Gözüme uyku girmiyor, yardim edin arkadaslar..

YA bu yüzünü evlendikten sonra gösterseydi ?
Ve sizi her konuda baskılayıp arzu etmediğiniz bir hayata çekip hayatınızı zindan etseydi.
Bence erken davranmış ve kafanızdaki acabaların cevabı olmuş.
ÖNCESİNDE o yoktu sadece yanınızdan geçti gelecekte hayırlı bir insan belkide yolda.
Hayırlısını dileyelim hayırlısı olsun....

İyiki evlenmeden göstermiş gerçek yüzünü
Ya evlendiğinzde baş gösterseydi bu durum?
Sizli belli kalıplara sokmak isteyip, sizin ne istediğinizin umrunda olmadığı bir evlilik olsaydı?
Elbette şuan kendinizi kötü hissediyorsunuz ama ağlamayın sevinin bence kurtulduğunuza
Umarım bundan sonrası yolunuz çok aydınlık olur, Rabbim gönlünüze göre insanlar çıkarır karşınıza

Tavrını düşüncesini evlenmeden belirtmiş çok şükür, zaman kesinlikle herşeyin ilacı ve herşey zamanla çok çok çok güzel olacak. Hep böyle düşün.

Önerileriniz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim,
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle

Amin, ne güzel dualar etmişsiniz hep birlikte inşallah
Geçecek inşallah, daha güçlü hissediyorum

Tavrını düşüncesini evlenmeden belirtmiş çok şükür, zaman kesinlikle herşeyin ilacı ve herşey zamanla çok çok çok güzel olacak. Hep böyle düşün.
Inşallah, çok umutvarım. Umarım çabucak geçer ve bu çiğ davranışları tebessümle hatirlarim

Sen bu BDV'de şu zamana kadar gördüğün en zeki derdi olan insansın. Bu dert bile değil. Ben müslüman değilim ama sizin inancınızda şöyle diyorlar çok severim 'Allah'ın sevdiği kuluymuşsun'
Canım benim çok tesekkurler, çok naziksin. O kadar samimi yazmışsın ki iyi insan olmanın ırk yada dinle ilgili olmadığını birkez daha herkese hatırlatmış oldun. Güzel kalbinden öpüyorum seni

Sen ne yazarsan ben zevkle okurum @GangstaWalk
Sağ olsun arkadaşlar beni kendime getirdi. Biraz da evde olmanın etkisiyle buhrana girmişim, bugün iş güç derken aklıma bile gelmedi. Hatta dönüş yolunda akşama ne yesem diye başlayan gündelik denklemlerime bile dönmüştüm :)

Sağ olsun eski x sayesinde de dini hassasiyetimin hangi noktaya kadar esnedigini anladım. Sonraki adımlarım daha bilinçli olacak artık.

Hoca torunu yorumunu ben de iyi bilirim Dedeme mi yakışmıyor cevabı artık bende hazır cevaplar lugatina girdi sayende

Bu arada Allah rahmet eylesin, dedeni tanımış olmayı, o çardakta uzun uzun dinlemeyi, her fırsatta antredeki kitaplıktan kitap aşırmayı çok isterdim. Benim rahmetli dedem de çok okurdu, konuşmayı anlatmayı çok severdi. Bi de babaneme çok âşıktı, bu konu her konuşmada açılırdı

Bunlari düşününce aman ya benim öküzün üzülecek neresi varmış dedim

Canım benim hızır gibi yetiştin ve güzelliklerle geldin. Çok teşekkür ederim desteğin için

Değişik diyecek söz bulamıyorum yani yaşanmışlıklar ve onca zaman seni. Tanıdığı gibi sevmeli insanlar ve din ile ilgili konularda da kimse kimsenin yaptığı ibadet ve inançlarıyla ilgili hak sahibi olamaz onca hacı hoca diye geçinen insanlar var ama gerçekten ahlaklılar mı düşünmek lazım.

Ya bence abartılacak birşey yok.Eger başta sıkan biri olsaydı kendini baştan belli ederdi.Zamanla sohbetlere gittiğinde veya dini iyice öğrendiği için senden de bir takım istekleri olmuş olabilir.

Çok enteresan ben de çok benzer bir durum yaşadım. Öğretmendi. Yazın memlekete gitmişti ve oraya gittikten sonra böyle şeyler söyledi. Ve Ramazan ayıydı. Ben de kafası karıştı herhalde alttan alayım gelene kadar dedim ve o her konuyu açtığında tamam bakarız belki kapanabilirim falan bile diyordum. Ama inatla benim görüşümde biriyle yapamayacağını söyledi ayrıldık.
10 gün sonra birden beni kardeşlerimi ve arkadaşlarımı engelledi facebooktan. Allah allah derken engellemeyi unuttuğu bir arkadaşım arayıp X'in profilinde türbanlı bi kızla fotoğrafı var hayırdır dedi!!!
Meğersem boynuz yiyormuşum bitirmek için bahane bulamayınca burdan vurayım demiş!!!
Yani demem o ki sinyalleri iyi takip et

Gittiği yerlerde konuşulan konular fikrini değiştirmesine neden olmuş belli ki. Ya da ilişkiye başlarken nasıl olsa ben bunu değiştiririm ilerde diye düşünmüştür. Her türlü birbirinize uygun değilsiniz zaten olmazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…