• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözüme uyku girmiyor, yardim edin arkadaslar..

Kendi kafa yapiniza fikirlerinize es bir insanla birlikte olun... agzindan cikanlara degil hareketlerine bakin, ona gore yon verin.. kandirilmazsiniz en azindan... yanilma payiniz daha az olur

önceki konuna yazmıştım,
belliydi adamda bir haller olduğu,
güzel yıkanmış, tertemiz olmuş belli :olamaz:
bırak kendi gibi birini bulsun, onun başını yaksın.
yeni yıl, yeni umutlar demek:KK66:
Aaa pelin- pelin- cim hoşgeldin,
Etiket yapacaktım sana ama bi türlü nickini tutturamadım. Sonunda - varmış :KK68:

Evet, önceki konumda ayak sesleri gelmiş de ben anlamamışım. Herşey ortadaymış halbuki. Çok üzgünüm ama bir o kadar da umut doluyum. Sürekli ertelediğim kararlar vardı, şimdi hayata geçirmekle ilgili uğraşlar vereceğim. Belki 3-5 ayı bulur ama artık bu şehirden de gideceğim. Zira kimsem de yok burada.
Lütfen hemen geçsin ve 2018 hepimiz icin çok güzel bir yıl olsun :KK200:
Iyiki geldin, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

insanlar zamanla değişir. bu normaldir.

Siz bu değişime eslik de edebilirsiniz karşı da durabilirsiniz. ama o kişiyi durduramazsınız.

Ben de benzer değişim yaşadığımda ailem kesinlikle karşı çıktı ve beni de abartı gösteriş yapmakla suçladı. yaklaşık 5 yıl geçti hala aynı istikametteyim. basta benimle konusmadilar bile. halbuki ben ne onları değiştirmeye çalıştım ne de onları küçük gördüm.

malesef dini konularda herkes çok alıngan oluyor. siz herhangi bi yorumu üstünüze almayın. o kişinin derdi sizle değil kendisiyle. size uymuyorsa yolunuza devam edin. ama o kişiyi gösterişle ya da sizi asagi görmekle itham etmeyin. değişim geçiren kişi kendisiyle olgilidir kimseyle alıp veremediği yoktur eğer gerçekten niyeti buysa.

Umarım ikiniz için de en iyisi olur
Tesekkur ederim,
Kendisinin bu süreci sizin kadar hoşgörülü yaşadığını düşünmüyorum ama yine de ona da Allah selamat versin.
Bu konularda hakkıyla bir duruş sergileyenlere de saygım sonsuz

Kendi kafa yapiniza fikirlerinize es bir insanla birlikte olun... agzindan cikanlara degil hareketlerine bakin, ona gore yon verin.. kandirilmazsiniz en azindan... yanilma payiniz daha az olur
Teşekkür ederim, bu da öyle gibiydi halbuki ama çok güzel oynamış.
Allah ona selamet, bana da sabır ve güç versin insallah

Ne olmuşta birden bire değişmiş. Ailesi filan baskı mi yaptılar acaba çocuğa .
Benc e sakin bir zaman da altında ki sebebi sorsaydınız keşke .

Ne olmuşta birden bire değişmiş. Ailesi filan baskı mi yaptılar acaba çocuğa .
Benc e sakin bir zaman da altında ki sebebi sorsaydınız keşke .
Ailesinden kaynaklandığını düşünmüyorum, aslında geçmişte de farklı arayışları olan bi tipmiş. Güncel rüzgâra göre yön değiştirdi sadece. Belki de hep böyleydi, benimle olmak keyifli geldi sonra muhtemelen dank etti. Benlik arayışı olduğunu düşünüyorum, ergenlik buhranı gibi

Açıkçası artık konuşmaya dahi layık görmüyorum zira çok haddini aştı.
Teşekkürler yorumunuz icin

Merhaba arkadaşlar,
Bugün tatil güya ama ben sabaha kadar uyuyamadım :/ okuyup yardımcı olursanız çok sevinirim.

Nisanliyim, ikimiz de orta halli ailelerin cocuguyuz. Onlar biraz daha muhafazakar, biz biraz daha rahatız. Yani açık bi insanım, oje, makyaj bakım severim. Sevgili nişanlım da en başta böyle sevdiğini, bi başkası da olsa kapalı bir hanımla olamayacağını söylerdi. Gayet egitimli, modern, inançlı ama yobaz olmayan bi adamdı ki ben de öyleyim.

