• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözüme uyku girmiyor, yardim edin arkadaslar..

Konu tam olarak Dini.
Ortalığı boş buldunuz Kazen Kazen Mune Mune yok diye açıyosunuz Dini konuları.
Gelelim nişanlınıza nerden biliyosunuz özenti olduğunu? Açıpta kalbinemi baktınız? Siz zaten müslümanım diyorsunuz sonra beni dine davet etti diyorsunuz. Kötülüğünüzü istemiş gibi bunun nesinden incindiniz? Adam zaten sohbetlere gidiyomuş maşallah. Birşeyleri daha iyi idrak etmiş olamazmı? Nesi karakteri oturmamışlık oluyor bunun?
Yorumunuz için teşekkür ederim ama size cevap vermeyeceğim. Konuyu anlayan arkadaşlar zaten güzel yorumlar yaptı. Mune Mune Ve Kazen Kazen de aradaki ayrımı yapar siz merak etmeyin.

Konu tam olarak Dini.
Ortalığı boş buldunuz Kazen Kazen Mune Mune yok diye açıyosunuz Dini konuları.
Gelelim nişanlınıza nerden biliyosunuz özenti olduğunu? Açıpta kalbinemi baktınız? Siz zaten müslümanım diyorsunuz sonra beni dine davet etti diyorsunuz. Kötülüğünüzü istemiş gibi bunun nesinden incindiniz? Adam zaten sohbetlere gidiyomuş maşallah. Birşeyleri daha iyi idrak etmiş olamazmı? Nesi karakteri oturmamışlık oluyor bunun?
Duygularıma tercüme olmuşsunuz:KK66:
Söz konusu din olunca, karakteri oturmamış oluyor nedense :KK34:

Sen sukret ki evlenmeden yapmis bunu evlenseydin belki ayrılmakta zorlanacaktin kurtulmussun iste boyle baskici kendi inanclarinda direten biriyle ayni evde nefes bile alamazdin

Sen sukret ki evlenmeden yapmis bunu evlenseydin belki ayrılmakta zorlanacaktin kurtulmussun iste boyle baskici kendi inanclarinda direten biriyle ayni evde nefes bile alamazdin
Ahh çok teşekkür ederim, aşırıya kaçan herşey sahteleşir ya tam da buna inanıyorum.. Aynı odada çalıştığım bey arkadaşımı bile sorun etti de ben anlamamışım. Ne kadar şükretsem azdır, 5 yıl sonrasını hayal dahi edemiyorum

Seni en iyi anlayan biri benim dicem sana cunku 5 yillik birliktelegim ailesinin ogluna kapansin baskisiyla bitti.. oglu 5 yil sonra karsima kapanacaksin dedi hatta carsaf istediler , iliskinin basinda benim nasil biri oldugumu biliyordu bile isteye 1.5 ay pesimden kosup oyle karar vermistik iliskiye ve benim ailemle tanismisti'ki benim annem ve babam kapali 5 vakit namazinda gecen ay haca gidp geldiler ama ablam ve beni asla zorlamadilar hic birsey icin. .. Evet acigiz ama abarti bi acikligimiz yok , onlara gore sacimizin acik olmasi oje surmemiz bile aciklikmis.. aileler gelmisti tanismaya hersey super gecmisti (oyle yansittilar geldiklerinde) ama gittiler ve ertesi gun ogullarina kapanirsa olur bu is dediler bende beni sen nasil tanidin kabul ettin 5 yil bile isteye hayatimdaydin dedim sustu, bi sartim var dedim hemen soyle yaparim dedi senin ablan acilsin bende kapanicam dedim degisim böyle olur dedim... Kalakaldi ve tabiki bitti iliski. . 7 yil kimseyi almadim hayatima yine ayni seyleri yasarim diye korktum ve 6,5 aydir hayatimda beni oldugum gibi kabul eden degistirmek istemeyen tabi dinsiz imansizda olmayan☺ zaten en basindan herseyi konusup oyle adim attigim bir adam var cok sukur hayatimda..

Allah seni kurtarmis sevin bemce .Evlendikten sonra gorseydin daha mi iyi olurdu.Bunlar dindar insanlar degiller hava icin kullanirlar dini.Basta guzel geldin de noldu sonradan? İsleri gucleri yalan olmus insanlarin.Sen canini sikma.İyi olmus .Esim de kapali bir aile maensubu.Hic de sorun olmadi .Kimseyi ilgilendirmez çünkü.Eski nisanlin karektersizlik yapmis.

Çok açık bir aile olsanız ne yazar? Kimi ne ilgilendirir? Kimin haddine başkasını dine davet etmek? Herkes kendinden sorumludur. İyi ki ayrılmışsınız arkanıza bakmadan kaçın.

