Benimde basima boyle bisey gelmisti ama baya istiyodum gözümu kararttim gittim yanına konuşmak istiyorum falan dedim tamam dedi ama sonra işine devam etti sonra gitmedigimi fark.edip şimdi mi falan demişti :/ bende tamam sonra dedim gittim sonra bir kac kez yanima gelip sormuştu ısrar etti söylemedim ama icimde kalmasini hic sevmem bir kac gun sonra mesaj attim senden hoslaniyorum diycektim dedim o da iliski istemeyen biriydi istemediğini belirtti zaten bir daha görmedim son sansimi değerlendirmistim
deneyeyim deneyeyim de nasil bir yol deneyeyim? Direkt hoslaniyorum desem, iliski istemedigini biliyorum,
ama oyle bodoslama dalinca zaten niyetim belli olacak. "EE naber" gibisinden komik bir mesaj atmak istemiyorum.
Onun hoslanacagini ve pek onemseyecegini de zannetmiyorum. Kahve icmeye falan davet etsem "niye ki ne alaka" falan gibi cevap verirse mesela direkt biter benim icin boylece gozumde buyutmemis olurum
Abi zaten bi ara benim adimi da soylemis bak rainbyte var gel ayarlayalim sen hep bekar mi kalican gibisinden konusmus.
O da " iliskiye hala hazir olmadigini " - yas 25- soylemis. belki belami ariyorum ama duygularimi bastirmak istemiyorum
Selam kizlar
Kisaca durumu ozetlemek istiyorum, staj yaptigim yerde kendisinden hoslandigim bir calisan var, 25 yasinda ve hic sevgilisi olmamis. :26:
1.5 aydir cok yogun duygular besliyorum ve artik icimde tutmak istemiyorum.
Aramin iyi oldugu benden yasca buyuk bir abi var, ona sordurdum biriler var mi gibisinden ?
O da su an bir iliski istemedigini, buna ayiracak vaktinin olmadigini , islerinin yogun oldugunu soylemis - projeyle ugrasiyor, bayagi mesaiye de kaliyor- abi " istersen sen kendin konus belki sana farkli bir sekilde davranir" dedi ama yapamam dedim, zira yuzune soylemem de. Bana karsi ilgisi oldugunu zannetmiyorum ama bir adim atsam sanki olacakmis gibi hissediyorum, icimde olumlu bi his var ki normalde karamsarimdir. Boyle durup durup onun yazmasini bekleyemeyecegim cunku yarin da stajim bitiyor bir daha gorusemeyecegiz. Oyle muhabbetimin oldugu biri de degil, karakteri cok duzgun ve kendini isine adamis bir iskolik.
Ama seviyorum, gercekten hoslantiyi asti durum. Icimdeki deli kiz yarin cek bir koseye , itiraf et diyor ama sonra kendimi o halde dusunemedigimden vazgeciyorum. ve reddedilirsem yuzum aninda duser ve cok uzulebilirim. Sosyal paylasim sitesinde ekli, yalniz pek oyle giren aktif biri degil. Ordan yarin msj atsam mi acaba diyorum nasilsa stajim bitiyor. Stajda pek vakit olmadi tanimaya bir kahve icelim mi ?" gibisinden. Direkt itiraf da edemem sanki, offf !!!!!!!!
Yardimlarinizi bekliyorum canlar, bir yol gosterin
Bence bu kadar korkup çok düşünme.
Çünkü işkolik insanlar aşka vakit ayıramadıklarından bi süre sonra adım atmayı, sohpete nasıl başlayacağını bile unutuyorlar.
Bunu bana söyleyen kişi de işi hayatının merkezine koymuş biriydi.
Sanırım hakkında iyi bi kıza benziyor tarzında yorumlar yapmıştı. Böyle düşünen biri seni terslemez.:)
Belkide aranızı yapmaya calısan kişinin sözlerini tastikleyecek hareketini göremediği için temkinli olmak istemiştir.
Bu tipler zor olduğu için zor insanı sevmezler. Zıt kutuplar olayı.
Bence konuşmayı başlattıktan sonra hiç bir şey korktuğun gibi olmayacak.
Olumlu veya olumsuz sonuçlanır bilemem ama. Tersleyici bişeyler demeyecektir.
Rahatla.:)
"Sevmem pek" derseKahve sever misin falan tarzında yaklaş demiş bir arkadaş aynen öyle yap .
