Merhabalar
Yakın bi zaman önce farkettiğim bişey bu. Gözümün birinde acayip bi küçülme var, yada diğeri büyüdü tam olarak emin değilim ondan. Ama eminim önceden böyle birşey yoktu, genetik falan bişey değil yani. Çok belli oluyor artık uzaktan bakıldığında bile belli resmen biri büyük biri küçük. Gözbebeğinde bir sorun yok gibi duruyor ikisi de boy olarak eşit gibiler ama gözümün alt o kirpik kısmının mesela bir tanesi sarkmış gibi içi gözüküyor, diğeri normal daha kapalı duruyor. Yani sorun göz kapağıyla vb. birşeyle alakalı bence. 2 ihtimal geliyor aklıma da birincisi lens kullanıyorum uzun süredir şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım ama göz tembelliği vs. gibi şeylerden olabilir falan demişler bende lensleri pek çıkarmıyorum bununla bi ilgisi olabilir mi acaba. İkinci ihtimal de acaba çok ağlamaktan vb. durumlardan kaynaklanıyor olabilirmi biraz saçma gelecek belki ama internette birkaç sitede öyle bişeyler gördüm. Çok büyük bi boyut farkı var iki gözümün arasında çok rahatsız oluyorum. Doktora gidicem ramazan olduğu için gitMek çok zor geliyor şimdi açıkcası bu havada, ramazanın bitmesini beklerim gibi. Sizin fikirlerinizi alMak istedim daha önce böyle bişey yaşayan varmı, neden kaynaklanıyodur, çözümü varmıdır acaba?
bu konuya denk geldiğime inanamıyorum. Ben aylardır düşünüyorum ve ne yapacağım konusunda en ufak fikrim yok.Evet benimde sorunum aynı, gözlerimde sonradan olma bir eşitsizlik var biri büyük biri küçük,Bir sene öncesine kadar gayet normal gözlerim vardı.Ancak yüz felci geçirdim ne yazık ki tek gözlerimde böyle bir sorun kaldı.Şu an iki küçük bebeğim var onlarla ilgilendiğim için ertelemek zorunda kalıyorum ama çok kafama takıyorum.Bu konuda ne yapılabilir arkadaşlar bir gelişme olursa birbirimizi haberdar edelim lütfen
Merhabalar
Yakın bi zaman önce farkettiğim bişey bu. Gözümün birinde acayip bi küçülme var, yada diğeri büyüdü tam olarak emin değilim ondan. Ama eminim önceden böyle birşey yoktu, genetik falan bişey değil yani. Çok belli oluyor artık uzaktan bakıldığında bile belli resmen biri büyük biri küçük. Gözbebeğinde bir sorun yok gibi duruyor ikisi de boy olarak eşit gibiler ama gözümün alt o kirpik kısmının mesela bir tanesi sarkmış gibi içi gözüküyor, diğeri normal daha kapalı duruyor. Yani sorun göz kapağıyla vb. birşeyle alakalı bence. 2 ihtimal geliyor aklıma da birincisi lens kullanıyorum uzun süredir şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım ama göz tembelliği vs. gibi şeylerden olabilir falan demişler bende lensleri pek çıkarmıyorum bununla bi ilgisi olabilir mi acaba. İkinci ihtimal de acaba çok ağlamaktan vb. durumlardan kaynaklanıyor olabilirmi biraz saçma gelecek belki ama internette birkaç sitede öyle bişeyler gördüm. Çok büyük bi boyut farkı var iki gözümün arasında çok rahatsız oluyorum. Doktora gidicem ramazan olduğu için gitMek çok zor geliyor şimdi açıkcası bu havada, ramazanın bitmesini beklerim gibi. Sizin fikirlerinizi alMak istedim daha önce böyle bişey yaşayan varmı, neden kaynaklanıyodur, çözümü varmıdır acaba?
Bunun aynısı şu an annemde var doktora henüz gitmedi ama gidecek sen gittiysen sana ne dediler göz bebeği bayağı büyüyor ve annem bunu hissediyor gözünün öne çıktığını hissediyormuş biri çok büyüyor sonra düzeliyor 1-2 dk sonra bilgilendirirmisinMerhabalar
Merhabalar
Yakın bi zaman önce farkettiğim bişey bu. Gözümün birinde acayip bi küçülme var, yada diğeri büyüdü tam olarak emin değilim ondan. Ama eminim önceden böyle birşey yoktu, genetik falan bişey değil yani. Çok belli oluyor artık uzaktan bakıldığında bile belli resmen biri büyük biri küçük. Gözbebeğinde bir sorun yok gibi duruyor ikisi de boy olarak eşit gibiler ama gözümün alt o kirpik kısmının mesela bir tanesi sarkmış gibi içi gözüküyor, diğeri normal daha kapalı duruyor. Yani sorun göz kapağıyla vb. birşeyle alakalı bence. 2 ihtimal geliyor aklıma da birincisi lens kullanıyorum uzun süredir şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım ama göz tembelliği vs. gibi şeylerden olabilir falan demişler bende lensleri pek çıkarmıyorum bununla bi ilgisi olabilir mi acaba. İkinci ihtimal de acaba çok ağlamaktan vb. durumlardan kaynaklanıyor olabilirmi biraz saçma gelecek belki ama internette birkaç sitede öyle bişeyler gördüm. Çok büyük bi boyut farkı var iki gözümün arasında çok rahatsız oluyorum. Doktora gidicem ramazan olduğu için gitMek çok zor geliyor şimdi açıkcası bu havada, ramazanın bitmesini beklerim gibi. Sizin fikirlerinizi alMak istedim daha önce böyle bişey yaşayan varmı, neden kaynaklanıyodur, çözümü varmıdır
Birebir ayni sorun brnimkide sanirim ilk okuduğunda oldukça sasrdim baskalarinda da ayni sorun olabileceğini hic düşünmemiştim 4yıl geçmiş ama görürseniz ne olduğunu yazabilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?