Dene olursa senindir olmazsa hiç senin olmamıştırespri yapim dedim
kaybedeceğin bir şey yok ama kazanabilirsin hem bir daha nerede göreceksin içinde kalmamış olur
ya sanirim en mantikli olani da o. ama direkt gel kahve icelim mi diyeyim. Seni tanimak istiyorum falan mi desem?bence doğrudan itiraf etme. napıyorsun. kahve sever misin falan de. çok güzel kahve yapan bir yer biliyorum falan de. o şekilde davet et.
içinde tutmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum :) kelin ilacı olsa başına sürermiş içinden geldiği gibi davranmak ii oluyo bazen
deneyeyim deneyeyim de nasil bir yol deneyeyim? Direkt hoslaniyorum desem, iliski istemedigini biliyorum,
ama oyle bodoslama dalinca zaten niyetim belli olacak. "EE naber" gibisinden komik bir mesaj atmak istemiyorum.
Onun hoslanacagini ve pek onemseyecegini de zannetmiyorum. Kahve icmeye falan davet etsem "niye ki ne alaka" falan gibi cevap verirse mesela direkt biter benim icin boylece gozumde buyutmemis olurum
Abi zaten bi ara benim adimi da soylemis bak rainbyte var gel ayarlayalim sen hep bekar mi kalican gibisinden konusmus.
O da " iliskiye hala hazir olmadigini " - yas 25- soylemis. belki belami ariyorum ama duygularimi bastirmak istemiyorum
ya sanirim en mantikli olani da o. ama direkt gel kahve icelim mi diyeyim. Seni tanimak istiyorum falan mi desem?
"Niye benle kahve icmek istiyon ki " gibi bir secenek de hep aklimin kosesinde.
Tecrube sahibi kimse yok mu kizlar bea ?
araya soktuğunuz kişi acaba sizin olduğunu söylemişmi buna rağmenmi istemıyorum demiş buda öenmli
ben üniversitedeyken bir asistandan hoşlanıyordum. facebookta ara sıra paylaşım yapardı okulda o paylaşımlar üzerinden soru sorardım muhabbet açardım. Bir gün yine fbda bir şey paylaşmıştı bende yazmıştım ona o konu üzerinden öyle öyle sohbet ilerlemişti onunda ilgisini hissettiğim an ben söyledim çok sürmedi ayrıldık ama sebep ben değildim. Sen de buna benzer bir şeyle yaklaş ya da iş yerinden bir şey sor. Hiç olmadı yarın fırsat kolla canın sıkkın gibi ne oldu filan de demem o ki muhabbet açmaya çalış ilgini az çok belli et ama hemen açılmahem her zaman ilgiyi ilk gösteren erkekler olmak zorunda değil hatta ilk teklifin bayandan geldiği ve örnek gösterilecek çiftler biliyorum
Canim basi onunde gidip geliyor. ofiste cok oturmuyor. genellikle toplantisi oluyor ve cok onemli bir urunun projesiyle alakadar. ki staj yarin bitiyor iste. ortam olmadi, cok kolladim firsat, cok dua ettim, bakmaya da calistim ama oyle kendi bir dunyasi var sanki
hmmm zor bir tipe benziyor ilgisini çekmen için çaba sarfedeceğe benziyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?