gözümün içine baka baka yalan söylemiş....

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
ev sahibi okullar bitince çık demişti.kendisi gelecekmiş eşi emekli olmuş alelacele çıkardı.bugün bir arkadaştan öğrendim ki anneler bende kalmıştı bir ara.malumunuz anlaşamıyorduk.bir ara kavgamız olmuştu komşular duymuş onlar söylemiş.gözümün içine baka baka bin türlü yalan söyledi kadın.kendisi gelmeyecekmiş.bir de evden taşındıktan sonra eve beraber bakalım demişti.ben de anahtarı eve bırakıp çıkmıştım.telefonda bir sürü laf söyledi ben onunla birlikte gidip eve bakmadım diye hatta eşek bile dedi.şimdi seni kırmak için öyle demiş falan demeyin.açıkça diyebilirdi komşular rahatsız olmuş siz başka ev bakın diyebilirdi.moralim çok bozuldu

Reactions: H M
1 kavga için hiç bi ev sahibi kiracısını çıkarmaz. Kolay mı yeni kiracı bulmak bu devirde.

Ya başkasını bulmuştur evine talip, ya da anlattığın kadar hafif değildir vukuatlarınız.

Sizin o Komşular bi gece bizim apartmana gelsinler bakalım nasılmışhiç durmuyor yol geçen Hanı karı koca gecenin yarısından sonra bağıra bağıra evlerine çıkıyorlar kavga ediyorlarkomşumun Yetişkin iki oğlu var haftada bir düzenli birbirlerini dövüyorlar saat kaç olursa olsun,yan apartmandaki kadın gece saat 3 de bılaşık yıkıyor mutfağı yatak odamla bitişik yoldan geçenleri saymıyorum,ben kime kimi şikayet edeyim,bu arada bizim kavga gürültümüz olmaz çok şükür sesimiz çıkmaz,sizin ev sahibi bahane etmiş komşularınızı bence

valla bilmiyorum canım.zaten bulunduğum yerden memnun değilim.hırs yaptım ev sahibi olucam para biriktirip.hep aileme yardım ettiğim için şu an sıfırım.yeniden başlasam biriktirmeye alabilir miyim acaba?öğretmenim bu arada

Kötü komşu insanı ev sahibi yaparmış,olur canım neden olmasın siz biriktirin paranızı Allah yardım eder inş :)

Daha onceki konularinizda da belirtmissiniz ev sahibi onceden beri sikayetci sizden. Surpriz olmamali sizin icin.

Bir de iyi tarafindan bakin. Degisiklik iyidir. Ayrica bahaneyle hirs yapip ev sahibi olursunuz.

Farkinda misiniz basiniza gelen her kotu seyde ailenizin parmagi var. Hala israrla gorusmeye devam ediyormusunuz? Cunku konularinizin cogunlugu ailenizle ilgili. Su an ne durumdasiniz merak ettim.

Farkinda misiniz basiniza gelen her kotu seyde ailenizin parmagi var. Hala israrla gorusmeye devam ediyormusunuz? Cunku konularinizin cogunlugu ailenizle ilgili. Su an ne durumdasiniz merak ettim.
çok kötü hissediyorum...
görüşmemeye karar verdim.bana faydaları yok.olmasın da istemiyorum.zararları dokunmasın yeter.

çok kötü hissediyorum...
görüşmemeye karar verdim.bana faydaları yok.olmasın da istemiyorum.zararları dokunmasın yeter.

Tamam iste bu yeni bir baslangic. Ogretmenseniz maasiniz orta halli cokta fena olmayan bir ev tutmaniza yeter. Bundan sonra da kimseye para vermezsiniz. Zaten tek kisi olacaksiniz masrafiniz da olmaz. Biraz pesinat biriktirince alirsiniz evinizi kendi evinizde oturarak taksit odersiniz.

Bende tüm komşuları ilk günden uyardım gülerken çığlık atarım evde koşarım gürültü olursa kavga sanmayın diye:)

Bende tüm komşuları ilk günden uyardım gülerken çığlık atarım evde koşarım gürültü olursa kavga sanmayın diye:)
Iyiki komşu değiliz desene :) komşumun oğlu biraz toplu bi çocuk ilk taşındıkları aylar evde Yürürken deprem oluyor sanmıştım ünitenin içindeki bardaklar sallanıyordu :)

Iyiki komşu değiliz desene :) komşumun oğlu biraz toplu bi çocuk ilk taşındıkları aylar evde Yürürken deprem oluyor sanmıştım ünitenin içindeki bardaklar sallanıyordu :)
senin komşunun oğlununda maşallahı varmış o ne canım ben sadece kahkaha atarken aşağı hafif ses gidiyor:)

peki arkadaşlar bunlar evden çıkarmak için bahane mi? yani benim annemle kavgam? inanın çok aşağılanmış hissediyorum.kuruşun hesabını yapıp para biriktirip ev almak istiyorum kendime.

peki arkadaşlar bunlar evden çıkarmak için bahane mi? yani benim annemle kavgam? inanın çok aşağılanmış hissediyorum.kuruşun hesabını yapıp para biriktirip ev almak istiyorum kendime.
burada yazdigin gibi kufurlu muydu kavgalariniz?
oyleyse cocuklarinin falan maruz kalmamasi icin tasinmanizi istemis olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…