Gozüme birsey oldu

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Düz çizgileri yamuk ve dalgalı mı görüyorsunuz?
Evet oyle , ara ara devam ediyor ama geciyor aileme soyledim doktora goturmekeri icin , cok telefona bakmaktandir falan dediler

Evet oyle , ara ara devam ediyor ama geciyor aileme soyledim doktora goturmekeri icin , cok telefona bakmaktandir falan dediler
Canım çok geciktirmeden doktora gidin, kardeşimde de böyle bir durum olmuştu ve gözünden anjiyo oldu şu anda da tedavi süreci devam ediyor. Sarı nokta hastalığına benzer bir durum olduğu söylendi, gözünden iğne vuruldu ve birkaç kere daha vurulması gerekebilir. Çok geçmiş olsun canım tekrardan, umarım ciddi bir durum değildir

Bir an önce doktora gıtmelısın...Eğer ki ailen bu konuda duyarsız kalıyorsa canının acıdığını söyle..Hemen bir göz doktoruna görünmen gerekiyor..Yaşın küçükmüş korkutmak istemiyorum kesinlikle birşey yoktur inşallah Rabbim seni korusun...Bir uzaktan yakınımız 30' lu yaşlarında göz bulanıklığıyla gitti doktora ve sonucu kötü şeyler çıktı yazmak istemiyorum...16 yaşındaymışsın aileni ikna edebilirsin sizler bilinçli bireylersiniz sonucunu da burada paylaş ki herkes bilgilensin :KK200:

Yaaa acil bi durum lutfen yardımcı olun , simdi ben yemek yiyodum sonra birden sol gozume bisey oldu bulanik goruyorum sol gozumle yatam bulanık diyemem ama dalgalı gibi ve o gozume cok fazla ısık geliyor o yuzden bulanık goruyorum ve birden oldu , anneme soyledim gozumu dinlendir dedi gecistirdi , hastsaneye galanda gidemem kar var heryer buzlu , sizce ne olmus okabilir nasıl gecer kafayi yemek uzereyim napicam?
Durup dururken bulanık görmeye başlamış olmanız mikrop kapmış olabileceğini düşündürdü bana. En kısa sürede hastaneye gidin lütfen ama gidene kadar da sabah akşam pamuğa çay döküp gözünüzü o pamukla silin.

Back
X