- 8 Haziran 2014
- 830
- 326
- 73
- 34
- Konu Sahibi Anneoluncaanladim
-
Ben bekarım ama 3 yıla yakın ilişkim var. Ben abarttığını düşünüyorum. Şu kocanın yaptığını şuan bana da babam yapıyo mesela, oyüzden sanırım evlenince hiç yadırgamayacağım. Bu tür ufak şeyleri çok takmamak lazım. Yüzün mü düştü "insanım her an her şeyi dört dörtlük yapamayabilirim beğenmediysen yemeyebilirsin" de çekil kenara. Babam böyle yaptığında annem hep mutfak bak burada kendin pişir biz yiyelim beğenmiyosan der hep
Bakım olayına gelince bu olayı hiiiç anlamıyorum mesela evlendiniz de bakımsız olacak kadar ne değişti? Evlenmeden önce hiç ütü yapıp ev süpürmedin mi? Bence fazlaca bunalmışsın her şey gözüne batıyo:26: Benim evlenen arkadaşlarım ne güzel her tatilde bi'yerlere kaçıyolar eşleriyle, bakım desen sanki daha bi'bakımlılar. Gençsiniz sonuçta salmayın böyle her şeyde kendinizi
Ahh canım benim o babalarin dedigi en kotu laf bile olsa insan esinden ve onun ailesinden duyunca oyle kolay gecistiremiyor insan iste evlende gor diyorum :))
Canım ben bakımımı yaparım zaten onu birkamadim cok sukur :)) ama inan evlenmeden ütü temizlik yemek elim değmedi ama ben esime severek yaptım hepsini oyle de yapicam. Bundan degil şikayetim sadece o nankörlük olunca ben inanılmaz bunalıyorum ve sinirleniyorum.benim babam anneme bi kere dahi ters bisi söylemedi ben kendimi bildim bileli
Nerden başlayım bilmiyorum. Aslında iyi gden bi bi evliliğim var. Maddi hic bi sıkıntımız yok. Ailelerde aramız en iyi seviyede. Aileler birbiriyle vok uyu anlasiyo falan... Ama bugun olan bisey beni cok düşündürdü. Bi cenaze nedeniyle geçtiğimiz iki gun babamlara kaldım esim sehr dışına cikti. Babamlar Allah razı olsun iki gun beni el üstünde tuttular. Nasıl ozlemisim o evde kalmayı :) farkettim ki esimi hic ozlememisim. Hatta eşimde geldiginde beni oyle heyecanlı falan görmeyince şaşırdı.( cunku biz bi gece ayrı yatsak sabaha kadar mesajlasiriz 2 senelik evliyiz) eve geldik iste bugun çocukla uğraştım ev isi ütü falan ama resmen k.ç.mdan terledim. Kucuk görümcem de vardı. Neyse iftarı zor bela yetiştirdim ama yemek tuzlu olmus biraz bide dolaba icecek koyup soğutmayı unutmusum. Kardeşim yasında görünmcemin yanında bana üstten üstten konuştu."temizligi falan bırak yapma bana tam bi iftar hazırla yeter baska bisey istemem" falan diye sinir oldum kan beynime sıçradı. Aldım içeceği koydum icine de bes tane buz attım, bes Dakika'ya soğur uzatma konuyu dedim. Aradan on saniye gecti "bu yemeğe iki kere mı tuz attın" yok diyorum "zehir olmus bu" "zehir gibi acı" "yenmez bu"
Nasıl sinirlendiysem görümcem anladi ellerine saglık abla cok guzel olmus falan dedi ama benim sinir tepeme geldi bi kere. Nese daha sknra görümcem gitti esim dışarı cikti aradım söyledim Suna Suna inanılmaz sinrlendim
Diye kapadım teli. Arkasından özür mesajları falan. Diyeceksiniz ki konu kapanmış ne guzel.
Ama oyle hissetmiyorum iste 4 yıl once yurtdışı masteri düşünen,ozgur,yemekmis,temizlik,ütü giremeyen ben. Simdi ne oldum. Onun icin bunları geriye atmıştım ama deger miydi. Neydim-ne oldumsadece bunaldım kızlar. Icim daraldi. Sizi de sıktım kusura bakmayın
Oyle diyosa madem sende ev icin yardimci al kendine ev isi bakma sadece mutfakla ilgilenirsin hemde esinle ilgilenirsin oluyo boyle seyler bence bugun sikilmissin ondan uzuluyorsun onunda sıkıntısı vardir belki benim esimde oyle yapti ilk razanin girdigi gunler de evi topla sil supur yemek yap ufacik bisey eksik olsun olay yapti bende haftada yardimci cagiriyorum iyi oluyor yemek yapip coxukla ilgileniyorum cok sikma kendinide doldurma ben yoruldum falan diye o zaman iyi olmuyo bak gerçekten
Bence vok abarttiginizi dusunuyorum Ben kynnmla ysyrdum ve kaynim. Ymk yprdik eltimle Ben mesela dolma bune hic iyi olmamis diyen bir kaynim var haline sukret esimde yemegi bgnmemisse esinn dedigi gibi Der bide Surat asar kalpinden yapmamissin Der haydi artk gelde kns inatlas yok her kelimede kalpinden yapsaydin super olur diyor sizinkisi yinede iyi üzür dilemis ya sennnnn bana sorrrrrrrrr.........