Neyse bu haftanin bir gunu sohbete filan da giderdi ama beni ilgilendiren bir durum yoktu, zira birlikte gittiğimiz de oldu. Saygı duydum, Allah biliyor rahatsız olacağım bir durum da değil.
Peki sonra ne mi oldu?
Bu adam dün resmen beni dine davet etti. (Elhamdülillah müslümanım zaten). Ahirette de birlikte olabilecek bir eş istiyormuş kendine. Resmen benim inancımı küçük gördü, benimle yarışa girdi.
Adam bildiğin tuttuğuna vaizlik yapan, herşeye kendince dini yorum getirmeye çalışan yapmacık bi adama dönüştü.

Allah kalbimi biliyor öyle incindim ki, ve sonsuza dek sildim onu aklımdan. Resmen yıllardır kandırmış beni. Yaa benim halim tavrım ortada zaten, böyle bir eş istemiyordun madem niye çaldın yillarimi.
Onun istediği hayatin bana uzak olmadığını, ama bunu bi başkası istediği için yaparsam riyakârlık olacağını söyledim. Ayrılmak istedim, ilk işim de şehir değişikliği olacak. Öyle çok incindim ki 2 gündür gözyaşıma hakim olamıyorum. Ve yillarimi verdiğim ilişkim bi yalan üzerine kuruluymuş.

Nasıl bu kadar aptal olabildim, hala karakteri oturmamış kişilik arayışı içinde olan bir adam olduğunu nasıl anlayamadım. (Bu kadar abartı yasamasinin özenti olduğunu dusunuyorum) Bi yalan üzerine ilişkiyi nasıl kurdurdum, Allahım ben nasıl atlatacağım bunu.

Not:Arkadaşlar rica ediyorum dini içerikli yorum yapmayın, konum kapansın istemiyorum zira çok kötü durumdayım. Mesele din değil dini bahane ederek değişen ve beni küçük gören eski nişanlım..
Yol yakınken bunları sana söylemesi senin gerçekleri görmen çok iyi olmuş ayrıca da dik durup yapamayacağın bir ilişkiyi bitirme cesaretin için seni tebrik ederim herkes böyle bir davranış sergileyemez... sen bundan sonrasına bakacaksın artık yapman gerekeni yapmışsın belki zaman kaybın oldu ama edindiğin tecrübelere say ..

Bi erkek ne kadar dinine bağlıysa o kadar sadakatli o kadar efendidir. (Sadece gösterişte değilse) haftada bi sohbete gitmesi fln çok güzel kahveden çıkmayan erkekleri varsayarsak..
Senin kapanmanı istemiş ama bunu yanlış dile getirmiş.. gerçekten seni sevseydi seni Böyle kabul ederdi bunu yapmazdı..
yaşıda büyükmüş sen daha genç ruhlu hayatını yaşamak isteyen biri gibisin .. hakkınzda hayrlısı olmuş bnce.. evlendiğinde böyle baskılar yapsa daha kötü olurdu... yol yakınken bitmiş..

Yol yakınken bunları sana söylemesi senin gerçekleri görmen çok iyi olmuş ayrıca da dik durup yapamayacağın bir ilişkiyi bitirme cesaretin için seni tebrik ederim herkes böyle bir davranış sergileyemez... sen bundan sonrasına bakacaksın artık yapman gerekeni yapmışsın belki zaman kaybın oldu ama edindiğin tecrübelere say ..
Cok tesekkur ederim,
Aslında canim çok yanıyor ama daha sonra sürekli yanma riskine karşın şimdi yanmasını seçtim :/

Evet zararın neresinden dönersem kardır diyorum ben de içimi ferahlatmak için. Güzel dilekleriniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim :KK200:

Bi erkek ne kadar dinine bağlıysa o kadar sadakatli o kadar efendidir. (Sadece gösterişte değilse) haftada bi sohbete gitmesi fln çok güzel kahveden çıkmayan erkekleri varsayarsak..
Senin kapanmanı istemiş ama bunu yanlış dile getirmiş.. gerçekten seni sevseydi seni Böyle kabul ederdi bunu yapmazdı..
yaşıda büyükmüş sen daha genç ruhlu hayatını yaşamak isteyen biri gibisin .. hakkınzda hayrlısı olmuş bnce.. evlendiğinde böyle baskılar yapsa daha kötü olurdu... yol yakınken bitmiş..
Cok efendi diyemeyecegim, hircin ve kontrolsuzdu. Öfkeli ve herseyi ben bilirim diyen biriydi. Sadece ben idare ediyordum. Açıkçası kimlik arayışında ve özenti içinde olduğunu düşünüyorum artık.
Kapanmamı istemedi bu arada, inancımı sorguladı aşağıladı. Nefsine köle olmuşsun dedi, cehenneme gideceğime getirdi konuyu :))

Ben de çok aykırı yasayan biri değilim ama aşırılıklar bana göre değil. Daha ayağı yere basan denge sahibi bi yapım var.