Niye diyecek kadar hödük değildir bence anlattığına göre -,
Kendimi olumsuz cevabina da hazirliyorum onun, bunun aynisi benim de basima gelebilir. belki beni arkadas listesinden cikarabilir FB'ta. biliyorum ki aman bosver ya , unutmaya calis diyemiyorum, belki kalbim kirilsa da yoluma devam edebilirim daha saglam, o yuzden mutlaka yazicam bir seyler.Benimde basima boyle bisey gelmisti ama baya istiyodum gözümu kararttim gittim yanına konuşmak istiyorum falan dedim tamam dedi ama sonra işine devam etti sonra gitmedigimi fark.edip şimdi mi falan demişti :/ bende tamam sonra dedim gittim sonra bir kac kez yanima gelip sormuştu ısrar etti söylemedim ama icimde kalmasini hic sevmem bir kac gun sonra mesaj attim senden hoslaniyorum diycektim dedim o da iliski istemeyen biriydi istemediğini belirtti zaten bir daha görmedim son sansimi değerlendirmistim
Ben de hoslandigimi belirtmekten zaten vazgectim canim haklisin bence de. kendimi o sekilde dusunemiyorum sankiBenden sana tavsiye ilişkiyi asla sen başlatma kaybedersin. Sen sadece ilgisini çek, açık kapı bırak sakın ilk adımı atma
Off cok fena yaabu konuda en başarısız hikayemi özet geçeyimbekardım tabi
anlattığın karakterde biriydi ,deli gibi aşık olmuştum hatta bana laf arasında aydının sana olan ilgisi benim önümü tıkıyor demişti ( aydın diye bir arkadaş benden hoşlanıyormuş meğer ,o da onun arkadaşıydı )
gel zaman git zaman ben buna mesaj üstüne mesaj arkadaşımın telefonundan tabi ,kim olduğum belirsiz.
etrafına bak biraz ,kör olma ,senin için yanıp tutuşan birileri vardir belki gibi mesajlar ,arıyor o noyu arkadaşım açmıyor tabi ,hergün atıyor mesajı ama ,adam deli oldu kim bu diye ..
en son şöyle bir mesaj attık arkadşın tel den ,
yanımdasın ama dokunamıyorum ,karşımdasın ama bakamıyorum ,gözlerimden anla beni seni seviyorum gibi bişeydi
akşama aynı mesajı kendi telimden atınca gerçek ortaya çıktı ,hiç cevap vermedi ,ertesi gün işe gittim ,odasına girdim ,kafa önde ,'' evet ne vardı dedi ''yıkıldım tabi ,dedim özür dilerim ,bendim o dedim ,farkettim dedi işine devam etti ,allahım yer yarılsaydı keşke
sonuç gururum elvermedi işten ayrıldım ,aşkımı kalbime gömdüm ..
sana gelince ise ,açıl tabi ,belki olur ne biliyorsun ,en kötü benim duruma düşersin ,zaten staj bitmiş bir daha görmez unutursun ..
Kesinlikle aklima gelen bir baska olay da bu, ama yukarda sonne nin dedigi gibi, belki benim istemeyecegimi dusunuyor olabilir, ondan abi ye olabilir diyememis olabilir. ben onun aksine, konuskan biriyim.Merhaba
Bence eger azcık bısey hıssetse o abı soyledığınde kestırıp atmazdı
Yanı ıcınde kalmasın açıl tabı ama cokta umutlanma bence öyle tıplerı ıyı bılırım ama insallah olur yanlıs anlama
Off!! boyle goster kendiniler beni bi gaza getiriyor kiGüzel öneri, lakin çıkma teklifi olduğunu anlamayıp ben çalışcam işim var diyebilir, işkolikmiş
Konu sahibesi, bence de belli et. Adam istemese bile, nasılsa her gün görmiceksin , yani olmasa da kolayca s..tir eder geçersin
Haftasonu hava güzel, reddmarsın dediği gibi , süper bir kahveciye davet et. Dimdirek hoşlanıyorum deme derim.
Hadi bakalım göster kendini
Masallah canim cok sevindimÖykü yazmak derken kafandan senaryo üret demiyorum
Ona hissettiğin duyguları şirin bi şekilde ifade etmekten bahsettim ben.
