıl boyunca bebeğine de Gül gibi baktı evine de seni herkese ornek gösteriyoruz maşallah sana diye. Disarda ki insanlar farkediyor da aynı evde ki adam boyle yapınca sinirleniyorum. Ya bazı geceler yorgunluktan uyuyamiyorum. Ben oma karsi nasıl hassassam oda bana oyle olmalı. Bunlarım dışında esimi cok seviyorum ve butun bunları severek yapıyorum. Ama nankörlük oldu muuuuu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…