Bu yüzden haklısınız, doğru kişiler değiliz birbirimiz için.

Merhaba arkadaşlar,
Bugün tatil güya ama ben sabaha kadar uyuyamadım :/ okuyup yardımcı olursanız çok sevinirim.

Nisanliyim, ikimiz de orta halli ailelerin cocuguyuz. Onlar biraz daha muhafazakar, biz biraz daha rahatız. Yani açık bi insanım, oje, makyaj bakım severim. Sevgili nişanlım da en başta böyle sevdiğini, bi başkası da olsa kapalı bir hanımla olamayacağını söylerdi. Gayet egitimli, modern, inançlı ama yobaz olmayan bi adamdı ki ben de öyleyim.

Neyse bu haftanin bir gunu sohbete filan da giderdi ama beni ilgilendiren bir durum yoktu, zira birlikte gittiğimiz de oldu. Saygı duydum, Allah biliyor rahatsız olacağım bir durum da değil.
Peki sonra ne mi oldu?
Bu adam dün resmen beni dine davet etti. (Elhamdülillah müslümanım zaten). Ahirette de birlikte olabilecek bir eş istiyormuş kendine. Resmen benim inancımı küçük gördü, benimle yarışa girdi.
Adam bildiğin tuttuğuna vaizlik yapan, herşeye kendince dini yorum getirmeye çalışan yapmacık bi adama dönüştü.

Allah kalbimi biliyor öyle incindim ki, ve sonsuza dek sildim onu aklımdan. Resmen yıllardır kandırmış beni. Yaa benim halim tavrım ortada zaten, böyle bir eş istemiyordun madem niye çaldın yillarimi.
Onun istediği hayatin bana uzak olmadığını, ama bunu bi başkası istediği için yaparsam riyakârlık olacağını söyledim. Ayrılmak istedim, ilk işim de şehir değişikliği olacak. Öyle çok incindim ki 2 gündür gözyaşıma hakim olamıyorum. Ve yillarimi verdiğim ilişkim bi yalan üzerine kuruluymuş.

Nasıl bu kadar aptal olabildim, hala karakteri oturmamış kişilik arayışı içinde olan bir adam olduğunu nasıl anlayamadım. (Bu kadar abartı yasamasinin özenti olduğunu dusunuyorum) Bi yalan üzerine ilişkiyi nasıl kurdurdum, Allahım ben nasıl atlatacağım bunu.

Not:Arkadaşlar rica ediyorum dini içerikli yorum yapmayın, konum kapansın istemiyorum zira çok kötü durumdayım. Mesele din değil dini bahane ederek değişen ve beni küçük gören eski nişanlım..
Sevgili arkadaşım herkesin inancı kendine tesettürlu bi bayanım ama bugüne kadr yok bu açık aaa yok bu çok kapalı demedim öyle güzel arkadaşlarım var ki hem kapalı hem açık önemli olan insanın iç güzelliği insanlara .bnm yengemde açıktı evlendikten sonra kapanmak istedi annem yada abim birkez vay efendim niye açıksin demedi çevrenin lafına karşı yengem nerde ne giyeceğini bildi güler yüz İki hal hatır insanın manevi temizliği elbise ile değil zihniyet ile olur şimdiden böyle bi düşüncesi olduğunu öğrenmeniz iyi olmuş üzgünsunuz anliyorum ama evlendikten sonra yapılacak baskı insanın pikolojisjni bozar

Sevgili arkadaşım herkesin inancı kendine tesettürlu bi bayanım ama bugüne kadr yok bu açık aaa yok bu çok kapalı demedim öyle güzel arkadaşlarım var ki hem kapalı hem açık önemli olan insanın iç güzelliği insanlara .bnm yengemde açıktı evlendikten sonra kapanmak istedi annem yada abim birkez vay efendim niye açıksin demedi çevrenin lafına karşı yengem nerde ne giyeceğini bildi güler yüz İki hal hatır insanın manevi temizliği elbise ile değil zihniyet ile olur şimdiden böyle bi düşüncesi olduğunu öğrenmeniz iyi olmuş üzgünsunuz anliyorum ama evlendikten sonra yapılacak baskı insanın pikolojisjni bozar
Cok tesekkur ederim arkadasim, benim ailem de acik kapalı karışık. Allah kabul etsin hacca gidenlerimiz de var 5 vakit namaz kulanınız da.
Ama dediginiz gibi bu yaşadığım çok başka birşey. Sürekli eleştirilmek, kötü yoldaymış muamelesi görmek insanı çok incitiyor. Üstelik sürekli din hassasiyetinin reklam edilmesi bende mide bulandırdı.
Böyle bir yaşamı kabul edemiyorum malesef. Allah hepimizin karşısına iyi insanlar cikarsin

