- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
bulunduğum yerde ev bulmak sıkıntı.kiracı değil1 kavga için hiç bi ev sahibi kiracısını çıkarmaz. Kolay mı yeni kiracı bulmak bu devirde.
Ya başkasını bulmuştur evine talip, ya da anlattığın kadar hafif değildir vukuatlarınız.
valla bilmiyorum canım.zaten bulunduğum yerden memnun değilim.hırs yaptım ev sahibi olucam para biriktirip.hep aileme yardım ettiğim için şu an sıfırım.yeniden başlasam biriktirmeye alabilir miyim acaba?öğretmenim bu aradaSizin o Komşular bi gece bizim apartmana gelsinler bakalım nasılmışhiç durmuyor yol geçen Hanı karı koca gecenin yarısından sonra bağıra bağıra evlerine çıkıyorlar kavga ediyorlar komşumun Yetişkin iki oğlu var haftada bir düzenli birbirlerini dövüyorlar saat kaç olursa olsun,yan apartmandaki kadın gece saat 3 de bılaşık yıkıyor mutfağı yatak odamla bitişik yoldan geçenleri saymıyorum,ben kime kimi şikayet edeyim,bu arada bizim kavga gürültümüz olmaz çok şükür sesimiz çıkmaz,sizin ev sahibi bahane etmiş komşularınızı bence
Kötü komşu insanı ev sahibi yaparmış,olur canım neden olmasın siz biriktirin paranızı Allah yardım eder inş :)valla bilmiyorum canım.zaten bulunduğum yerden memnun değilim.hırs yaptım ev sahibi olucam para biriktirip.hep aileme yardım ettiğim için şu an sıfırım.yeniden başlasam biriktirmeye alabilir miyim acaba?öğretmenim bu arada
valla bilmiyorum canım.zaten bulunduğum yerden memnun değilim.hırs yaptım ev sahibi olucam para biriktirip.hep aileme yardım ettiğim için şu an sıfırım.yeniden başlasam biriktirmeye alabilir miyim acaba?öğretmenim bu arada
Farkinda misiniz basiniza gelen her kotu seyde ailenizin parmagi var. Hala israrla gorusmeye devam ediyormusunuz? Cunku konularinizin cogunlugu ailenizle ilgili. Su an ne durumdasiniz merak ettim.
çok kötü hissediyorum...
görüşmemeye karar verdim.bana faydaları yok.olmasın da istemiyorum.zararları dokunmasın yeter.
Bende tüm komşuları ilk günden uyardım gülerken çığlık atarım evde koşarım gürültü olursa kavga sanmayın diye:)Sizin o Komşular bi gece bizim apartmana gelsinler bakalım nasılmışhiç durmuyor yol geçen Hanı karı koca gecenin yarısından sonra bağıra bağıra evlerine çıkıyorlar kavga ediyorlar komşumun Yetişkin iki oğlu var haftada bir düzenli birbirlerini dövüyorlar saat kaç olursa olsun,yan apartmandaki kadın gece saat 3 de bılaşık yıkıyor mutfağı yatak odamla bitişik yoldan geçenleri saymıyorum,ben kime kimi şikayet edeyim,bu arada bizim kavga gürültümüz olmaz çok şükür sesimiz çıkmaz,sizin ev sahibi bahane etmiş komşularınızı bence
Iyiki komşu değiliz desene :) komşumun oğlu biraz toplu bi çocuk ilk taşındıkları aylar evde Yürürken deprem oluyor sanmıştımBende tüm komşuları ilk günden uyardım gülerken çığlık atarım evde koşarım gürültü olursa kavga sanmayın diye:)
senin komşunun oğlununda maşallahı varmış o ne canım ben sadece kahkaha atarken aşağı hafif ses gidiyor:)Iyiki komşu değiliz desene :) komşumun oğlu biraz toplu bi çocuk ilk taşındıkları aylar evde Yürürken deprem oluyor sanmıştımünitenin içindeki bardaklar sallanıyordu :)
burada yazdigin gibi kufurlu muydu kavgalariniz?peki arkadaşlar bunlar evden çıkarmak için bahane mi? yani benim annemle kavgam? inanın çok aşağılanmış hissediyorum.kuruşun hesabını yapıp para biriktirip ev almak istiyorum kendime.
evet küfürlüydüburada yazdigin gibi kufurlu muydu kavgalariniz?
oyleyse cocuklarinin falan maruz kalmamasi icin tasinmanizi istemis olabilirler.
sebep bu olabilir.evet küfürlüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?