Kizlar okumadan gecmeyin yahu !
Staj boyunca uzaktan onu izlediğinizi, çalışma azmine, disiplinine hayran kaldığınızı, onu çok takdir ettiğinizi falan söyleyin. Pohpohlayın. Senden öğrenecek çok şeyim var! (ünlemi unutma, bütün anlam ünlemde gizli :) diyin. Zaten stajınız da bitiyormuş. Bundan sonra ne yapman gerektiği ile ilgili onun gibi tecrübeli biriyle oturup, kahve içip konuşmak istediğinizi söyleyin.
Cok haklisin ve cok orijinal bir fikir iste boyle seyleri duymak istiyordum cok tesekkur ederimGözünde çok büyütme bence. Her zamankinden farklı davrandığı (üzgün veya mutlu) gün mesaj at ya da o günle alakalı konu aç.
Merak ettim ama o zaman soramadım gibisinden.
Ardından da dışarıdan çok resmi konuşmayı sevmeyen biri gibi duruyorsunuz ama çokta korkulacak biri değilmişsiniz gibi espiri yapıp konuyu; sohpetin güzel gittiğini, kahve içmek isteyip istememesine getirebilirsin.
Zaten biz korkup gerekli adımı atmadığımız için ya olmuyor ya da yok yere uzun süre beklemiş oluyoruz.:)
evet, yine guzel bir fikir cok tesekkur ederimStaj boyunca uzaktan onu izlediğinizi, çalışma azmine, disiplinine hayran kaldığınızı, onu çok takdir ettiğinizi falan söyleyin. Pohpohlayın. Senden öğrenecek çok şeyim var! (ünlemi unutma, bütün anlam ünlemde gizli :) diyin. Zaten stajınız da bitiyormuş. Bundan sonra ne yapman gerektiği ile ilgili onun gibi tecrübeli biriyle oturup, kahve içip konuşmak istediğinizi söyleyin.
Amin canim ya insallah. sonucu olumsuz bile olsa hayirlisi olacagina eminim.ben onun bana söylediğini aynen sana söylemek istiyorum canım ''hakkımıza hayırlısı'' :) slm nbr le başla nasipse gelir gerisi inşallah..
valla ayarini tutturmak zor, eski sevgilime arpasini fazla vermistim galiba.güzel fikir bencede denemelisin. :) yalnız fazla pohpohlama. sonra uçup gidiyorlar.
Valla biz de olme bitme bi bende var simdilik, hem o zaten iliski istemedigini simdilik dile getirmis. o yuzden reddedilme ihtimalim olabilir, bir de yasina ragmen hic kiz arkadasinin olmamasi, fazla secici oldugunu dusundurtuyor bana. bilemiyorum hicBenim de stajda ölüp bittiğim bır cocuk vardı ustelık cokta ılgılı davranıyordu lakın ne zaman ılgısıne karsılık verdım o zaman değişti
Anladım kı erkeklerı fazla pofpoflamamak gerekıyormuş.Sen de aynı seyı yasayacaksın demek değil tabıkı bu ama dırek ılgını ve sevgını bellı etme bence..
Faceden stajınla ılgılı yardım iste, onunla aynı ortamda bulunmanı gerektırecek sorunlar üret :)
Tşk etmek ıcın de kahve ısmarlamak ıstedıgını soyle kabul edıyorsa tamamdır
Kafamda kurmaktansa uzulur uzulur sonra toparlanirim galiba. boyle beklemek de cok zor, umut iskenceyi uzatir derler, aynen oyle.Reddedilme.ihtimalin olduğunu ve bunun üstesinden geleceğini düşünüyorsan soyle gitsin. Zaten acaba acaba diye kafanda soru işareti olacak belli :))
tamam canim, trust me , yapicam.Benim durumun aynısı! birkaç günüm var itiraf etmek için..ben yapamıyorum sen yap canım
Bu arkadas biraz ketum iste pek adim atacagini zannetmiyorum. ama sunu da biliyorum ki nice ketumlar var, neler neler yapiyorlar yeter ki istesinler. bizimki istese yapar ama once bi aklina yer etmem lazim. Olumsuz olursa, evet geercekten cok uzulecegim, ama boyle beklemenin de psikolojik yuku cok agir, duramiyorum oylece. hem ben stajyerim o ise benden rutbeli biri.Sonne ve Dorime çok güzel fikirler vermişler bence çok mantıklı.Uzattıkça,kurdukça açılması o kadar zor oluyo benden söylemesireddedilirsen de üzülme sakın zaten stajın son günüymüş bir daha görmeyeceksin hem olur mu olur yani artık hep ilk adımları erkekler atmıyo bizden bekliyolar.Abartmadan bi adım yerini bulabilir bence.