Cok tesekkur ederim arkadasim, benim ailem de acik kapalı karışık. Allah kabul etsin hacca gidenlerimiz de var 5 vakit namaz kulanınız da.
Ama dediginiz gibi bu yaşadığım çok başka birşey. Sürekli eleştirilmek, kötü yoldaymış muamelesi görmek insanı çok incitiyor. Üstelik sürekli din hassasiyetinin reklam edilmesi bende mide bulandırdı.
Böyle bir yaşamı kabul edemiyorum malesef. Allah hepimizin karşısına iyi insanlar cikarsin
Size söyle söyleyim hiç kimse dört dörtlük değil her kapalı nasıl kusursuz bi müslüman değilse de her acikda öyle insanların içi önemli ve ibadet konuşuna da gelirsek herkezin inancı dini yaşayışi kendine nişanlıniz sizin kalbinizi bukadar kirdiktan sonra Allah katında gönül kirmanin ne demek olduğunu bilmiyo demekki kim dört dörtlük değil

Daha önce böyle bir adammış, ben nasıl göremedim diye kendinizi yiyip bitirmeyin.

Değişmiş olabilir, girdiği ortamlar onu değiştirmiş olabilir. Eğer yeni hali tavrı size uymuyorsa ayrılmanız en iyisi.

Nice insanlar var evlendikten sonra görüyor bu durumları. Siz en azından bunu yaşamadınız. Flört ya da nişanlılık birbirini tanıma dönemi zaten.

Kaybettiğim yıllar diye düşünmeyin, kurtardığınız ömrünüze bakmayı deneyin.

Size söyle söyleyim hiç kimse dört dörtlük değil her kapalı nasıl kusursuz bi müslüman değilse de her acikda öyle insanların içi önemli ve ibadet konuşuna da gelirsek herkezin inancı dini yaşayışi kendine nişanlıniz sizin kalbinizi bukadar kirdiktan sonra Allah katında gönül kirmanin ne demek olduğunu bilmiyo demekki kim dört dörtlük değil
Bedeli ne olursa olsun ona hakkımı helal etmiyorum zaten, ahirette seni Rabbime ayrıca şikayet edeceğim dedim.
Hayırlısı deyim, Allah selamet versin inşallah.
Cok tesekkurler

ilk yorumlara katiliyorum, ya evli olsaydiniz, cocugunuz olsaydi ne yapacaktiniz? Cok hayirli olmus kendini gostermesi, kimmis de o sizi hasa dine davet edecek? Oh deyin, derin bir nefes alin ve kendiniz gibi, kendi dilinizden anlayan bir es secin, mutlu olun:)

Ben seni yıllarca kandırmış olduğunu düşünmedim nedense.Düşünceleri anca oturmuş ve ne istediğini yeni anlamış olabilir.
Böyle şeyleri haddinden fazla ağzına alıp irdeleyenlerden hep rahatsız olmuşumdur.
En doğru benim,en doğru bu..Ahirette beraber olmak falan,kendinden eminlik, itici duruyor.Biliyor musun o da olmamışlıktan,çiğlikten..Yoksa takva güzel birşey tabi ki.
Sen bana daha samimi geldin,çağrısı seni sevindirmemiş irrite etmiş demek ki ters birşeyler var,iyi niyetinden yapmış olsa böyle tepki vermezdin herhalde.(Gerçi bunda kötü niyet de olmaz da söyleme şekli belki yanlış)
Evlendiğinizde mutsuz olabilirsiniz hakkınızda hayırlısı olur inşallah..

Arkadaslar ben uzun zamandır okuyucuyum uzaktan uzağa siteyi ama yeni üye oldum, hepinize merhaba.

Konu sahibi arkadaşım, bence gercekten sansin varmış nisanlinin bu yuzu evlenmeden ve cocuk yapmadan ortaya cikmis, yoksa 'kocam beni değiştirmek istiyor, kucuk bebegim de var, sizce boşanmalı miyim?' diye konu acan bir kisi olacaktan büyük ihtimalle yakin bir zamanda.

Cok tesekkur ederim,
Aslında canim çok yanıyor ama daha sonra sürekli yanma riskine karşın şimdi yanmasını seçtim :/

Evet zararın neresinden dönersem kardır diyorum ben de içimi ferahlatmak için. Güzel dilekleriniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim :KK200:
Benzeri durumu bende yaşadım atlatması zor oluyor ama geleceğin için doğru karar verdin ... rica ederim

Back
X