Hayatımız da hiç keşkeler olmasa ama insanoğlu her hata bir ders
Nişanlınız tipindeki insanlar karşısındakini olduğu gibi kabul etmek yerine kendilerine uydurmaya çalışır ve böyle insanlardan oldum olası nefret ettim.
Olayın dini boyutu ilgilendirmiyor beni sadece size"adam edicem seni " tavrıyla yaklaşan bir ukaladan kurtulmuşsunuz.
Geçmiş olsun ;)

Çok açık bir aile olsanız ne yazar? Kimi ne ilgilendirir? Kimin haddine başkasını dine davet etmek? Herkes kendinden sorumludur. İyi ki ayrılmışsınız arkanıza bakmadan kaçın.
Psikolijimi ne hale getirmis ki bu detayi bile aciklamak zorunda hissetmisim kendimi :/
Cok tesekkurler, evet bu da bana acı bir tecrübe oldu ve koşmaya başladım bile :))

Seni en iyi anlayan biri benim dicem sana cunku 5 yillik birliktelegim ailesinin ogluna kapansin baskisiyla bitti.. oglu 5 yil sonra karsima kapanacaksin dedi hatta carsaf istediler , iliskinin basinda benim nasil biri oldugumu biliyordu bile isteye 1.5 ay pesimden kosup oyle karar vermistik iliskiye ve benim ailemle tanismisti'ki benim annem ve babam kapali 5 vakit namazinda gecen ay haca gidp geldiler ama ablam ve beni asla zorlamadilar hic birsey icin. .. Evet acigiz ama abarti bi acikligimiz yok , onlara gore sacimizin acik olmasi oje surmemiz bile aciklikmis.. aileler gelmisti tanismaya hersey super gecmisti (oyle yansittilar geldiklerinde) ama gittiler ve ertesi gun ogullarina kapanirsa olur bu is dediler bende beni sen nasil tanidin kabul ettin 5 yil bile isteye hayatimdaydin dedim sustu, bi sartim var dedim hemen soyle yaparim dedi senin ablan acilsin bende kapanicam dedim degisim böyle olur dedim... Kalakaldi ve tabiki bitti iliski. . 7 yil kimseyi almadim hayatima yine ayni seyleri yasarim diye korktum ve 6,5 aydir hayatimda beni oldugum gibi kabul eden degistirmek istemeyen tabi dinsiz imansizda olmayan☺ zaten en basindan herseyi konusup oyle adim attigim bir adam var cok sukur hayatimda..
Maşallah, öncelikle yeni ilişkinize çok sevindim. Umarım herşey gönlünüze göre olur.

Evet benim de kabullenemedigim bu aslında, yıllardır ben böyleyim zaten kimseye umut vermedim. Adam sinsice plan yapmış beni adam edecekmiş akli sıra!

Insanların başkalarına olan hoşgörüsüzlüğünü ve saygisizligini kabullenemiyorum cidden. Otekilestirmeye çalışıyorlar malesef.
Eski erkek arkadaşınız da insanlık karakter gibi güzelliklerin bir akesuvara bağlayamayacak kadar önemli olduğunu anlamıştır inşallah sayenizde. En azından insanlık için güzel birşey yapmışsınız:))

Allah seni kurtarmis sevin bemce .Evlendikten sonra gorseydin daha mi iyi olurdu.Bunlar dindar insanlar degiller hava icin kullanirlar dini.Basta guzel geldin de noldu sonradan? İsleri gucleri yalan olmus insanlarin.Sen canini sikma.İyi olmus .Esim de kapali bir aile maensubu.Hic de sorun olmadi .Kimseyi ilgilendirmez çünkü.Eski nisanlin karektersizlik yapmis.
Cok tesekkur ederim desteğiniz için,
Yaşadığım ilde din tüccarlığı aranılan bir özellik maalesef, haliyle tarif ettiğiniz insanlar gözümde canlanıyor.

Hayatımız da hiç keşkeler olmasa ama insanoğlu her hata bir ders
Nişanlınız tipindeki insanlar karşısındakini olduğu gibi kabul etmek yerine kendilerine uydurmaya çalışır ve böyle insanlardan oldum olası nefret ettim.
Olayın dini boyutu ilgilendirmiyor beni sadece size"adam edicem seni " tavrıyla yaklaşan bir ukaladan kurtulmuşsunuz.
Geçmiş olsun :KK66:
Evet keşke olmasa ama dediginiz gibi sağlam bir tecrübe oldu :)
Ukalaligini ve kustahligini hiç kabul etmedi ama şimdi düşünüyorum da ailecek beni adam etmeye çalışmışlar :KK70::KK70:
Şükürler olsun ki geç de olsa anladim

Kandırıldığını düşünmüyorum. İnsanlar değişebilir ve nişanlı da değişmiş. Bu değişim seni rahatsız edici şekilde olmuş. Kapanmayı düşünmediğin için ayrılma fikri mantıklı.

