Gozumu Kararttim, Msj atacagim kizlar !

Bence bu kadar korkup çok düşünme.
Çünkü işkolik insanlar aşka vakit ayıramadıklarından bi süre sonra adım atmayı, sohpete nasıl başlayacağını bile unutuyorlar.
Bunu bana söyleyen kişi de işi hayatının merkezine koymuş biriydi.
Sanırım hakkında iyi bi kıza benziyor tarzında yorumlar yapmıştı. Böyle düşünen biri seni terslemez.:)
Belkide aranızı yapmaya calısan kişinin sözlerini tastikleyecek hareketini göremediği için temkinli olmak istemiştir.
Bu tipler zor olduğu için zor insanı sevmezler. Zıt kutuplar olayı.
Bence konuşmayı başlattıktan sonra hiç bir şey korktuğun gibi olmayacak.
Olumlu veya olumsuz sonuçlanır bilemem ama. Tersleyici bişeyler demeyecektir.
Rahatla.:)

Kahve sever misin falan tarzında yaklaş demiş bir arkadaş aynen öyle yap .
Niye diyecek kadar hödük değildir bence anlattığına göre -,

Benimde basima boyle bisey gelmisti ama baya istiyodum gözümu kararttim gittim yanına konuşmak istiyorum falan dedim tamam dedi ama sonra işine devam etti sonra gitmedigimi fark.edip şimdi mi falan demişti :/ bende tamam sonra dedim gittim sonra bir kac kez yanima gelip sormuştu ısrar etti söylemedim ama icimde kalmasini hic sevmem bir kac gun sonra mesaj attim senden hoslaniyorum diycektim dedim o da iliski istemeyen biriydi istemediğini belirtti zaten bir daha görmedim son sansimi değerlendirmistim

Benden sana tavsiye ilişkiyi asla sen başlatma kaybedersin. Sen sadece ilgisini çek, açık kapı bırak sakın ilk adımı atma

bu konuda en başarısız hikayemi özet geçeyim bekardım tabi

anlattığın karakterde biriydi ,deli gibi aşık olmuştum hatta bana laf arasında aydının sana olan ilgisi benim önümü tıkıyor demişti ( aydın diye bir arkadaş benden hoşlanıyormuş meğer ,o da onun arkadaşıydı )

gel zaman git zaman ben buna mesaj üstüne mesaj arkadaşımın telefonundan tabi ,kim olduğum belirsiz.
etrafına bak biraz ,kör olma ,senin için yanıp tutuşan birileri vardir belki gibi mesajlar ,arıyor o noyu arkadaşım açmıyor tabi ,hergün atıyor mesajı ama ,adam deli oldu kim bu diye ..
en son şöyle bir mesaj attık arkadşın tel den ,
yanımdasın ama dokunamıyorum ,karşımdasın ama bakamıyorum ,gözlerimden anla beni seni seviyorum gibi bişeydi

akşama aynı mesajı kendi telimden atınca gerçek ortaya çıktı ,hiç cevap vermedi ,ertesi gün işe gittim ,odasına girdim ,kafa önde ,'' evet ne vardı dedi '' yıkıldım tabi ,dedim özür dilerim ,bendim o dedim ,farkettim dedi işine devam etti ,allahım yer yarılsaydı keşke
sonuç gururum elvermedi işten ayrıldım ,aşkımı kalbime gömdüm ..

sana gelince ise ,açıl tabi ,belki olur ne biliyorsun ,en kötü benim duruma düşersin ,zaten staj bitmiş bir daha görmez unutursun ..

Once pek de gelisme olmayan olay su ki, bugun yanina gittim, vedalastik oyle el skstik. "bir daha gorusemeyiz muhtemelen" dedi.
Yanimda baska arkadas olmasaydi o anda icimden geciveren her seyi soylemek icin neler vermezdim, koca ofis bosalmisti cunku
Oyle pek gozlerimize bakamiyoruz, utangacligindan degil ama ilgimi anladigini dusunuyorum somut bir sey yapmamama ragmen :26:
O da bugun tatile gidiyor, haftaya isyerinde yok yillik izinde 1 haftaligina.

Ikı kelımeyle tarif et deseniz kizlar, iskolik ve resmiyeti seven bir insan. Beni gercekten rahatlattin sonne, tesekkur ederim canim.
Ben de adim atamayacagini dusunuyorum ve biraz kaba oldugunu da dusunmuyor degilim, ince bir insan degil kesinlikle. Ha ne buldun diyenler olacaktir, eski sevgilim inceydi de ne oldu ki? kizlarla konusmayi becerebiliyordu da ne oldu? neyse..
Evet benim hakkimda oyle demis, yalniz babasi oldugu icin ailesinin geciminden bu sorumlu. belki ondan istememis olabilir diye de dusunuyorum.Konusmayi baslattiktan sonra devaminin gelip gelmeyeceginden supheliyim, dedigin gibi nasil yaklasacagini bilmiyor,
Dusunsene erkek, 25 yasinda ve hic sevgilisi olmamis, zaten fazla kizin olmadigi bir bolumde okumus biri.

