- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
- Konu Sahibi LimonReceli
-
Cok tesekkurler cevabınız için, tek avuntum henüz kaybetmedigim yıllarım.Daha önce böyle bir adammış, ben nasıl göremedim diye kendinizi yiyip bitirmeyin.
Değişmiş olabilir, girdiği ortamlar onu değiştirmiş olabilir. Eğer yeni hali tavrı size uymuyorsa ayrılmanız en iyisi.
Nice insanlar var evlendikten sonra görüyor bu durumları. Siz en azından bunu yaşamadınız. Flört ya da nişanlılık birbirini tanıma dönemi zaten.
Kaybettiğim yıllar diye düşünmeyin, kurtardığınız ömrünüze bakmayı deneyin.
Inşallah, çok teşekkür ederim. 2018 hepinize oh dedirtecek mutluluklar getirsin inşalla hilk yorumlara katiliyorum, ya evli olsaydiniz, cocugunuz olsaydi ne yapacaktiniz? Cok hayirli olmus kendini gostermesi, kimmis de o sizi hasa dine davet edecek? Oh deyin, derin bir nefes alin ve kendiniz gibi, kendi dilinizden anlayan bir es secin, mutlu olun:)
Cok güzel özetlemişsiniz teşekkür ederim. Evet sürekli dile getirmesi beni iyice irite etti ve yapay gelmeye başladı.Ben seni yıllarca kandırmış olduğunu düşünmedim nedense.Düşünceleri anca oturmuş ve ne istediğini yeni anlamış olabilir.
Böyle şeyleri haddinden fazla ağzına alıp irdeleyenlerden hep rahatsız olmuşumdur.
En doğru benim,en doğru bu..Ahirette beraber olmak falan,kendinden eminlik, itici duruyor.Biliyor musun o da olmamışlıktan,çiğlikten..Yoksa takva güzel birşey tabi ki.
Sen bana daha samimi geldin,çağrısı seni sevindirmemiş irrite etmiş demek ki ters birşeyler var,iyi niyetinden yapmış olsa böyle tepki vermezdin herhalde.(Gerçi bunda kötü niyet de olmaz da söyleme şekli belki yanlış)
Evlendiğinizde mutsuz olabilirsiniz hakkınızda hayırlısı olur inşallah..
Cok tesekkur ederim güzel temenniniz icinO tipleri iyi bilirim.Yapmacık haller vs.Gerçek dindarlar zaten kimseye baskı yapmıyor.Giden yıllarınıza üzülmeyin , daha çok yılınız da gidebilirdi evlenirseniz.Evlenince baskıları artardı emin olun.
Aramıza hoşgeldin arkadaşım,Arkadaslar ben uzun zamandır okuyucuyum uzaktan uzağa siteyi ama yeni üye oldum, hepinize merhaba.
Konu sahibi arkadaşım, bence gercekten sansin varmış nisanlinin bu yuzu evlenmeden ve cocuk yapmadan ortaya cikmis, yoksa 'kocam beni değiştirmek istiyor, kucuk bebegim de var, sizce boşanmalı miyim?' diye konu acan bir kisi olacaktan büyük ihtimalle yakin bir zamanda.
Teşekkürler, zihnimde bitirdim zaten. Inşallah ilk fırsatta şehir değişikliği de yapacağım. Dua edin bana lütfen, bunlarla uğraştığıma çok uzgunjmUzak durun uzak durun uzak duruUzböylesi ömür tüketir sonra kendine sormamak için ben ne yaptım diye uzak duruuunn
Evet haklısınız,Herşey bi tarafa siz saygınızı yitirmişsiniz ona,yaptıkları saçma sapan geliyor,kimse kimsenin imanını bilemez,günahını bilirsin ama tevbesinden haberin yoktur sus derler,alışkanlığınıza verdiğiniz emeğe herşeye üzülebikirsiniz,ki üzülün inanın zaman ilaçtır herşeye çaredir ama bu adamı kaybettiğinize üzülmeyin.
Evet, malesef beni adam etmeye çalışıyormuş ve artık adam olmayacağıma ikna olmuş beyimiz. Yetiştiği ortamda ve kültüründe erillik var malesef, ne kadar torpiledi zannetsem de bitmedi eminim.Bi' de yeni gördüm , sizi adam edicekmiş öyle mi? "Adam etmek" bile buram buram erillik kokan bir deyimdir.Önce kendisi "adam" olabilseymiş madem.O yaşlarda bir insanın hayat görüşü netleşmiştir çoktan.Rüzgar nerden eserse oraya yöneliyor gibi bir hal sezdim yazdıklarınızda o kişi için.Gitsin kimle oluyorsa olsun.Emin olun hemen her kadın böyle bir ilişki yaşıyor din baskısı vs. yüzünden biten.Bunun sonu da yok üstelik.Hep bi' adım ötesini isterdi sizden , taviz tavizi getirirdi.Üzülmeyin.Derin bir nefes alın.Hayatınızın yeni dönemine merhaba diyin. :)
Tesekkur ederim, insallah :))Inşallah o istediği gibi birini bulur evlenir sende kendine göre birini bulur evlenirsiniz ikinizde mutlu olun hayırlı akşamlar :)
Gangstacim iyiki geldin, hosgeldin, biliyordum geleceğini ve içimi rahatlatacak beni kendime getirecek şeyler söyleyeceğini
Harbiden ne hırpalamışım ben kendimi
Bi sadaka filan mı versem kurtuldum diye.
Aileni anlatınca bizimkiler canlandı gözümde, bizde de yeni jenerasyon turist gibi :) Ama birbirine saygılı, eğlenceli vakit geçiren insanlar. Nasıl da körmüşüm , nişanımda erkek kuzenlerim sarıldı tebrik etti diye resmen kötü yola düşmüş muamelesi gördüm
Sen daha erken farketmissin canim en azından nisan filan olmadan kurtulmuşsun.
O saçma sapan akıl verme dikte etme olayları ufaktan bizde de başlamıştı ama vardır ya bi kurbağa haşlama hikayesi onun gibi. Pişene kadar anlamadım ben de. Ve dün olay patladı:) Bi de akşam konuşalım diye beni eve davet etmez mi, caiz değil dedim haklisin diyor
Yilbasi indiriminden yeni makyaj malzemeleri almistim, onlari kullanip bi gezmeye gideyim en iyisi :)
Iyiki geldinYokuspokus Çok teşekkür ederim
Evet, malesef beni adam etmeye çalışıyormuş ve artık adam olmayacağıma ikna olmuş beyimiz. Yetiştiği ortamda ve kültüründe erillik var malesef, ne kadar torpiledi zannetsem de bitmedi eminim.
Evet, hala kişiliği oturmamış, benlik arayışı içinde. Dönem dönem gündemi değişir. Ama bu sefer haddini aştı, kabul edilir değil davranışları.
Bana uzak ve yolu açık olsun. O kadar irite oldum ki korkuyorum artık hayattan.
Inşallah yeni hayatım güzellikler getirsin, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
SüpersinnnCok cok cok tesekkur ederim,
Insanların dini hassasiyetini kullanarak şov yapan insanlardan tiksinirdim ki benim de başımda varmış bir tane.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim, şimdi daha iyiyim ve yeni başlayan hayatim için planlar bile yapmaya başladım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?