• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözüme uyku girmiyor, yardim edin arkadaslar..

Size uygun değilmiş, erken farketmeniz iyi olmuş ama bu yeni yaşadığı bir değişim de olabilir. Sizi kandırdığını düşünmeyin. Yabancı bir arkadaşım vardı, sevgilisiyle sabahlara kadar partiledikleri ortamlarda tanışmışlardı. Sonradan ikisi birden müslüman olmuş, kız kapanmış , namaza başlamışlar falan.Sonra evlendiler. Bu süreç ve değişimi birlikte yaşadıkları için herşey çok tatlıydı onlar için. Ancak siz de baskı var, bir gece alkol alırken sizi islama çağırması ironik. Kendinizi üzmeyin. Daha size uygun birine denk gelecektir. Size musmutlu yıllar ve bir ömür diliyorum
Cok tesekkurler cevabınız için. Evet üç noktalarda yaşadığı ve bana psikolojik baskı kurduğu için bende ters tepti aslında. Bir hafta önce mini eteğime iltifatlar yağdıran adam bugün beni nefsine köle olmuşsun diye yargılıyor.
En hayırlısı bitmesi bence de

Koca bir yalan üzerine ilişki kurmuşum diye düşünmeyin.
Ben adamın sizi kandırdığını düşünmüyorum.
Olabilir, fikirler değişebilir.
Belki fikri değişti, önceliği olmayan bir şeyi öncelik oluverdi.

Size karşı da dürüst olmuş bence.
Aksi olsa evlendikten sonra baskı falan yapardı yani..

Hayırlısı olsun.
Herkes her anlamda dengini bulsun ve mutlu olsun inşallah..

Hic uzulmeyin. Vardir her iste bi hayir.
Herkesin inanci kendine.
Insallah en kisa zamanda daha iyileri cikacaktir karsiniza. Emin olun gozyaslariniza degmez.
Cok cok cok tesekkur ederim güzel dilekleriniz için, inşallah geçer de kurtulurum bi an önce. Tüm güzellikler sizinle olsun :)

Koca bir yalan üzerine ilişki kurmuşum diye düşünmeyin.
Ben adamın sizi kandırdığını düşünmüyorum.
Olabilir, fikirler değişebilir.
Belki fikri değişti, önceliği olmayan bir şeyi öncelik oluverdi.

Size karşı da dürüst olmuş bence.
Aksi olsa evlendikten sonra baskı falan yapardı yani..

Hayırlısı olsun.
Herkes her anlamda dengini bulsun ve mutlu olsun inşallah..
Fikirleri biraz samimiyetsiz geliyor aslında, özenti gibi. Bi de beni yargılayacak küstahlığı hangi din verir ki ölümlü bir kula.
Amin inşallah, hepimiz için. Sevgiler

Size uygun değilmiş, erken farketmeniz iyi olmuş ama bu yeni yaşadığı bir değişim de olabilir. Sizi kandırdığını düşünmeyin. Yabancı bir arkadaşım vardı, sevgilisiyle sabahlara kadar partiledikleri ortamlarda tanışmışlardı. Sonradan ikisi birden müslüman olmuş, kız kapanmış , namaza başlamışlar falan.Sonra evlendiler. Bu süreç ve değişimi birlikte yaşadıkları için herşey çok tatlıydı onlar için. Ancak siz de baskı var, bir gece alkol alırken sizi islama çağırması ironik. Kendinizi üzmeyin. Daha size uygun birine denk gelecektir. Size musmutlu yıllar ve bir ömür diliyorum

Ya bunun tersini de benim arkadaş yaşadı. İşte kendi ve ailesi baya muhafazakar, eşi de tesettürlü. Ama arkadaş çocuklar da doğduktan sonra ateizme kaydı.
Çok enteresan, eşinin aslında dini inancı gereği boşaması lazım arkadaşı ama olmuyor da işte öyle. İdare etmeye çalışıyorlar.