Kahve sever misin falan tarzında yaklaş demiş bir arkadaş aynen öyle yap .
Niye diyecek kadar hödük değildir bence anlattığına göre -,
"Sevmem pek" derse ya direkt gel kahve icelim seviyorsan demek istemiyorum. aslinda yapmak istedigim zaten disarda bir yere oturmayi teklif seklinde olacak ama nasil yapicam ??

Kendimi olumsuz cevabina da hazirliyorum onun, bunun aynisi benim de basima gelebilir. belki beni arkadas listesinden cikarabilir FB'ta. biliyorum ki aman bosver ya , unutmaya calis diyemiyorum, belki kalbim kirilsa da yoluma devam edebilirim daha saglam, o yuzden mutlaka yazicam bir seyler.

Benden sana tavsiye ilişkiyi asla sen başlatma kaybedersin. Sen sadece ilgisini çek, açık kapı bırak sakın ilk adımı atma
Ben de hoslandigimi belirtmekten zaten vazgectim canim haklisin bence de. kendimi o sekilde dusunemiyorum sanki

Off cok fena yaa NEyseki evlisiniz unutulmus gidilmistir. ama hayal ettim de:)) eminim stajim esnasinda itiraf etmis olsaydim, o da olumsuz dusunuyorsa, aynen bu sekilde davranacakti. zaten oyle muhabbet kuramadim hic. Soguk olmasi cekiyor beni nedense, olacaksa bir bana sicak olsun

Kesinlikle aklima gelen bir baska olay da bu, ama yukarda sonne nin dedigi gibi, belki benim istemeyecegimi dusunuyor olabilir, ondan abi ye olabilir diyememis olabilir. ben onun aksine, konuskan biriyim.

Off!! boyle goster kendiniler beni bi gaza getiriyor ki var onu davet edecegim kahveci dee, bunu soyleme sekli var iste.
Dimdizlak ya bi kahve icelim mi bi gun deyince, ki kizlarla muhabbet etmeyi bilmeyen bi insan olunca da kirilmaktan da korkuyorum.

Masallah canim cok sevindim Belki birazcik aciklayabilirsen bi kac cumleyle o ifade seklini, dusunebilirim.
IStersen buraya yazmayip ozel msj atabilirsin ben cevaplayamasam da. :13:

Sag olun kizlar cevaplariniz icin. Hadi nolur bir el atin ya. msj atacagim zamani da dusunmem lazim. hazir sehir disinda tatildeyken, tatil donusu kahve icelim desem ?Ya adamda tik yoktu cidden bu is olsa bile ben bayagi zorlanirim ama ya aklimdan cikmiyor gercekten sevdim. ha bir de zaten iliski istemedigini biliyorum, o yuzden yavruceylanimi korkutmadan sinsi ve arkadasca bir yaklasim daha mi uygun olur? dogru mu dusunuyorum ?

Son düzenleme:
O kadar cok konu var ki aman yarabbim. konuyu guncellemek istedim kızlar.
Lutfen yardım etmeden gecmeyin

Son düzenleme:
Demis ya bir daha görüşemeyiz tahminen sende mesaj atabilirsin istersen görüşebiliriz tatilin sonrası falan toparlayamadim aslında bu direk o an dencek bisi ama baska dicek bisey gelmiyo aklıma
Hem direk dusunceleri ortaya cikar

yok canim msji oyle atmak istemem. yanimdaki arkadas hoslandigimi bilmiyor sadece abi biliyor. o yuzden cok resmi davranmak zorundaydim ki kendisi de oyle idi AlLah engelliyor mu bilemiyorum. olumlu dusuneyim diyorum ama sonucta ben de ogrenciyim o calisiyor. hafif rutbeli sonucta bana gore. Aman Allahim ne zormus bu isler. baska bir seye odaklanamiyorum.