Şu an birlikteyizBende hayatımda kimseyi istemiyordum, oda kimseyi istemiyormuş ama aşka engel olunmuyormuş bunu anladım
Eğer benim dediğim yöntemi uygulamayı seçersen seve seve yardımcı olurum
Demis ya bir daha görüşemeyiz tahminen sende mesaj atabilirsin istersen görüşebiliriz tatilin sonrası falan toparlayamadim aslında bu direk o an dencek bisi ama baska dicek bisey gelmiyo aklıma
Hem direk dusunceleri ortaya cikar
yok canim msji oyle atmak istemem. yanimdaki arkadas hoslandigimi bilmiyor sadece abi biliyor. o yuzden cok resmi davranmak zorundaydim ki kendisi de oyle idiAlLah engelliyor mu bilemiyorum. olumlu dusuneyim diyorum ama sonucta ben de ogrenciyim o calisiyor. hafif rutbeli sonucta bana gore. Aman Allahim ne zormus bu isler. baska bir seye odaklanamiyorum.
Canim sakin yanlis anlama ama bence ondan sana bi adim yok sende farkindasin,eger pisman olucaksan bu msj atma olayini bidaha dusun.reddedilmek platonik bir sevgiden daha agirda olabilir.
hakli olabilirsin maalesefama icimde kalmasi inan ki cok zor. reddedilmek de kolay olmayacak tabi insan bi yerde umutla yasiyor bi yerde umutla da iskence cekiyor, inan bilemiyorum. sanirim zamana birakacagim. su an bi iliski istemiyormus. insan ruhen hazir olup olmadigini anlayabilir iliskiye, o degilse ben de zorla olduramam. maalesef uzaktan oylece sevmek zorundayim hic gormeden..
aynı iş dalında mısınız??
kendine hemen bir sorun uydur meslekle,stajla ya da derslerle alakalı.kendi başına işin içinden çıkamadığını ,yardımına ya da
işte onun fikrine ihtiyaç duyduğunu söyle.görüşmek için bahane uydur
daha önce de fikrimi belirttim ,bence kahve sever misin falan çok klişe.yani niyeti çok belli eden türde bir şey.öyle değil mi ya dizilerde , filmlerde falan hep öyle derler yani,hep kahve de kahve
kesinlikle haklisin. direkt hoslaniyorum demekle ayni sey, o zaman hoslaniyorum derim, o da iliski istemiyor zaten kokup kacar :)))
iste tam da bunu yapmaliyim diyebilecegim hic bir sey gelmiyor aklima. kahve de sevmiyor bence :)))
KK hatunlari yaraticidir dedim, yazarlar dedim ama sanirim kimse bi isik gormuyor bizle ilgili
ayni daldayiz.nerde bende uyduracak yetenek ya ? ama bu konuda bir seyler dusunucem, cok sag ol.
karakter meselesi oldugunu dusunuyorum. kendisi 25 yasinda ve hic kiz arkadasi olmamis bir insan. begenmemis de olabilir. her sey olabilir.Bende esimle is yerinde ama benim esim cooldur pek renk vermez senin gibi rehber bi arkadasima kiz arkadasi var mi diye sordum sonra o tahmin etmis benim sordugumu ve kendi adim atti bisey yapmasaydi ole kalirdi.uzulme olucagi varsa olur simdi degilse sonra
Bu da ihtimal dahilinde, benim de aklima gelmedi degil, ama her sey olabiliyor iste, her sey olasi. Abi zaten ona once genel sordu, sonra ban rainbyte var ayarlayalim demis, o da iyi birine benziyor ama uzmek kirmak istemiyorum ben kimseyi demis. cok onemli ve pahali bir proje uzerinde calisiyor, mesaiye kalmadigi bir gun olmadi gecen hafta. en sonunda yillik izne cikiyor. bu durumda sanirim susmak en dogrusu olacak, zamana birakmak lazim. beni istemeyen insani isteyemem. reddedildikten sonra duygularimin bu yogunlukta olacagini zannetmiyorum. ama her sey o kadar zor ki, dua edicem bol bol, cok skldim bu durumdan 1.5 aydir.Bence o abi senin ondan hoşlandığını söyledi, o da direkt istemiyor diye söyleme kıza, ilişki düşünmüyor çok yoğun vs de demiştir. Bişey hissetse bir atakta bulunurdu. Senin ondan hoşlandığını bildiği için uzak davranıyor. Açılıpta kendini üzme canım, pişman olursun bence
yok canim bilakis kiyaslar da lazim iyi ki yazdin sag olBen kiyas olsun diye yazmadim aslinda kendim cekingenim onu dile getirmek istedim.Ben yine soyluyorum icinde kalacaksa pisman olup uzulmiceksen yani rahatlicaksan yaz acikca davet et dunyanin sonu degil tabii ama ben yapamam iste:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?