Ya bunun tersini de benim arkadaş yaşadı. İşte kendi ve ailesi baya muhafazakar, eşi de tesettürlü. Ama arkadaş çocuklar da doğduktan sonra ateizme kaydı.
Çok enteresan, eşinin aslında dini inancı gereği boşaması lazım arkadaşı ama olmuyor da işte öyle. İdare etmeye çalışıyorlar.
Off bu daha kötü cidden ya. Bi de çocuklar varmış. Çok üzüldüm. Allah yardım etsin

Çok sinirleniyorum bu meselelere. Demekki içten içe değiştiririm demiş.
Hiç üzülmeyin. İnşalalh çok daha iyileri çıksın karşınıza.

Çok sinirleniyorum bu meselelere. Demekki içten içe değiştiririm demiş.
Hiç üzülmeyin. İnşalalh çok daha iyileri çıksın karşınıza.
Evet malesef,
Zaten bizzat itiraf etti. Ben seni yıllardır adam etmeye çalışıyorum, adam olmayacağını anladım git kim ederse etsin dedi.
Şoke oldum, yıllarca sinsi sinsi plan yapmış üzerimde. Çok üzgünüm gerçekten bunları yaşadığıma.
Inşallah :KK200:
Sevgiler

Off bu daha kötü cidden ya. Bi de çocuklar varmış. Çok üzüldüm. Allah yardım etsin

Bakın bu arkadaşı ben de yıllardır tanıyorum, eşi de asla diyemez beni kandırdı diye.
Ama işte bazen değişim kaçınılmaz oluyor demek ki ve birden de olabiliyor.

Sizin mesajları takip etmeye çalıştım, sanki ex sinyalleri veriyormuş da kendi bile kendini kandırıyormuş gibi geldi. Ben o yüzden kötü niyet sezmedim. Ama elbette sizin açınızdan kabul edilecek bir değişim değil.

Kısa sürede huzuru bulursunuz umarım :)

Bakın bu arkadaşı ben de yıllardır tanıyorum, eşi de asla diyemez beni kandırdı diye.
Ama işte bazen değişim kaçınılmaz oluyor demek ki ve birden de olabiliyor.

Sizin mesajları takip etmeye çalıştım, sanki ex sinyalleri veriyormuş da kendi bile kendini kandırıyormuş gibi geldi. Ben o yüzden kötü niyet sezmedim. Ama elbette sizin açınızdan kabul edilecek bir değişim değil.

Kısa sürede huzuru bulursunuz umarım :)
Cok tesekkur ederim, umarım hepimiz için 2018 güzellikler getirsin :KK200:

Evet malesef,
Zaten bizzat itiraf etti. Ben seni yıllardır adam etmeye çalışıyorum, adam olmayacağını anladım git kim ederse etsin dedi.
Şoke oldum, yıllarca sinsi sinsi plan yapmış üzerimde. Çok üzgünüm gerçekten bunları yaşadığıma.
Inşallah :KK200:
Sevgiler
Bugün 1 ocakta yepyeni tertemiz bir sayfa ile gelsin diye bence 2017de göstermiş gerçek yüzünü

Bir tanıdığım 30lu yaşlarda din değiştirdi. Kadındı. Ve eşine de tavsiyede bulundu, eşi istemedi, yollarını ayırdılar.

Bence çok içselleştirmeyin durumu. Bunu karakteri oturmamışlıkla alakası yok, belli ki bir arayıştaymış, kendince cevapları bulmuş ve bu yolda ilerlemek istiyor. Selametle diyip önünüze bakın. Zor evet ama belki bu çerçeveden bakarsanız daha iyi gelir diye yazdım bu örneği.

Merhaba arkadaşlar,
Bugün tatil güya ama ben sabaha kadar uyuyamadım :/ okuyup yardımcı olursanız çok sevinirim.

Nisanliyim, ikimiz de orta halli ailelerin cocuguyuz. Onlar biraz daha muhafazakar, biz biraz daha rahatız. Yani açık bi insanım, oje, makyaj bakım severim. Sevgili nişanlım da en başta böyle sevdiğini, bi başkası da olsa kapalı bir hanımla olamayacağını söylerdi. Gayet egitimli, modern, inançlı ama yobaz olmayan bi adamdı ki ben de öyleyim.