Canim sakin yanlis anlama ama bence ondan sana bi adim yok sende farkindasin,eger pisman olucaksan bu msj atma olayini bidaha dusun.reddedilmek platonik bir sevgiden daha agirda olabilir.

aynı iş dalında mısınız??
kendine hemen bir sorun uydur meslekle,stajla ya da derslerle alakalı.kendi başına işin içinden çıkamadığını ,yardımına ya da
işte onun fikrine ihtiyaç duyduğunu söyle.görüşmek için bahane uydur

daha önce de fikrimi belirttim ,bence kahve sever misin falan çok klişe.yani niyeti çok belli eden türde bir şey.öyle değil mi ya dizilerde , filmlerde falan hep öyle derler yani,hep kahve de kahve

Canim sakin yanlis anlama ama bence ondan sana bi adim yok sende farkindasin,eger pisman olucaksan bu msj atma olayini bidaha dusun.reddedilmek platonik bir sevgiden daha agirda olabilir.

hakli olabilirsin maalesef ama icimde kalmasi inan ki cok zor. reddedilmek de kolay olmayacak tabi insan bi yerde umutla yasiyor bi yerde umutla da iskence cekiyor, inan bilemiyorum. sanirim zamana birakacagim. su an bi iliski istemiyormus. insan ruhen hazir olup olmadigini anlayabilir iliskiye, o degilse ben de zorla olduramam. maalesef uzaktan oylece sevmek zorundayim hic gormeden..

katılmıyorum bu şekilde içinde büyütürsün sürekli,ama bir adım atarsan,en kötü reddedilirsin ve sonra unutup gidersin.

ayrıca insan karşısına biri çıkmadan hazır olup olmadığını bilemez bence.

bir de özel olmazsa yaşın kaç acaba?

Bence o abi senin ondan hoşlandığını söyledi, o da direkt istemiyor diye söyleme kıza, ilişki düşünmüyor çok yoğun vs de demiştir. Bişey hissetse bir atakta bulunurdu. Senin ondan hoşlandığını bildiği için uzak davranıyor. Açılıpta kendini üzme canım, pişman olursun bence

Bende esimle is yerinde ama benim esim cooldur pek renk vermez senin gibi rehber bi arkadasima kiz arkadasi var mi diye sordum sonra o tahmin etmis benim sordugumu ve kendi adim atti bisey yapmasaydi ole kalirdi.uzulme olucagi varsa olur simdi degilse sonra

kesinlikle haklisin. direkt hoslaniyorum demekle ayni sey, o zaman hoslaniyorum derim, o da iliski istemiyor zaten kokup kacar :)))
iste tam da bunu yapmaliyim diyebilecegim hic bir sey gelmiyor aklima. kahve de sevmiyor bence :)))
KK hatunlari yaraticidir dedim, yazarlar dedim ama sanirim kimse bi isik gormuyor bizle ilgili
ayni daldayiz. nerde bende uyduracak yetenek ya ? ama bu konuda bir seyler dusunucem, cok sag ol.

hımm ne bileyim,alanını da bilmiyorum ki.
son sınıftaysan özel sektör mü yoksa devlet işi mi ,senin bakış açın nasıl?
devlet diyorsan kpss için nasıl hazırlanmalıyım,ya da özel sektör diyorsan işe nerden nasıl başlamalıyım vs vs...
tabi bölüm bilemediğimden atıyorum tamamen:26:

karakter meselesi oldugunu dusunuyorum. kendisi 25 yasinda ve hic kiz arkadasi olmamis bir insan. begenmemis de olabilir. her sey olabilir.

Bu da ihtimal dahilinde, benim de aklima gelmedi degil, ama her sey olabiliyor iste, her sey olasi. Abi zaten ona once genel sordu, sonra ban rainbyte var ayarlayalim demis, o da iyi birine benziyor ama uzmek kirmak istemiyorum ben kimseyi demis. cok onemli ve pahali bir proje uzerinde calisiyor, mesaiye kalmadigi bir gun olmadi gecen hafta. en sonunda yillik izne cikiyor. bu durumda sanirim susmak en dogrusu olacak, zamana birakmak lazim. beni istemeyen insani isteyemem. reddedildikten sonra duygularimin bu yogunlukta olacagini zannetmiyorum. ama her sey o kadar zor ki, dua edicem bol bol, cok skldim bu durumdan 1.5 aydir.

Ben kiyas olsun diye yazmadim aslinda kendim cekingenim onu dile getirmek istedim.Ben yine soyluyorum icinde kalacaksa pisman olup uzulmiceksen yani rahatlicaksan yaz acikca davet et dunyanin sonu degil tabii ama ben yapamam iste:)

Ben kiyas olsun diye yazmadim aslinda kendim cekingenim onu dile getirmek istedim.Ben yine soyluyorum icinde kalacaksa pisman olup uzulmiceksen yani rahatlicaksan yaz acikca davet et dunyanin sonu degil tabii ama ben yapamam iste:)
yok canim bilakis kiyaslar da lazim iyi ki yazdin sag ol
Benim de yapima aykiri ilk kez yapacagim. bir de arkadasim falan degil ki benden yasca buyuk bi de arada kariyer farki var.
oyle olunca bi cekingenlik sariyor beni. :44: bekleme taraftariyim. en azindan yillik izninde rahatsiz etmeyeyim cocugu
simdi bi de beni takmasin heyecanlanip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…