guldurdun beniBu topigin linkini kopyala gonder, okusun. Sana geri donerse senindir, donmezse sen de unutursun gider
kahve içelim mi falan olmaz.senden hoşlanıyorumdan farklı bir şey değil ki bu.
sohbet etmeye çalış biraz,bakarsın hiç tarzın değildir.
yok tam tersiyse muhabbeti biraz ilerlettikten sonra kahveyi teklif et.1-2 hafta kadar zaman geçsin.
ahh ben çok ağladıydım böyle birinin ardından,bugün söyleyecek,yarın söyleyecem derken çocuk çekti gitti.(üstelik o bana çıkma
teklif etmişti de ben haspa burnumu indirmediğimden kabul etmemiştim,sonra işler karıştı)
aradan 1 yıl geçti ben hala zır zır modunda.sonra msnden konuştuk bir şekilde,bildiğin hödükmüş,döktüğüm göz yaşlarıma yandım.
çocukluk işte(çocuk dediysem üniversite yılları:)
Valla acikcasi ne "gel kahve icelim ya da direkt hoslaniyorum " demek istemiyorum ben de canim. Hem biliyorum ki en ketum erkek bile zor kiz seviyor, kendisi de zor bi insan , yanimdaki abi de demisti bunu, o yuzden direkt boyle bir giris pek icimden gelmiyor. o yuzden orijinal seyler duymak istiyorum.
canım sende ne zor kızmışsın.maça birlikte gidelim mi de kesin gelir.erkekler maça bayılır. maç lafını bir kızdan duyunca şok olur.
şaka bi yana orijinal bir şey bulmakta zor.
koyu GS lidesem gelir ahahahaha benim zorlugumla alakali bir durum degil ki yerimde kim olsa kili kirk yarar da dusunur, tasinir.
Hem unutma "ilk izlenim icin sadece tek sansin vardir"
Yanimda bi kiz stajyer daha var, bugun bize biseyler anlatiyordu, hep ona bakti boyle bana bakacakken gozlerini kaciriyordu, abi de vardi yanimizda. "oglum ne hizli konusuyon, yavas biraz" dedi sonra bizimki utandi filan boyle. yirim besana bakışını gülüşünü falan hiç hissetmedin mi ?
Ben sana kendi denediğim bi yöntemi söyleyeyim :)
Benim hikaye biraz karışık o yüzden çoğu kısmı geçip sadece sana yararı olacak yerleri söylüyorum.
Aynı anlattığın gibi, çok yoğun hisler ve 'açıkla, açıklaa' diye çığıran bi kalp :)
Ona dair hissettiğin ne varsa mini bi öykü gibi yazıp gönder. Ve sonra sessiz kal.
Kahve içmek veya stajla ilgili sorular sormak seni sonuca götürmeyebilir.
Senin burada yapman gereken onun kalbini kazanıp kazanamayacağın.
Sen direkt sonuca odaklanmalısın. Zaman geçtikçe umut artar çünkü.
Zor kız olucam diye kendini kasma, ben bütün erkeklere düşmanımmış gibi davranan biriydim ama bu sefer olmadı, aşka engel olamazsın.
Eğer duygularından eminsen hiç vakit kaybetme derim, bol şans :112:
bence doğrudan itiraf etme. napıyorsun. kahve sever misin falan de. çok güzel kahve yapan bir yer biliyorum falan de. o şekilde davet et.
Yanimda bi kiz stajyer daha var, bugun bize biseyler anlatiyordu, hep ona bakti boyle bana bakacakken gozlerini kaciriyordu, abi de vardi yanimizda. "oglum ne hizli konusuyon, yavas biraz" dedi sonra bizimki utandi filan boyle. yirim be
oyle ozel bi muhabbet kurma cabasi olmadi ama bakisini yakaladigim oldu, devami gelmedi. bakis yakalamak direkt ilgi belirtisi degil maalef.
Duygularimdan cok eminim, vakit kaybetmek de istemiyorum ama karsida kendini iliskiye hazir hissetmeyen bir tip var.
reddedilme ihtimalim yuksek oldugundan, oyle oykuler falan soker mi ona? ayrica uzaktan zor gibi geliyor oyku yazmak..hem senin nasil bir sey yaptin ozelden msj atabilir misin? Inan zor kiz olma cabalarim yok en basta, zamanla zaten zor oldugumu gorur eger ki bir sey yasayacaksak ( ins amin)
Ama dedigim gibi ilk izlenim nasil olur ki?
Su an birlikte misiniz siz , nasil gidiyor :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?