Evet keşke olmasa ama dediginiz gibi sağlam bir tecrübe oldu :)
Ukalaligini ve kustahligini hiç kabul etmedi ama şimdi düşünüyorum da ailecek beni adam etmeye çalışmışlar :KK70::KK70:
Şükürler olsun ki geç de olsa anladim
Neyse hanelerinden 1 sevap point eksilmiş oldu
Önünde ki maçlara baksın artık :D

Düğünden bir gün sonrada yapabilirdi bu konuşmayı..
Allaha şükret sevgili kuluymuşsun ki daha nişanlıyken sana göstermiş bu işin olmayacağını.

Karşına daha neler çıkar emin olarak.Hiç üzülme.

Ben evlendikden 2 ay sonra annemin yeni evine gezmeye gittim 2gün kaldım,temizlik hizmet iş güç yardım amaçlı..bu arada pekde hamarat değilim ama hamarat bulmuşlar demekki beni görmeye çiçekli çikolatalı gelen komşular oldu;))

Eşim 2gün sonra hafta sonu geldi..kahve yaptım.dur sana çikolata ikram edeyim dedim.bir güzel yedi..bir tane daha versene derken beni istemeye geldiler da dedim.
Yok artık dedi! Dedim vallahi bekar sanmışlar...
Güldük geçtik.Sonradan eşimin inceden o istedikleri damat adayı adam evlenmiş mi diye gizli takip etmesi de eğlencemiz oldu..

Niye anlattım bunu yani yeni insanlar yeni başlangıçlar hep bir yerde bekliyor sizi emin olun ve pozitif olun.

Merhaba arkadaşlar,
Bugün tatil güya ama ben sabaha kadar uyuyamadım :/ okuyup yardımcı olursanız çok sevinirim.

Nisanliyim, ikimiz de orta halli ailelerin cocuguyuz. Onlar biraz daha muhafazakar, biz biraz daha rahatız. Yani açık bi insanım, oje, makyaj bakım severim. Sevgili nişanlım da en başta böyle sevdiğini, bi başkası da olsa kapalı bir hanımla olamayacağını söylerdi. Gayet egitimli, modern, inançlı ama yobaz olmayan bi adamdı ki ben de öyleyim.

Neyse bu haftanin bir gunu sohbete filan da giderdi ama beni ilgilendiren bir durum yoktu, zira birlikte gittiğimiz de oldu. Saygı duydum, Allah biliyor rahatsız olacağım bir durum da değil.
Peki sonra ne mi oldu?
Bu adam dün resmen beni dine davet etti. (Elhamdülillah müslümanım zaten). Ahirette de birlikte olabilecek bir eş istiyormuş kendine. Resmen benim inancımı küçük gördü, benimle yarışa girdi.
Adam bildiğin tuttuğuna vaizlik yapan, herşeye kendince dini yorum getirmeye çalışan yapmacık bi adama dönüştü.

Allah kalbimi biliyor öyle incindim ki, ve sonsuza dek sildim onu aklımdan. Resmen yıllardır kandırmış beni. Yaa benim halim tavrım ortada zaten, böyle bir eş istemiyordun madem niye çaldın yillarimi.
Onun istediği hayatin bana uzak olmadığını, ama bunu bi başkası istediği için yaparsam riyakârlık olacağını söyledim. Ayrılmak istedim, ilk işim de şehir değişikliği olacak. Öyle çok incindim ki 2 gündür gözyaşıma hakim olamıyorum. Ve yillarimi verdiğim ilişkim bi yalan üzerine kuruluymuş.

Nasıl bu kadar aptal olabildim, hala karakteri oturmamış kişilik arayışı içinde olan bir adam olduğunu nasıl anlayamadım. (Bu kadar abartı yasamasinin özenti olduğunu dusunuyorum) Bi yalan üzerine ilişkiyi nasıl kurdurdum, Allahım ben nasıl atlatacağım bunu.

Not:Arkadaşlar rica ediyorum dini içerikli yorum yapmayın, konum kapansın istemiyorum zira çok kötü durumdayım. Mesele din değil dini bahane ederek değişen ve beni küçük gören eski nişanlım..
Üzüldüm ya belki klasik olucak ama neler geldi geçti bu da geçer
Uyıyamayacaksın tabi kolay mı
Yılların gitmiş
Geçicek gidicek yani merak etme
Zamanla geçicek

hayatini degistirebilir bir insan saygim sonsuz ama benimkine mudahale etmesin isterim ... kendisine once icki icme deseydiniz size sanane derdi hocami oldun derdi ... o yuzden uzulmeye gerek yok ... ben allahtan baska kimse icin degismem ...kimseyede dayatmam

Back
X