Bence vok abarttiginizi dusunuyorum Ben kynnmla ysyrdum ve kaynim. Ymk yprdik eltimle Ben mesela dolma bune hic iyi olmamis diyen bir kaynim var haline sukret esimde yemegi bgnmemisse esinn dedigi gibi Der bide Surat asar kalpinden yapmamissin Der haydi artk gelde kns inatlas yok her kelimede kalpinden yapsaydin super olur diyor sizinkisi yinede iyi üzür dilemis ya sennnnn bana sorrrrrrrrr.........
daha dün eşim bana bulasiklari yikamissn yerleştirseydin bari die grdi konuya filancagilin eşi kaç kere iftara misafir aldi biz almadk diye bi ton laf sayarak dwam etti(almama sebebim zor bi hamilelik geciriyorm 6-7 kisiye yemek yapabileck hc dermanim yok suan,ki alma mecburiyetmde yok iş yerindn bekar arkadaslari)
bu arada bende gül gbi baba ewimi ardimda birakp bin km gurbete geldm,burda tekiz kimsemiz yok butn gün ewdeym tek basima sıkıldm demedm daha zor durumda birakmaym onu die,gece nöbetleri olur gder,is saatleri hc belli dgl,diş görewe gder gelmez 1-2 gün..
baba ewinde de yumurtadan bska biseyi bilmedn ewlendim:) ama yaranilmiyo bunu anladim kendime göre ne fedakarliklar yaptm nelerdn wazgectm ama ona göre aksama kadar yatiyorm hc bisy yapmiyorm mantiqi,agla agla dündn beri helak oldum eşimdn gelen ince nagme özür dilerm Allah razi olsun ya sanki hersey silndi o laflari unuttm mu hayr ama iste napilr ki bende blmiyorm
Bütün dertler geliiirrr geceeer insallah cok yaralamadan. Sonuca bakilirsa hersey guzel bi anlik bunalim gözümüzde daha iyi yerlerde olabilecegimiz hayalleri canlandiriyor belkide o düşündügümuz eskilerde olsak başka sorunlar olacak imtihan dunyasi yaa bu. Ne eşimizden vazgecebiliyoruz nede rahat ediyoruz :) kendimizce cikariyoruz sorunlari iste :)) gecsin bunlar inşallah cok mutlu olmak dualariyla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne olurdu söyleyeyim mi
O zaman da bu 4 yıl sonra siz o kişi için bunlardan vazgeçmemiş olacaktınız ve burada konu açacaktınız yüzde 90 şöyle...
Kültürlüyüm güzel olduğumu da düşünüyorum yüksek lisansımı yurt dışında yaptım ama orada tabi tanışamadım kimseyle evlenemedim .... Şimdi de şu yaştan sonra tanışmak da zorlaştı birileriyle...Önceden bir fırsatım vardı ama olmadı..Evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorum artık ben de..
Herkes bir diğer alternatif daha güzel sanıyor.Halbuki her zaman içinde bulunduğumuzu sevsek o zaman mutlu olabiliriz bence
Canım ben bakımımı yaparım zaten onu birkamadim cok sukur :)) ama inan evlenmeden ütü temizlik yemek elim değmedi ama ben esime severek yaptım hepsini oyle de yapicam. Bundan degil şikayetim sadece o nankörlük olunca ben inanılmaz bunalıyorum ve sinirleniyorum.benim babam anneme bi kere dahi ters bisi söylemedi ben kendimi bildim bileli
Utuye temizlige eliniz degmemis. Anneniz yapiyordu sanirim. O kadincagiz hic mi bunalmadi??? Evlenmeseydiniz sonsuza kadar anneniz mi yapacakti???
bence başka problemlerin var bilnç altında çünkü evet temizlik yaptın yoruldun yemek tuzlu oldu filan ama bu kadar uzatmaya degecek birşey göremedim açıkcası eşini yeterince sevdiğine emin misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?