Neyse bu haftanin bir gunu sohbete filan da giderdi ama beni ilgilendiren bir durum yoktu, zira birlikte gittiğimiz de oldu. Saygı duydum, Allah biliyor rahatsız olacağım bir durum da değil.
Peki sonra ne mi oldu?
Bu adam dün resmen beni dine davet etti. (Elhamdülillah müslümanım zaten). Ahirette de birlikte olabilecek bir eş istiyormuş kendine. Resmen benim inancımı küçük gördü, benimle yarışa girdi.
Adam bildiğin tuttuğuna vaizlik yapan, herşeye kendince dini yorum getirmeye çalışan yapmacık bi adama dönüştü.

Allah kalbimi biliyor öyle incindim ki, ve sonsuza dek sildim onu aklımdan. Resmen yıllardır kandırmış beni. Yaa benim halim tavrım ortada zaten, böyle bir eş istemiyordun madem niye çaldın yillarimi.
Onun istediği hayatin bana uzak olmadığını, ama bunu bi başkası istediği için yaparsam riyakârlık olacağını söyledim. Ayrılmak istedim, ilk işim de şehir değişikliği olacak. Öyle çok incindim ki 2 gündür gözyaşıma hakim olamıyorum. Ve yillarimi verdiğim ilişkim bi yalan üzerine kuruluymuş.

Nasıl bu kadar aptal olabildim, hala karakteri oturmamış kişilik arayışı içinde olan bir adam olduğunu nasıl anlayamadım. (Bu kadar abartı yasamasinin özenti olduğunu dusunuyorum) Bi yalan üzerine ilişkiyi nasıl kurdurdum, Allahım ben nasıl atlatacağım bunu.

Not:Arkadaşlar rica ediyorum dini içerikli yorum yapmayın, konum kapansın istemiyorum zira çok kötü durumdayım. Mesele din değil dini bahane ederek değişen ve beni küçük gören eski nişanlım..
O gittiği ortamda beyni yıkanmış! Değişim o yüzden.

Bir tanıdığım 30lu yaşlarda din değiştirdi. Kadındı. Ve eşine de tavsiyede bulundu, eşi istemedi, yollarını ayırdılar.

Bence çok içselleştirmeyin durumu. Bunu karakteri oturmamışlıkla alakası yok, belli ki bir arayıştaymış, kendince cevapları bulmuş ve bu yolda ilerlemek istiyor. Selametle diyip önünüze bakın. Zor evet ama belki bu çerçeveden bakarsanız daha iyi gelir diye yazdım bu örneği.
Teşekkür ederim, evet selametle diyorum ben de. Her ne kadar o bana cehenneme gitmeyi tavsiye ediyorsa da :halay:

insanlar zamanla değişir. bu normaldir.

Siz bu değişime eslik de edebilirsiniz karşı da durabilirsiniz. ama o kişiyi durduramazsınız.

Ben de benzer değişim yaşadığımda ailem kesinlikle karşı çıktı ve beni de abartı gösteriş yapmakla suçladı. yaklaşık 5 yıl geçti hala aynı istikametteyim. basta benimle konusmadilar bile. halbuki ben ne onları değiştirmeye çalıştım ne de onları küçük gördüm.

malesef dini konularda herkes çok alıngan oluyor. siz herhangi bi yorumu üstünüze almayın. o kişinin derdi sizle değil kendisiyle. size uymuyorsa yolunuza devam edin. ama o kişiyi gösterişle ya da sizi asagi görmekle itham etmeyin. değişim geçiren kişi kendisiyle olgilidir kimseyle alıp veremediği yoktur eğer gerçekten niyeti buysa.

Umarım ikiniz için de en iyisi olur

önceki konuna yazmıştım,
belliydi adamda bir haller olduğu,
güzel yıkanmış, tertemiz olmuş belli :olamaz:
bırak kendi gibi birini bulsun, onun başını yaksın.
yeni yıl, yeni umutlar demek:KK66:

Back
X