Merhaba arkadaşlar,
Bugün tatil güya ama ben sabaha kadar uyuyamadım :/ okuyup yardımcı olursanız çok sevinirim.
Nisanliyim, ikimiz de orta halli ailelerin cocuguyuz. Onlar biraz daha muhafazakar, biz biraz daha rahatız. Yani açık bi insanım, oje, makyaj bakım severim. Sevgili nişanlım da en başta böyle sevdiğini, bi başkası da olsa kapalı bir hanımla olamayacağını söylerdi. Gayet egitimli, modern, inançlı ama yobaz olmayan bi adamdı ki ben de öyleyim.
Neyse bu haftanin bir gunu sohbete filan da giderdi ama beni ilgilendiren bir durum yoktu, zira birlikte gittiğimiz de oldu. Saygı duydum, Allah biliyor rahatsız olacağım bir durum da değil.
Peki sonra ne mi oldu?
Bu adam dün resmen beni dine davet etti. (Elhamdülillah müslümanım zaten). Ahirette de birlikte olabilecek bir eş istiyormuş kendine. Resmen benim inancımı küçük gördü, benimle yarışa girdi.
Adam bildiğin tuttuğuna vaizlik yapan, herşeye kendince dini yorum getirmeye çalışan yapmacık bi adama dönüştü.
Allah kalbimi biliyor öyle incindim ki, ve sonsuza dek sildim onu aklımdan. Resmen yıllardır kandırmış beni. Yaa benim halim tavrım ortada zaten, böyle bir eş istemiyordun madem niye çaldın yillarimi.
Onun istediği hayatin bana uzak olmadığını, ama bunu bi başkası istediği için yaparsam riyakârlık olacağını söyledim. Ayrılmak istedim, ilk işim de şehir değişikliği olacak. Öyle çok incindim ki 2 gündür gözyaşıma hakim olamıyorum. Ve yillarimi verdiğim ilişkim bi yalan üzerine kuruluymuş.
Nasıl bu kadar aptal olabildim, hala karakteri oturmamış kişilik arayışı içinde olan bir adam olduğunu nasıl anlayamadım. (Bu kadar abartı yasamasinin özenti olduğunu dusunuyorum) Bi yalan üzerine ilişkiyi nasıl kurdurdum, Allahım ben nasıl atlatacağım bunu.
Not:Arkadaşlar rica ediyorum dini içerikli yorum yapmayın, konum kapansın istemiyorum zira çok kötü durumdayım. Mesele din değil dini bahane ederek değişen ve beni küçük gören eski nişanlım..